ГЕРБ готви отговор: На 49-ия конгрес – на мракобесната БКП

Бойко Борисов свиква министрите и депутатите си на извънредно заседание
29 окт 2017 07:45,
300
ГЕРБ готви отговор: На 49-ия конгрес – на мракобесната БКП
Снимка: архив Reuters

ГЕРБ се готви за отговор на критиките, които се чуха по адрес на управляващите по време на вчерашния конгрес на социалистите.

На него лидерката Корнелия Нинова обяви курс към предсрочни избори и обяви БСП за алтернатива на сегашната корупционна власт.

За да отговори на това лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов свиква днес разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията. В него ще участват членовете на ръководството на формацията, министрите и депутатите.

Още по темата
Това обявиха в съобщение от пресцентъра на управляващата партия. В него се казва, че ГЕРБ отказва да приеме и да мълчи "пред поредната порция от лъжи, манипулации и различни обвинения, изречени днес по време на 49-я конгрес на БСП".

"А всъщност този 49-ти конгрес продължава отброяването на най-мракобесните времена на Българската комунистическа партия, които ще бъдат запомнени с трудовите лагери, взривяваните църкви, националните катастрофи и фалитите на държавата ни", се казва в позицията на управляващите. ГЕРБ винят лидерите на БСП и ПЕС в изричането на груби неистини и смятат, че това е най-агресивна форма на езика на омразата.

"За пореден път другарите от "Позитано" се занимаваха само и единствено с ГЕРБ, вместо да погледнат ситуацията в собствените си редици", се казва в съобщението на управляващите.

В него се напомня, че на последните парламентарни избори хората отново избраха ГЕРБ да управлява страната.

"Гражданите решиха, че не желаят "алтернативата", която им предлагаха Корнелия Нинова и БСП. Гражданите решиха Нинова да остане в опозиция", пише в съобщението до медиите.

В него се допълва, че днес у нас има икономическа стабилност, стабилен икономически ръст, чуждестранните инвеститори откриват нови предприятия, доходите се увеличават постепенно, градовете и селата се преобразяват, инфраструктурните обекти вървят в срокове, България е надежден партньор в ЕС и НАТО и българският глас се чува от всички.

"На тези неща ли предлага отново алтернатива БСП?", питат още от ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ako komunistite vkarat gerbarite i chervata im v trudovi lageri shte mi stanat oshte po simpatichni. Samo boi i zatvor za shaikata ot gerb do kato sa zivi. Te ubiha mnogo bulgari i shte si platqt, i decata im ste plashtat i chervata im shte plashtat
220
4
 
23
 
! Отговори
БОКО Е ПОЛУДЯЛ преди 6 години
ДРУГАРЮ АНОНИМЕН 228 - ДРЕМЕ МИ ЗА БКП И ГЕРБ. ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА!!! ТОВА Е СМИСЪЛЪТ.НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ МУТРАТА НА БОРИСОВ, ЦЕЦО, ЦЕЦКА, МЕЦКА И ПОДОБНИ. МАХАЙТЕ СЕ И КОЛКОТО ПО-БЪРЗО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА. ПОБЕСНЯХТЕ,ЗАЩОТО *** ЧКАТА ВИ ЩЕ СПРЕ,НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ НАРОДНИТЕ ПАРИ И ЕВРОФОНДОВЕТЕ.И КАКВО ВЕЧЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ НА КОРНЕЛИЯ- ЩЕ Я УБИЕТЕ ЛИ ИЛИ ЩЕ Я ОСАКАТИТЕ ТОТАЛНО.МУТРИТЕ ОТКАЧАТ КАТО НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ ПАРИТЕ НИ.ЗАТОВА СА БЕСНИ И ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО
219
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах около 5 минути пресконференцията на гробарите, отговор на казаното от БСП. Смешни са тези пионки, начело със Цецо Синоптика и Свинетка. Погледнете в цял интернет, 20 мнения против Суджуците, 2 за тях. Събирайте ги и ще разберете, каква е подкрепата им и как "печелят" изборите. Пазарува си Цецо и предимно където са шведите. Оправдават се като пионерчета, но кой ли им вярва? Тресе се властта на Суджук ефенди, страх го гони, защото ще се търси отговорност за корупцията, разрухата и мафията.
218
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 223,224 и т.н.Другарю ти къде беше до сега , ние твоите фенове се почудихме дали си на конгреса на мракобесната БКП-БСП или на баклава в ДПС . Иначе не се притеснявайте вашите квалификации и обиди към Борисов нищо не значат за избирателите, те даже и не четат какво пишат троловете на БСП .
217
19
 
9
 
! Отговори
Sd преди 6 години
Народа избра по малкото зло на последните парламентарни избори КУРнелке набииси го о тапата проста и грозна глава ....НИКОГА повече БСП на власт
216
6
 
28
 
! Отговори
СТРАХ ЛИ ТЕ Е БОКИЧ? преди 6 години
НА БОКО ДНИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА СА ПРЕБРОЕНИ. ПЪК И СРЕТАН ИЗЛИЗА ДРУГИЯ МЕСЕЦ И АКО БОКО НЕ СЕ Е ОТКУПИЛ... ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЖАРНИКАРЯ СИКАДЖИЙСКА МУТРА, НИНОВА Е ОБРАЗОВАНА И СМЕЛА. КОЛКОТО ДО МРАКОБЕСНАТА БКП /ЛЕКСИКАТА МУ Е ПРОЛЕТАРСКО ПАРТИЙНА/ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ГЕРБ.ТЕ СА ОНИЯ МРАКОБЕСНИ КАРИЕРИСТИ ПАРТИЙЦИ ОТ БКП.И НАЧЕЛО СА БОКО И ЦЕЦО. ЦЕНЗУРИРАНЕ НА ЧЕСТНИ МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИ,ПРЕСЛЕДВАНЕ И ДОРИ УБИЙСТВА НА ИНАКОМИСЛЕЩИ И ВСЕКИ, КОЙТО РАЗКРИЕ КРАДЛИВАТА ИМ СЪЩНОСТ ГО СПОХОЖДА УЧАСТТА МИШО БИРАТА
215
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чичката от Банкя по ми прилича на тлъст бакалин или лихвар, или месар, който върти сатъра и кълца кокали и пържоли. Знаем и виждаме разликата с другите премиери от Европа. Скоро четох за премиера на Исландия, която е около 300 000. Премиера преподавател, интелигентен, нормален на вид и килограми. Идва си сам на работа, сам и ди отива. Няма тъпоглави гардове, черни и бронирани Мерцедеси и БМВта, прибягвания и напрежение. Не се краде и лъже, няма корупция, хората си работят и живеят добре.А у нас?
214
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша насъсква глутницата от гербаджийски *** - *** да лаят по президента, но забравя, че президента Радев е демократично избран от българският народ, а не е назначен от нехо като оня плазмодий плевнЯлиеФфФФф
213
3
 
22
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Колко добре казано от 204. Някои помнили колко години вече боко управлява ? И все някой е виновен, все предното правителство и най много комунистите. Цирк, докогааааа
212
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на Банкянския Суджук колко му IQ-то. Колкото на фикус ли.Или на двамата с Цветанов общо е толкова.
211
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша да обясни защо умря Мишо Бирата, защо изчезна тефтеря на Филип Златанов, защо изчезнаха безнаказано милиардите на КТБ, защо Ушев Цецо Шестака се измъкна от затвора чист като гербаджийска пикня след две ефективни присъди, Галевите се изсухлиха като пръдня от ***, защо нямаме един осъден политик за целия "преход", защо се държи като дърта мутра от амфетаджийския си период през 90-те години и тогава да говори за мракобесие.
210
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако има закъсняли за вчерашния 49 конгрес на лявото крило на комунизма , днес могат да почетат събирането при СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ на дясната компанията ГЕРП ! Преброяване ще има : На кой форум имаше повече членове на Б.К.П. ????????
209
2
 
22
 
! Отговори
To6 преди 6 години
Много плачат тези гербери. Какво искат да крадат и да се присмиват на хората и другите да мълчат.
208
4
 
23
 
! Отговори
Shark преди 6 години
Отрока на комунистите, пазача на бай Тошо се гневи на други комунисти. По-голям фарс от това едва ли има. Народа е проЗЗЗЗ, народааааа, който ги избира и който трябва да ги свали.
207
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе едва ли има нещо по-мракобесно от алчни и безскрупулни мутри наследствени членове на БКП- ката банкянското ци.ганесамо лъже и все някой му е виновеннай-обикновена краварска *** - срам за всеки уважащ себе си народи за да е управляващ наистина виновният е - матриала- преобладаваща част от народонаселението дето няма нищо под шапката- лошото е че е мнозинство
206
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде хайде Оби уан. В Граждани за Европейско развитие има повече комунари отколкото в компартията. Не ме карай да ги изреждам.
205
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак си извън петолинието. Суджукът свиква велможите от Граждани за Европейско развитие , защото се чувства застрашен от посестримата си партия. Къде видя десни партии в ситуацията? Това сте гербаджиите , не държите линията на разговора , даже когато е конкретен. Типично за хора стояли дълго под пагон.
204
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако поне малко бяха направили за хората у нас, за Суджуците ми е думата, здравеопазването и образованието да бяха стабилизирали, полицията да бяха стегнали, че да има некаква сигурност и поне няколко честни съдии да бяха издигнали, за да не псуваш и мразиш. Крадене от всеки и всичко, изнасяне на парите, празни приказки, заблуждаване и разделяне на прослойките. Щели да се събират и кълнят БСП. Ами те от къде се пръкнаха, от БКП, партията им майка. И ще псуват майка си на майка? Чудна работа.
203
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ срещу БСП = БКП теляци срещу БКП ***.....
202
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахха, партията на тоя дето напусна пожарната на пожар, защото не искаше да си върне книжката на БКП-то. Боко - анти-комуниста, заедно с Тетка Парнийната, Цецко - сина на шофьора на партийния боСС и Лилето - внучката на Партията. Хак му е на електората да го къпят такива *** :)