Симеонов за оставката: Активно медийно мероприятие

Вицето бил с добро мнение за личните качества на колегата си
30 окт 2017 13:58,
101
Симеонов за оставката: Активно медийно мероприятие
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Валери Симеонов нарече активно медийно мероприятие оставката на здравния министър Николай Петров.

Ген. Петров се раздели с поста си след телевизионно разследване за това как като шеф на ВМА той е възложил обществени поръчки на мъжа, от когото дъщеря му има дете.

Още по темата

Тази сутрин здравният министър подаде оставка, а премиерът Бойко Борисов я прие.

"Лично аз имам много добро мнение за личните качества на г-н Петров", каза Валери Симеонов, цитиран от "Фокус". Според него не било правилно министърът да подава оставка, въпреки отправените към него упреци.

"По-скоро за мен това беше едно активно медийно мероприятие", каза Симеонов. Той не изключи възможността опозицията да стои зад всичко.

"Вие виждате и самите отговори на въпроса ги знаете. След като няма констатирани нарушения, защо беше нужно един такъв стойностен човек да бъде отстранен, но както знаете ние сме коалиционно правителство. Той е от квотата на ГЕРБ, в крайна сметка колегите от ГЕРБ решават какво да правят", каза още Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България отдавна е объзкървена .За това и подобни индивиди са "слуги на Народа "
23
0
 
22
 
! Отговори
,,,,,,,,,,,,,,,6 преди 6 години
ПРИ ТОЗИ ЯВЕН С ДОКАЗАНИ ФАКТИ ЗА НАРУШЕНИЕ( БЕЗ ОИК И БУЛСТАТ НОМЕР) ПОДПИСАН ДОГОВОР ,ТОЗИ ГАГАУЗИН СИМЕОНОВ МИ ГОВОРИ ЧЕ НЯМАЛО ФАКТИ,ЕЙ МРЪСЕН ДОЛЕН ГАДЕН ЧОВЕШКИ ИНДИВИД ПРИ ТОЗИ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ОТ ТАМ ДИМ ДА ВИ НЯМА В ЧУЖБИНА,ЩОТО ТУКА АКО ОСТАНЕТЕ ПРОСТО ЖАЛНА ВИ МАЙКА !!!!
22
0
 
19
 
! Отговори
сиромах преди 6 години
Май оня дето беше писал за шайката трябва да продължи с второ по разширено издание!За какво активно мероприятие говориш бе аланкоолу когато фактите говорят и боговете и тиквите като теб трябва да мълчат!А пък на всичкото отгоре оказва се патриотите така наречени били много лесни!Дай им малко власт и им гледай сеира!БЕЗСРАМНИЦИИИИИИ!!!!!
21
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм вярвал,че някога ще кажа подобно нещо за умствения багаж на Бойко Борисов,но в сравнение със сегашните си коалиционни партньори,по-известни като тримата знакови герои на Доньо Донев,що се отнася до интелекта,Баце си е направо Аристотел.
20
3
 
34
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Не стига че крадът ами и нагли все едно им е даденост!
19
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей Симеонов!Ти си второто Яне янев и Сидеров!Предател!Гласувах за тебе че уж щеше да решаваш мнглския проблем а ти се месиш в други неща и лаеш да пазиш господаря си тиква и влезе във властта колкото да узакониш търговията си с азиатци през границата!Ако си пред мене ей сега ще ти избия белите зъби!Гагауз!
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо Симеонов толкова е загрижен за кадър на Местан ?
17
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е че крадецът Николай Петров си заминава, но лошото е, че другите доказани с факти крадци Д.Добрев и Валери Симеонов остават по постовете си.Не проумявам защо.
16
0
 
37
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Давай Валерчо,че в следващия парламент ще бъдеш колкото сега са Лукарски,Москов,Зеленогорски и др.подобни от ДСБ.Така и ти ще си отвън.Гледате само кокала да захапете и не ви интересува нищо повече от това което обещавата преди избори.
15
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Валерко доказа за 4-5 месеца, че колкото си по-*** в Суджуковото правителство, толкова по-нагоре се издигаш. И почваш да браниш всяко крадливо, лъжливо, долно, гнусно, продажно, предателско чудо от което се богатее. Какъв сторожник на властта, която с години наричаше мафия, а днес и целува обувките защото му дадоха да краде и му се услади. С тази ухилена физионимия е като тиква за Хелоуин, толкова се е самозабравил.
14
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам как се подкрепят, май не утре, а днес е Хелоуин. Денят на Обединените Тикви дойде!
13
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия безскруполни крадци и лъжци обърнаха Държавата на Бащиния.И нагли на всичкото отгоре.Хем ни крадат, хем ни поучават.
12
0
 
42
 
! Отговори
трафалгар преди 6 години
как може на очевидна корупция - да кажеш активно медийно мероприятие ?!!! тоя не е с главата си ?!! и те ще правят закон за корупцията !???
11
0
 
38
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Валерка то има факти.Неоспорими с които в нормална държава не оставка а и затвор щеше да има.Срамно е че го защитаваш.
10
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е крадците да се подкрепят.Симеонов открадна над 110 млн лв от Оградата, обаче Цацаратурата дреме.Нали е от нашите - крепителите на Статуквото.
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да започне да работи по Регистър на кандидт-пандизчиите от властта, че вече им изгубихме бройката! Аз лично я съветвам да намери подходящ бъдещ премиер, а тя да поеме анти-корупционния орган!
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката кога ще подава ОСТАВКА?!
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се уволни незабавно репортерката направила разследването и открила кражбата.Как се осмелява тази никаквица - да вади кирливите ризи на управляващите.Веднага да се разкае публично, а телевизията да я порицае.Нинова да си направи другарска самокритика,а президенът Радев да се извини от името на нацията, че е накарал чувствителната лекарска душа да страда.
6
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя министър невинен колкото и каналджийката от на винкела партията
5
0
 
37
 
! Отговори
Козият рог преди 6 години
Този хотелиер каналджия далавери симеонов, защо не е в затвора?