Корнелия Нинова пак катастрофира, пак на път за "Позитано"

Колата на соцлидерката била ударена странично от такси
Обновена: 23 окт 2017 15:34 | 23 окт 2017 15:34,
111
Корнелия Нинова пак катастрофира, пак на път за "Позитано"
Снимка: Facebook

Лидерката на БСП Корнелия Нинова отново претърпя катастрофа. И този път тя претърпяла пътния инцидент докато пътувала към централата на партията си на "Позитано" 20.

Още по темата

Автомобилът, с който соцлидерката пътувала, бил блъснат странично от такси по ул. "Княз Борис", пише "24 часа".
Нинова е добре, разкриха нейни приближени, шофьорът й е регистрирал инцидента на тел. 112.

Това е втората катастрофа с Нинова за по-малко от два месеца. И при предишния инцидент колата на соцлидерката бе ударена в центъра на София докато председателката на партията пътуваше към централата. И тогава, както и сега, сред участниците в катастрофата имаше такси.

Тогава Нинова получи мозъчно сътресение от камшичния удар.

Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
Отдалече си личиш- праволинеен комунист.С праволинейна мисъл-да унищожим класовия враг! Още ли ви има бе ей,жилави другари,не много умни но-жилави.
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като Станишев е бил толкова принципен борец срещу корупцията и Нинова, колко пъти си гласувал за него? Сега неговата Йончева се е активирала да трупа рейтинг, а оранжерийната социалистка Нона Бонева - Йотова вчера в едно студио при бивша люовница на Парваноглу кьопек заяви, че се възхищава от нея. Значи за тях суперлативи, за Нинова - хули и леки катастрофички! Случайно, а?
45
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това позитано ще ги ликвидира. Тъкмо измислиха бюджет слънце дето всички ще станат мултимилионера и ето нова катастрофа. Само се моля Нинова да не получи амнезия и да забрави супер бюджета на БСП.
44
9
 
9
 
! Отговори
кОМУНИСТ преди 6 години
Любимката на папа Костов, а Другаря Станишев я изхвърли за някаква корупция!!!
43
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Гърция Комунистическата партия редовно е в парламента, без там да е имало комунизъм /или точно поради това/. В Чехия вчера видяхме че КП влиза в парламента. Чехия с пражката пролет. Ние уж бяхме най здравата брънка на комунизма, а няма никаква КП. Всичко е било за келепира.Както и сега? Къде са 1 милион партийни членов, наследниците им и семействата. Сложете официално обявените 200 000 информатори /доносници/ на ДС с техните близки. Колко читав народ остава?
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По върховете на властта случайни работи няма! Особено ако се повтарят.
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съпартийците на Нинова работиха за изборна загуба на парламентарните или просто пасуваха! Не да им дава възможности както зове зализания Паргов, а да стане лидерска партия. Народа гласува за лидер, а не за някакви непонятни и завеяни програми.
40
7
 
8
 
! Отговори
серьожна преди 6 години
втори знак свише да се пази от жълти таваришки.този път къде са и сложили шината
39
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на Лъжата краката са къси, вратлето също
38
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднъж случайно, втори път случайно и онази журналистка в Малта си отиде!
37
16
 
11
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
*** обеща, че БСП ще победи на парламентарните избори, но не си изпълни обещаниието. Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
36
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо, по-полека! Забави! Вече стана видно и за слепите, че умните се борят с факти и аргументи, а простите - със силови методи!
35
7
 
13
 
! Отговори
трета катастрофа преди 6 години
Третата и и последна за К.Нинова катастрофа ще бъде на на конгреса на БСП !
34
12
 
10
 
! Отговори
А мисъл???? преди 6 години
Ако шофьора и е стар кадър от УБОто и си е свикнал както караха едно време на принципа ,,Сам на пътя",нищо чудно да я осветка пак.Едно време те така возеха лидерите на партията -по средата на улицата и ,,хвърляха" останалите наляво и дясно.Но днес и таксиджийте не са същите.Сега куцо и са като кара такси ,а и пилотка няма.А това гдето Бойко ще я трепе по този начин,може да си го помисли само първокласник,максимум третокласник.Или някой с много изгладени мозъчни гънки другар.
33
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кон Дьоами, да сменя партията. няма да е за първи път. но поне ще е здрава.
32
6
 
15
 
! Отговори
БиБи преди 6 години
До възрастен: БКП - да, те са майсторите на атентатите - виж този на 16 април 1925 г. Не забравяйте, че именно бившите шефове на областни дирекции на МВР в Хасково, Благоевград, Бургас, София са създателите на ГЕРБ. И че Цв. Цветанов немалко години е бил служител на ДС, впоследствие произведен в офицер. Б.Борисов пък е завършил Висшата милиционерска школа- Симеоново - т.нар. Магнаурска школа. Впоследствие е преподавал там. А в тази школа току така не приемат, камо ли пък за преподавател в нея.
31
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ дава знак 2 пъти.
30
10
 
19
 
! Отговори
Сплашване преди 6 години
Дали да не се уточним: К. Нинова пак я катастрофираха! Нищо чудно при премиер бивш СИК-аджия и сетне гл. секретар на МВР и при зам.председател на ГЕР, орг секретар на същата партия и председател на ПГ бивш служител в КДС, където очевидно го е наредил баща му. Следващият път може и гранатомет да заговори. Тези хора от ГЕРБ се държат не като политици, а по-скоро като ОПГ...
29
7
 
14
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Боко.вите *** пак се мъчат да оригиналничат, нещастни индивиди ! НИКОЙ не е застрахован докато има такива подобия на таксиметрови шофьори!
28
13
 
15
 
! Отговори
възрастен преди 6 години
Само суперпримитивен човек недорасъл пубер или платен шуменски *** може да си помисли че Боко ще се лиши по този начин от Корнелия.Тя си му е много удобна с ,,революционната " си ярост,тъй като руши собственната си партия.Колкото по дълго седи ,толкова е по добре за Герб.Колкото до ,,атентатите" знаете кои са им майсторите -БКП тоест БСП !!!Вие малките четете историята ,а ние възрастните си знаем как и колко народ ,,лишиха от жизнен път,къде с бомби,къде с чадър,къде с катастрофи,един с пленум!