Десислава за Румен: Познавам го от 30 г. и винаги ми е помагал!

Първата дама разказва за запознанството си с президента в откровено интервю
2 ное 2017 07:11,
80
Десислава за Румен: Познавам го от 30 г. и винаги ми е помагал!
Снимка: EVA

Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за запознанството им и началото на техните отношения.

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи", спомня си първата дама в откровено интервю пред списание EVA.

Радева е на корицата на ноемврийския брой на женското списание.

Още по темата

"За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина.”, казва Десислава Радева.

В интервюто си тя не спестява истината за себе си, за грешките, които е правила, не крие своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес, пише списанието, представяйки интервюто.

Радева говори открито за това как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи.

Съпругата на президента разказва каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си и, разбира се, как се е запознала със съпруга си…

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие", казва тя.

Първата дама разказва и за работата си в "Каналето", за хората, на които се възхищава и вярва, за това как възприема успеха и неуспеха.

"Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг. Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре – съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?", пита Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
8
 
3
 
! Отговори
учуден преди 6 години
До Анонимен 55, защото си комплексар/ка/ и гладкия ти мозък не може да роди нищо друго
61
0
 
2
 
! Отговори
А какво е следвала преди 6 години
Д.Радева? С математика са инженерните спец. ( обикновено).
60
5
 
2
 
! Отговори
до коментар 2 преди 6 години
Защо пич, не е ли жена , пиши пи*ка. Така по добре ли ти звучи!?
59
3
 
5
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Абсолютна ***!
58
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото повече Деса се бута в медийното пространство,толкова повече пада рейтинга на пилота.А шпакловките и екскурзийте които си прави за сметка на данъкоплатеца показват само че е една меркантилна и безкрупулна жена.Нищо друго.
57
28
 
21
 
! Отговори
Харесвам я преди 6 години
Еманципирана , свободна , умна и широкоскроена жена , но закърнелия балкански ум не го разбира! Гадости за Радева пишат комплексирани мъже , неудовлетворени кифли или ***.....
56
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кифленска работа,вместо да си хване някой чичко паричко и да му харчи парите, кифлата решила да харчи парите на гладуващите пенсионери
55
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гърмя я до две, хич няма да я бавя.
54
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ме дразни толкова много деса не мога да разбера
53
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах един приятел, който обичаше да казва: "Гледаш го нищо човек, а пък той шушомига". Трудно ми беше да разбера какво означава това. Сега ми се струва, че нашият президент отговаря точно на това описание.
52
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена толкова ли е плиткоумна, та не разбира, че това което разправя публично, говори много лошо за морала на българския президент. Няма ли кой да я посъветва?
51
5
 
8
 
! Отговори
Чърчил от БСП преди 6 години
..синОс по косинОс на ента...
50
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи от млад Р.Р. се е специализирал в двойните игри. Сега се пише за натовски генерал а всъщност е руски хибрит.
49
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи още преди 30г. Румен Радев е бил лъжец. Лъгал е жена си, а сега лъже българския народ.
48
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тя как му е помагала или отплащала. Тази прическа за хелоин ли бе?
47
2
 
17
 
! Отговори
Скарлет преди 6 години
Един от эаконите на Вселената е да получаваш това, което правиш эа другите!!! Почти невъэможно е наличието на морални ценности, ако на са иэградени навреме!!! Няма човек, който да оспори факта, че екс пиарката наистина удари джак пота!!!
46
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
първата дама !!! Две лъжи с две думи :D . Каква дама е тази която развали чужди семейства, за вкара един послушко в политиката ? Били е секретарка на Славчо Учиндолски, да не ми се прави на невинна. И как така румбата идвал у тях още преди 30 години при положение, че и каката и Гумен сРадев са били семейни ?
45
18
 
15
 
! Отговори
Някой преди 6 години
И защо се заяждате непрекъснато с нея? Всичко друго наред ли ви е? Права е била съпругата на Плевнелиев като не се показваше и се държеше настрани! Защо сме такъв злобен народ? Госпожата да не се изявава толкова активно, да бъде сдържана и да не се надява, че искреността й ще бъде оценена. Постигнала е нещо, нека го задържи с достойнс617461714тво!
44
7
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Не е приемливо медия да използва малки имена за президента и президентшата !Публична медия ли сте или махленска седянка ?
43
9
 
22
 
! Отговори
Край преди 6 години
Гласувах за Радев - в пъти по става от ЦЦачева НО да кажа че съм доволен от Деси и от Грипен - не съм.