Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?

Делян Добрев готов отново да хвърли оставка, ако днес НС не му я приеме
Обновена: 4 окт 2017 11:50 | 4 окт 2017 10:26,
169
Борисов пита Радев за Йончева: Алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви във Варна, че сутринта отново е разговарял с Делян Добрев, който го уверил, че ако днес депутатите не приемат оставката му, той отново ще я подаде.

"Дърпайки се оттам, той трябва да докаже кое е клевета и кое не е. Виждате, и г-жа Йончева казва да не подава оставка, защото това не било незаконно, а неморално", коментира министър-председателят.

"Дали Делян Добрев ще иска да стане кмет, не знам, но моралното е кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да се направят нови избори в Хасково. Това е демокрацията и най-добрият начин да се изчисти дадено име", настоя Борисов.

Още по темата

Според премиера отдавна думата "кум" няма това значение в обществото, каквото е имало едно време.

"На кум вода се не гази и т.н., народно творчество. Сега е друго, търсят се приятели, за да турят един подпис", уточни в шеговит тон Борисов, но и заяде БСП, че добре умеят да подбират изрази като кум, за да правят от това политически скандали.

"2009 година, когато дойдохме на власт, обещахме, че няма да има родниниски назначения. Сега ще се събере Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ако има такива примери – единият или другият си отива", отсече премиерът.

Той даде пример и със сестра си, която преди години бе кандидат да оглави АГ болница "Шейново".

"Моята сестра, няма доктор, който да каже, че тя не е добра, искаше да стане шеф на една столична болница, до ден днешен кълне Москов, че е виновен, но аз ги помолих да не я слагат. И с дъщеря ми е така, където и да отиде, пак ще бъде гейт, нали?", попита Бойко Борисов.

Министър-председателят остана много учуден от думите на президента, че е готов да води битка с ГЕРБ.

"До този момент с президента Румен Радев имам прекрасен диалог и когато си служиш с факти, мисля, че истината винаги е най-доброто средство. Радев може да ме държи отговорен, ако аз или мой министър сме уронили престижа на неговата инстигуция. България е парламентарна демокрация. В НС всеки ден е битка, всеки глас е важен, всеки ден. Ако тръгна със същия тон за така наречените беквокали – нима Елена Йончева не беше шеф на неговия пресцентър, това не се дава на всеки, да ръководи медийния ти образ. Не знам тя алт ли е, тенор ли е, сопрано ли?", попита той индиректно държавния глава.

"Прекрасен тон на най-близки съратници, имайки една единствена цел – държавата да е спокойна. Това беше до понеделник на обяд. Не съм усетил и нотка, че някой се готви на война с нас", уточни Бойко Борисов.

"Мъжките разговори ги оставам за г-жа Нинова. Така Борисов отговори на въпрос защо не седне "по мъжки" с президента Радев да поговорят.

"Поне от моя страна не само няма нападение и провокация, бих се извинил веднага, ако член на кабинета му е нанесъл обида", категоричен бе в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
18
 
! Отговори
дмузикант преди 6 години
Не е алт,не е сопрано.Басо профундо е.Ако знаеш какво е.
37
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... според Борисов е редно кметът Добри Беливанов да подаде оставка и да има нови избори.---Няма как. Беливанов е избран. Не е назначен. Нали се опита да назначи Цачева за Президент, ама не се получи.
36
3
 
30
 
! Отговори
айде холан моля те преди 6 години
Абе,боре,защо да работят сестра ти и дъщеря ти.Смешен си .Взе 20 милиарда,не си ги оставил на хляб и лютеница.
35
3
 
30
 
! Отговори
Хах преди 6 години
Държавата да била спокойна-демек мафията.Идва им края и вият на умряло
34
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страната се управлява като "Коза ностра", а той стабилни сме били. Страната е разкъсана от корупция, далавери, престъпност, липса на здравоопазване, образованието е сринато до основи, в училищата цари анархия и учителите няма как да озаптяват учениците, миграцията на млади е голяма, а той човекът Премиер говори за развитие и стабилност. Вижте как се разви Румъния през последните 10 години и как ние и след това си задайте въпроса защо?
33
1
 
41
 
! Отговори
балон преди 6 години
Абе тоя Добрев колко пъти ще хвърля тая оставка - мине се не мине и ден и хвърля оставки. Колко оставки има тоя не разбрах ?
32
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберасите са гласували за Радев и си мислят, че по тоя начин ще могат да хвърлят кал по президентската институция и за туй и туриха мамата знаейки, че тя няма шансове.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем на...н, хем голям!
30
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямата мечта на Радев и БСП е в България да се установи комунистическа диктатура.
29
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Su J много добре знае, че след първите зимни сметки за ток и парно си заминава.До тогава ще се суче като каиш и ще дрънка празни приказки.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя неосъзнат дърт веселяк що не иде малко до американското посолство малко да му масажират простата да се успокои . Дянков вечер като не минава ВЕЧЕ , стана много тежко .
27
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно, за ББ гласуват всички прости тикви,които не знаят, къде е Операта!)
26
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов се върти като пумпал и се изхлузва, но опорните точки се задават от него. Основната от тях е името на Президента да се споменава по ВСЕКИ повод! В това старание очаквам да го обвинят и за реколтата на картофите... въпрос на време е да паднат сами от престараване.
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със 16 млрд лв заеми колко ли суджук може да се купи ?
24
32
 
3
 
! Отговори
факт преди 6 години
Абе, червените *** много огладняхте! Само суджуци са ви в празните глави. Нинова нещо не ви храни достатъчно.
23
1
 
28
 
! Отговори
ГГ преди 6 години
Президентска република да се прави .Кумове ,кумици,суджуци на борсата на труда.Парламента да се закрива .
22
2
 
33
 
! Отговори
L. преди 6 години
Очернянето на президента стана политика на ГЕРБ.Но народа вижда. Вижда и едните и другите. Само дето Радев е класи и класи над Бойко. И е истински генерал, а не получен по горивно-поливен метод.
21
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев беше избран с фалшифицирани гласове от Москва. Неслучайно Нинова се срещаше с Решетников преди изборите.
20
32
 
6
 
! Отговори
6 преди 6 години
Пет-шест изветрели сенилни бабички с гърдите си защитават червения Радев и се дръвчат на лидера на България Борисов. Каквото и да пишете, БСП изгуби изборите. Свиквайте. Вие сте просто едни неадекватни драскачи, на които им спускат опорните отчки от секретарката на Нинова.
19
8
 
28
 
! Отговори
Кон Дьо преди 6 години
Простата тиква, дори не знае, на коя улица е Операта, защото я е заобикалял отдалече,нищо, че столичната пожарна е на един хвърлей място оттам,камо ли, кой глас, какъв е- мъжки, или женски!