Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"

ГЕРБ се разграничиха, защитават свободата на медиите
Обновена: 6 окт 2017 13:55 | 6 окт 2017 12:45,
287
Депутатът Антон Тодоров плаши журналист с "празен стол"
Снимка: архив "Булфото"

Депутат от ГЕРБ и вицепремиер заговориха един след друг на телевизионен журналист за "празен стол".

Антон Тодоров от ГЕРБ и вицето Валери Симеонов напомниха на тв водещия Виктор Николаев, че мястото на колежката му е празен.

При разговора си с народния представител, който обвинява президента Румен Радев в договорка за изтребителите, водещият попита дали става дума за "шайка". Тодоров, който преди да стане депутат от ГЕРБ, критикуваше партията и наричаше лидерите й "шайка", отвърна:

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Вече изядоха хляба на колежката ви.Тя и тя беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ", каза Тодоров.

След него събеседник на Виктор Николаев бе Валери Симеонов, който предупреди водещия да не се опитва да клати държавата заради въпросите му по "Кумгейт".

"За мен виновен е кметът на Хасково. Той е назначил хора на временен договор и после не е провел конкурс, а им е направил договора постоянен. Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам", каза Симеонов.

Изявленията на двамата политици предизвикаха множеството критики в социалните мрежи. Няколко часа по-късно от ГЕРБ се разграничиха от думите на депутата си Антон Тодоров.

"ГЕРБ винаги е защитавала свободата на медиите. Смятаме, че свободната журналистика има правото да пита и да задава въпроси. За нас няма лоши и неудобни въпроси, а неточни отговори.

Всички изказани тези на народния представител Антон Тодоров са негово лично мнение", обявиха от партията в съобщение до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не съм съгласен - има стойностни журналисти който не се страхуват да задават въпроси - Сащо Диков, Владо Береану, Светла Петрова....за съжаление стават все по-малко, политиците ги отсвирвата от екрана оставят разни мижитурки като Цв.Ризова и Сашо кадиев, или Беновска, който да им задават удобни въпроси. и ако не се вдигнем да защитаваме журналистиката - това е бъдещето, политиците ще ни се качат на главите.
155
0
 
7
 
! Отговори
пенко преди 6 години
За един по-долу :Моето мнение е че, ГРЕБ не кадрува в медиите . Всеки един журнагъз е със слушалка в ухото и "прецедентът" го ръководи във въпросите ,прекъсванията ,насоките , злепоставянията,линия на поведение и т. н. ! Чия е собствеността на "медиите"?? "НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ" И СВОБОДА НА СЛОВОТО НЯМА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР !!! ЗАЩО ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ...СА ПО МЕДИИТЕ ? Изчезва "Мето-тупането" и се появи кой...? От другата страна : "КЛИМАКТЕРИУМ" и " Крава СТРЪВНИЦА" !" Журнагазците" живеят без личност !!
154
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тя кризата се създаваше от това, че Борисов плащаше за да има протести при Орешарски. денем имаше по 600 човека, и вечер като приключеха работа става повече, защото ги организираха от Проститураща мрежа. Защо сега няма протести?
153
2
 
8
 
! Отговори
до 172 преди 6 години
а защо да не държим на мостовеет правени в османско време?Аспаруховия мост 3-4 пъти го преправяха, а моста на Колю фичето - нито веднъж. А по него са минавали ТОПОВЕ.
152
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Люлин например я започна Станишев и всичко вече си беше готов - Борисов само я довърши и клъцна с ножиците. несериозно е да му я броим.
151
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По километри асфалт Станишев задминана Борисов - поне ако гледаем първите мандати. Станишев имаше гришата за много третокласни пътища, но това никой не го брои. Освен това той бе поел грижатга за БДЖ, а Борисов и разказа играта. Край кресна имаш железница, която да ти минаав успоредно на магистралата и да те обекличи, ти обаче правиш съвсем други пътища на километри от нея.
150
12
 
1
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Ми то остана да ни държите и на пътищата от турско време.За 26 години БСП не заби нито един пирон в тази страна, само предизвикваше катастрофи и хиперинфлации.
149
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо си разправяме вицове? нима вълкът ще се съгласи да мине на диета от зеле? цацаров е човекът на Борисов и държи в юмрука си съда.
148
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само магистралите на Станишев и Орешарски никога не се свличат по причина, че такива никога не са били строени.
147
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червен клошарМоже би си червен ***. Точно по Тошово време са построени най-много пътища в тази страна.
146
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
166 - съд който е доминиран изцяло от Герб и Цацаров, който му е протеже, какво можеше да докаже. Борисов дойде втория мандат на власт за да прави правосъдна реформа, а когато Хр.Иванов поисак да ореже правата на Цацаров, му каза че не може да прави реформа без съгласието на Цацаров.
145
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено че хлябът ще скочи след хиперинфлацията на Виденов и кстастрофата предизвикана от Орешарски.
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 162 - кога е строена магистралаат до Пловвив и колко вреем издържа. Струма още като отварялаха първия лот и се свлече поради некачествено строителство. ул. Витоша една седмица след като й бяха сложили прочките станаха на пихтия-
143
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое е факт за Костинброд? Нито един такъв факт не усояхте да докажете в съда и делото завърши с оправдателна присъда.Нещо като клеветите на любовницата на Станишев Йончева.
142
13
 
2
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Само пътищата построени от БСП никога не се нацепват по причина, че такива не съществуват!
141
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От записите с покойният Ваньо Танов и Шимон Дянков разбрах че всяка партия си има фирми които снабдяват чрез дарения медии (вид техническа помощ). В замяна не ги закачат журналистите тези партии .Един вид "не хапи ръката която те храни ".Някой телевизии постоянно са така други са на тарифа и време ! Танов се притесняваше какво ще го питат в ефир ,Дянков го попита в коя медия след което му каза че там са дали париз а технически средства ,да не се притеснява.
140
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То да ви заплашват вас комунистите ви е малко като се има предвид колко българи сте избили.
139
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато избиваха комунист - аз мълчах - не бях комунист.когато избиваха евриете аз мълчах - не бях евреинкогат се разправиха със сидникатите аз мълчах - не бях от синдикатитекогато дойдоха за мене - вече нямаше кой да говори!
138
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз не мога да разбера защо още търпим Герб? днес заплашват журналисти. утре ще заплашват вас.
137
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антон Тодоров,Яне Янев,Тома Биков,Георги Харизанов,Валери Симеонов,Митоди Андреев са символите на най-голямата гнус на прехода.Такива и бой не заслужават.Все пак боят е мъжка работа.На всеки един от тях се полага по един вмирисан некъпан загорял ром,който в продължение на един месец да си задоволява върху тях всички естествени нужди.