Десислава за Румен: Познавам го от 30 г. и винаги ми е помагал!

Първата дама разказва за запознанството си с президента в откровено интервю
2 ное 2017 07:11,
80
Десислава за Румен: Познавам го от 30 г. и винаги ми е помагал!
Снимка: EVA

Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за запознанството им и началото на техните отношения.

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи", спомня си първата дама в откровено интервю пред списание EVA.

Радева е на корицата на ноемврийския брой на женското списание.

Още по темата

"За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина.”, казва Десислава Радева.

В интервюто си тя не спестява истината за себе си, за грешките, които е правила, не крие своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес, пише списанието, представяйки интервюто.

Радева говори открито за това как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи.

Съпругата на президента разказва каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си и, разбира се, как се е запознала със съпруга си…

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие", казва тя.

Първата дама разказва и за работата си в "Каналето", за хората, на които се възхищава и вярва, за това как възприема успеха и неуспеха.

"Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг. Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре – съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?", пита Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
16
 
32
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Тази женица не я слуша главата и това е! Пак се подиграва със себе си - полата пак от миналото е дошла, но е прибавила и някакви джувки, подобни на лигавник. Защо толкова се пъне? Задължително ли е да я харесваме, толкова, колкото тя харесва себе си? За стила - една жена или има усет( изразяващ се в правилен подбор на дрехи, или допуска да го превръщат в ... това от снимката. И последно - за съжаление на женицата фотошопа спасява само в конкретната ситуация, в действителността ще си бъде десъ.
41
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една първа сама от която не можем да се срамуваме, а как ни резилеше тетка Мара Желева...
40
3
 
34
 
! Отговори
Хи-хи преди 6 години
Фотошопът е голяма работа.
39
8
 
30
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
до Десислава"От откровение към унижение" , не е мисъл на Чърчил , но е актуалнаНе очаквайте обществото да ви се възхищава , защото у българина все още са заложени морални остатъци и той не възприема човек, който няма личен морал да проявява обществен такъв.Затова ще е разумно да се разредят изявите ви в преса, фейсбук и пр.За ваше добро е.Умишлено не се обръщам с уважителната форма" Ви".
38
8
 
30
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
...Успехът това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг...___От секретарка,до любовница и съпруга.гОлЕм ентусиазъм.
37
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...30г.познанство ...започнал да идва в къщата им....Значи бившия и съпруг Свиленски, депутат от БСП с 30 годишни еленови рога-БРАВО на другарЕте.Те така е в политиката -шуробаджанащина а сега уж се борят с нея.И е крайно време Десислава да проумее че само медийте се интересуват от нея за да си запълват пространството,а не българите като цяло.За българите тя е само туристката до пилота развалил семейството си с две деца.На каквито и външни шпакловки да се подложи винаги ще остане такава.
36
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сайта Сегодня е най-големия приятел на президентската двойка и най-вече на първата дама.
35
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази защо цитира Чърчил? Чърчил е бил враг на България. Негово е било решението София да бъде бомбардирана дълги месеци. Без нужда, просто за да ни тероризират. Много мъдра, няма що!
34
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожата е ясна..., намерила е своят начин да се изкачва по стълбата на живота - от един мъжки...на друг...и това й носи отлични резултати. Ще обиколи света на наша сметка. Предишният поне не ни натрапваше сметките на бившата си вече жена!
33
35
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Браво на Радева. Жена от народа.
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех, мъко, мъко журналистическа! Някои нямат ум за 5 стотинки, а искат да слугуват на силните на деня и да печелят Защо ни занимавате с ..., когато имаме толкова сериозни проблеми!
31
6
 
28
 
! Отговори
Velinski преди 6 години
Тия ми напомнят на една случка от преди 09.09.1944 - "ние го пращаме по партийни дела ,а той с другарката В... отишли да се мандръсат .
30
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!
29
10
 
26
 
! Отговори
Деса дългата преди 6 години
До АнонименТази жена като президентша ли се изявява или като някоя шоу звезда.--------------------Като шоугърла!
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"..той беше по потник и къси хавайки..."
27
6
 
26
 
! Отговори
съдия преди 6 години
Те си се боцкат от години, но БСП-то тайно го разведе и веднага ожени, преди да се кандидатира, защото не може президент от БСП да не е със здраво комунистическо семейство.
26
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена като президентша ли се изявява или като някоя шоу звезда.
25
14
 
27
 
! Отговори
шнурзажурналята преди 6 години
Що не се разровите в личния живот на Баце, да видим дали ще ви го има сайта утре
24
8
 
21
 
! Отговори
Врабчето преди 6 години
До Деси-гургулица Ако злобата и зависта имаха почивен ден ти щеше да полетиш като черна гарга.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синусоида, а не синосуида.