Няма да изслушват Каракачанов за протеста на пилотите, НС не пожела

БСП застана зад военните, солидарни са
82
Няма да изслушват Каракачанов за протеста на пилотите, НС не пожела
Снимка: архив, Bulphoto

Мнозинството в парламента отхвърли искането на левицата военният министър Красимир Каракачанов да дойде в Народното събрание и да им обясни защо се стигна до протеста на военните пилоти.

Вчера част от летците в авиобаза "Граф Игнатиево" отказаха да се качат на самолетите под предлог, че не се чувстват психологически пригодни за полети.

Още по темата
Каракачанов пък намекна, че може би това е изкуствено създадена ситуация от някой.

От БСП обаче днес бяха категорични, че застават зад пилотите.

"Станахме свидетели на един безпрецедентен протест, военните пилоти не издържаха на условията, в които са принудени да изпълняват своя дълг да служат на България", отсече от парламентарната трибуна червеният Николай Цонков.

Според него до тази ситуацията се е стигнало заради водената досега политика на отказ от модернизация на армията.

"Солидарни сме с тях и смятаме, че техните потребности са в основата на стабилизиране на сектора "сигурност", заяви още соцдепутатът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
10
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
Ясно що за икономисти сте в ГРОБ, значи може данъка да стане 500% и ще имаме 500 млрд БВП нали икономисте?
34
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДО 30Зад данъците не стои реален продукт а заплати от 500 лв и пенсии от 200 са показателни че държавата е фалирала.Значи като беше минималната 275 по времето на БСП дъжавата не беше фалирала пък сега при 500 е фалирала?И ти колко хора, които получават 500лв заплата познаваш защото аз не познавам нито един.Масово на хартия се взимат ниски заплати а под масата се получава тройно по-висока сума.Познавам хора, които са осигурявани на 650 - 750лв а в действителност получават 2600-3000лв.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България вече и парите за крадене привършват.Остават само дълговете.Затова олигарсите започнаха да се ядат един друг.Предстоят интересни времена.Вземете си пуканки и за пореден път затегнете коланите.
32
14
 
3
 
! Отговори
Смърт на БСП преди 6 години
До За статистикатаИма един клип, в който Станишев повтаря - През последните 13 години ние сме непрекъснато в управлението на страната.Ще имаш много здраве да са управлявали наравно с ГЕРБ а и да са какво се случи през управлението на БСП?МИЗЕРИЯ !Я сравни страната преди ГЕРБ и сега.Кога българина е имал повече от сега?Не защитавам ГЕРБ, то се видя, че съдебната система няма да я оправят.и един куп други кусури имат, но да се изкарва БСП нещо повече е направо смешно.
31
7
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Целта на мероприятието е да се внуши на електората ,че без да се дават едни големи пари на някакви руснаци няма как да се продължава.В драматизацията участват всички от дежурния на КПП то до министъра известен повече с агентурния си псевдоним от времето на Живков.
30
1
 
9
 
! Отговори
ДО 30 преди 6 години
Зад данъците не стои реален продукт а заплати от 500 лв и пенсии от 200 са показателни че държавата е фалирала.
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите се подведоха по измамните западни "обещания" и самите те с глупостта си затриха държавата си!
28
10
 
9
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
До Анонимен 21Истината е,че държавата е фалирала,но никой не смее да го признае.След няколко месеца картинката ще се изясни по ужасен за народа начинИстината е, че държавата тази година е събрала от данъци 22,5 милиарда лева при БВП 100 милиарда.В следващите месеци минималната заплата ще стане 510лв а за тази година средния ръст на заплатите е 8-11%.При запазване на този темп следва ново покачване на пенсиите.Червените русоблизци много ви е яд ама свиквайте, и по-добре ще става.
27
1
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
А дали са ремoнтирани или Ненчев ги е разкарвал напред-назад за да имитира ремонт и е откраднал парите ? Защо нямат сертификати ? Ненчев няма ли да бъде изслушан ? Скоро можем да го търсим при шефа на КТБ, нали дрогарю ?
26
5
 
6
 
! Отговори
За статистиката преди 6 години
След 8-та БСП е управлявала, както следва:1г. Луканов - това са две правителства;2г. Виденов от 95-та до 97-а;4г. Станишев 2005 до 2009;1 г. Орешарски от 2013 до 2014 г. Сумарно това са 8 години с 4 правителства. ГЕРБ управлява с Борисов 1 - 4 години без няколко месеца, С Борисов 2-3 години и сега с Борисов 3 - до сега 7 месеца. С две думи колкото БСП, толкова и ГЕРБ са във властта с тази разлика, че ГЕРБ управляват почти изцяло последните 10 години!
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СержантВ бюджет 2018 са заложени 1 191 000 000лв повече за армията.налягай си парцалите и не се прави на компетентен.А като искаш попълнения в БА прати си сина там.Дай личен пример!
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Каракачанов прилича досущ на Фред Флинстоун.И не само външно,а и като нрав.Надуши ли казана с мръвките,с кран не можеш да го поместиш оттам.Ще се тъпче до нъсиръне.Направо не на стол,а на цукало ще седне,та да не опусне някой залък.
23
4
 
8
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
След н година некомплекта в армията ще достигне 30% и при средна възраст на униформените 40 г по-добре да се закрива всичко. Политиците не искат армия.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тракториста Ненчев, който взе пари на ръка за некачествени ремонт на двигателите в Полша, няма ли да бъде изслушан.
21
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е,че държавата е фалирала,но никой не смее да го признае.След няколко месеца картинката ще се изясни по ужасен за народа начин.Това престъпно управление,заробило България,скоро ще си замине,но дълго ще ни държат влага престъпленията му.
20
2
 
11
 
! Отговори
Су-57 преди 6 години
Какво става пари ли няма ? Tеглете заеми капитализма е най-справедриваа система на земята, закъсаш за пари и си береш от банката.
19
2
 
22
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Нещо бъркаш, двигателите, който са ремонтирани и са без сертификат са тези двигатели ремонтирани в Полша.
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 15Прекалил си с кафето май
17
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пилотите не искат да летят защото тия руски кошници са летящи ковчези. Дори като нови не са по-различни.
16
4
 
20
 
! Отговори
До 12 анонимен преди 6 години
Хайде сметни и кажи БСП от 89-та до сега колко години общо са управлявали. Ще останещ много изненадан, че сумарно годините са им по-малко отколкото годините на ГЕРБ в управлението!