Социалисти от Варна към Нинова: Спрете "паралелната партия"!

Те настояват за оставката на Борислав Гуцанов в отворено писмо
25
Социалисти от Варна към Нинова: Спрете "паралелната партия"!
Корнелия Нинова. Снимка: архив, БТА

Варенски социалисти излязоха с отворено писмо, в което обвиняват ръководството на БСП в отказ да се справи с "паралелната държава", защото не иска да види "паралелната партия" в БСП.

Групата социалисти заявява още, че ще се въздържа от подкрепа на всяка листа за следващите местни или парламентарни избори, одобрена от "Позитано" 20, ако партията не изключи от редиците си Борислав Гуцанов.

"Убедени сме, че тази тежка борба с "паралелната държава" минава първо през безкомпромисното унищожение на "паралелната партия" в БСП, наречена гуцановщина. И, второ, през ясната и еднозначна идеология, която защитава хората на труда, националните традиции и ценности, социалната солидарност и справедливост, бъдещето на нашите деца и достойните старини на българина", пише в писмото, адресирано до ръководството на БСП, областните съвети и членовете на партията в цялата страна.

В него се отправя покана към всички, които смятат така, да присъстват на заседанието на Областния съвет на БСП – Варна в неделя, 1 октомври. На него се очаква да бъде и лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Другари, победата, която с ваша помощ ще извоюваме срещу "паралелната партия" на цонковци, гуцановци, иванчовци и кирчовци, ще бъде наша обща победа срещу "паралелната държава". Доста партийна корупция! Доста партийно лицемерие! Доста партиен нихилизъм! Доста партийно словоблудство! Доста борба за кокала!", пише още в писмото им.

Социалистите припомнят и исканията си в предишно свое писмо от края на юни - обсъждане на поставените проблеми с председателя Корнелия Нинова, отговор на въпросите за подреждането на листата на 03 МИР – Варна и "кадруването" в ОблС на БСП – Варна, провеждане на пълен отчетно-изборен цикъл на БСП – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друго си е цар Суджук да управлява с тежка ръка. Рай и благоденствие.
1
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистически престъпници!