Корнелия Нинова пак катастрофира, пак на път за "Позитано"

Колата на соцлидерката била ударена странично от такси
Обновена: 23 окт 2017 15:34 | 23 окт 2017 15:34,
111
Корнелия Нинова пак катастрофира, пак на път за "Позитано"
Снимка: Facebook

Лидерката на БСП Корнелия Нинова отново претърпя катастрофа. И този път тя претърпяла пътния инцидент докато пътувала към централата на партията си на "Позитано" 20.

Още по темата

Автомобилът, с който соцлидерката пътувала, бил блъснат странично от такси по ул. "Княз Борис", пише "24 часа".
Нинова е добре, разкриха нейни приближени, шофьорът й е регистрирал инцидента на тел. 112.

Това е втората катастрофа с Нинова за по-малко от два месеца. И при предишния инцидент колата на соцлидерката бе ударена в центъра на София докато председателката на партията пътуваше към централата. И тогава, както и сега, сред участниците в катастрофата имаше такси.

Тогава Нинова получи мозъчно сътресение от камшичния удар.

Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
12
 
17
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Тая сама ще се унищожи ... :)
66
4
 
19
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Анонимен 59 През 1972г. като студент ни докараха на връх Вола Враца за ботевити тържества.Като на високо място реших че Свободно Европа ще се хваща по добре и пуснах транзистора.Към мен си приближи възрастен човек с лента отрядник.Каза ми: Момче , угаси този транзистор, че тук е пълно с ченгета.Ще ти съсипят живота.И до днес си спомням с благодарност за този честен човек.
65
14
 
27
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Тя си е катастрофа от всякъде.
64
9
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До аман"Аз съм, Който съм". На български преведено - това е Бойко. Господ Боку. И вместо "ей Богу", казваме "Ей, Боку"
63
5
 
6
 
! Отговори
777 преди 6 години
всичко е на шест хахахах
62
5
 
4
 
! Отговори
аман преди 6 години
не яхве от масонството ЯХВЕ от Библията Името на Господ Аз Съм Който Съм JHWH Bible т.е същността на Господ винаги е Господство и Живот и Господ е сега завинаги Същият Господ Изход
61
2
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До До 54-АнонименГосподине, ама каква религия? Бойко е опиум за Народа;)))
60
1
 
3
 
! Отговори
ЯХВЕ преди 6 години
ЯХВЕ
59
13
 
23
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Нинова, начело на БСП е единствената възможност на тази партия да спечели изборите срещу ГЕРБ. Разбира се, за братята-масони от двете партии, това е лош вариант. И хайде, един път такси, втори път такси...
58
6
 
12
 
! Отговори
аман преди 6 години
кога ще катастрофира комунизма на балканите в европа както и расизма антисемитизма фашизма хомосексуализма болшевизма религии секта не ни трябват
57
4
 
7
 
! Отговори
До 54-Анонимен преди 6 години
54 Ти май си старши ***.Най развинтена фантазия имаш.Ама като си иде Суджука как ще я караш,другарката Нинова не ги обича такива устати и празно глави като теб.Да не те водим социално слаб.Замисляй се за бъдещето си.А може и кръстник в някоя черква да станеш,макар че религията е опиум за народа във вашата партия другарю!
56
3
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
До АнонименЕдин милион членове на БКП.... в ГЕРБ....Те половината измреха, бре!
55
3
 
8
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Е,хубаво,де,ама аз какво да направя?!
54
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сама си прави атентатите за да може да реве по телевизиите! Хване водача за кълките, ощипе го и той залитне към някое такси. Предния така хлъцна, че даде задна!
53
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая женица се нуждае не от хули, а от подкрепа! Вие какво искате! Да бе поела предложението за коалиция, да оглави парламента както бе офертата и народа в опозиция.Затова синът и ще е в САЩ, защото едни други деца загинаха при някакви обстоятелства. На президенти при това. Мишо Биров и той изчезна!
52
3
 
12
 
! Отговори
Майтапчия преди 6 години
*** най-добре да си вземе един БРДМ за из София!Динко има много такава техника,ще и го продаде по 1лев килото.Множко гори,ама сигурна работа,щом е такъв карък-това е решението.
51
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като знаем миналото на Суджук паша, слугинажа на Сикаджиите, Маджо и Маргините, през който сума ти хора са пребили и им взели парите и бизнеса, като си спомним за Мишо Бирата и жена му, за извършените над 140 убийства когато Суджука беше гл.секретар, ще опитат и трети път. Ще намерят някоя "психически нестабилен", който ще дрогират, за да извърши каквото трябва. Не, че Кори е цвете, но му бърка в г//ца на Суджук ефенди здраво. А и доста му стана, Радев не му се гъне, Кори го хапе здраво.
50
5
 
10
 
! Отговори
45 преди 6 години
Буквите не стигнаха да поясня, че партиен член и доносник много рядко се е припокривало, защото кой едно време ще отиде да хули Партията пред партийните членове. Затова доносниците тогава го играеха като уж противници на режима, псуват дай Тошо и някой будала да се изтърве да каже нещо и те да отидат да го докладват.Затова бройката от сбора е такава. 200 000 ги обяви един бивш полковник от службите.Още си ги ръководят и им казват кой в коя партия да отива.Един тук обиколи СДС, Атаки, Герб...
49
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
апостол Петър предупреждава...
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименняма случайности, такситата минават през джунглата напреко.да си смени шофьора преди третия път, на тоя са му много неподходящи рефлексите за товара, който носи.