Щедрите ГЕРБаджии дават 100 000 лв. на две потопени общини

Парите са от партийната субсидия и са за Бургас и Камено
46
Щедрите ГЕРБаджии дават 100 000 лв. на две потопени общини
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ ще дари 100 000 лева от държавната си субсидия за пострадалите от бедствието в Бургаска област, съобщи  областният лидер на партията Димитър Бойчев.

Още по темата

Средствата са от партийната субсидия на ГЕРБ и ще бъдат разпределени по равно за двете общини - Бургас и Камено.

С дарената сума ще бъде закупувана приоритетно бяла техника - хладилници, готварски печки и бойлери. След наводненията, 318 броя уреди трябва да бъдат закупени за пострадалите домакинства в Община Бургас и около 400 - за община Камено.

Народните представители и общинските съветници от ГЕРБ-Бургас също ще допринесат със собствени средства.
Надяваме се това да е анонс и към другите политически партии, каза Бойчев.

Още в първите дни след бедствието, от офиса на ГЕРБ в Бургас са събрани и извозени повече от 3000 зимни дрехи, завивки и дюшеци за пострадалите.

Тази седмица ще бъдат доставени 150 матрака със завивки и мебели. Те ще бъдат разпределени в селата Кости, Братово, Равнец и в населите места на Община Камено.

От партията уточниха, че са стартирали и благотворителна кампания, в която са се включили много от структурите на ГЕРБ в страната, както и техни колеги от парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
17
 
! Отговори
ЕХ,КАКВА ЩЕДРОСТ преди 6 години
ДАННИТЕ НА СМЕТНАТА ПАЛАТА ЗА СУБСИДИЯТА НА ГЕРБ СА ДАЛЕЧ ОТ ГОРЧИВАТА ИСТИНА, ЧЕ. ДЪРЖАВАТА ИМ Е ХАРИЗАЛА 100 000 000 ОТ БЮДЖЕТА. АМИ РЕКЕТИРАНИТЕ ФИРМИ И ЛИЦА? МНОООГО ПОВЕЧЕ. ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ПОЗЛАТЯВА ГЕРБАДЖИЙСКАТА МАФИЯ, ЗА ДА СЕ ГАВРИ С БЕДНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. КОИТО ОБАЧЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ, ЗАЩОТО КАТО ИМ КАЗВА БОРИСОВ, ЧЕ СА ПРОСТИ ИМ Е КЕФ И СИ ГО ИЗБИРАТ.
35
5
 
19
 
! Отговори
ОТВРАТ ГЕРБАДЖИЙСКА преди 6 години
ЕЙ, ЕЙ, ДА ПОВЪРНЕШ ОТ ТАКАВА ЩЕДРОСТ. ОБИРАТ НАРОДА С ОТКРОВЕНИ НАГЛИ КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ , ЗАТЪНАЛИ ДО ГУША В КОРУПЦИЯ И СЕГА -ДАВАЛИ. ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАС ПАРИ. ДА ВИ *** АЙКАТА, ГНУСНИЦИ.
34
2
 
12
 
! Отговори
www преди 6 години
ЧЕ НАЛИ СЛЕД ВРЕМЕ ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ..... ДА ЗНАЕТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ....
33
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато даряваш не парадираш с това. Какво сте дарили пари на данъкоплатеца предназначени за престъпната ви структура.
32
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много щедрите БКП-БСП даряват 0 лв. за наводненията. Явно за др. Нинова трябват повече пари , защото др. Гергов вече не и дава гювеч .
31
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМале..е..е БКП-БСП въобще не знаят какво е това кражба. Затова сега треперят за новия закон , който казва , че няма давност за престъпната приватизация. Хайде честито другари за коледния подарък от ГЕРБ.
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички са на ясно, че ог ГЕРБ крадат много. Като за последно.В ГЕРБ със свещ да търсиш, честен човек няма да намериш.
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До немскоговорящияЯзовирите н.е се поддържат от ГЕРБ или от БСП, а от държавата.Друг е въпросът, че държавата - това е Боко.А ти си избудалкан отдавна, щом гласуваш за ГЕРБ или кака ти крепи на някой гербар знаеш какво.
28
5
 
26
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ХА, ХА, ХА СЛЕД КАТО ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ ГЕРБАДЖИИТЕ ЩЕДРО СИ ПРАВЯТ ПИАР АКЦИЯ С ТРОШИЧКА ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ! НЕБИВАЛА ПОДЛОСТ !!!
27
3
 
22
 
! Отговори
НАШИТЕ ПАРИ преди 6 години
ПО ДАННИ НА СМЕТНАТА ПАЛАТА ГЕРБ ИМА ПО СМЕТКИТЕ СИ 60 МИЛИ5ОНА ЛЕВА ОТ СУБСИДИИ.
26
21
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Бъдете спокойни ГЕРБ не дава от вашите пари, а от моите и тези които са гласували за ГЕРБ! Защото субсидиите се разпределят правопропорционално на изборните резултати!
25
18
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
24 аз питам БСП колко даде от НАШИТЕ пари за бедствия?
24
20
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
21Не може да слагаш всички язовири в един кюпове! Има държавни има общински и частни. Държавните в момента се поддържат от ГЕРБ, общинските обаче в чийто общини кметовете са от БСП се поддържат от БСП. Ти кого бадалкаш!?
23
5
 
28
 
! Отговори
айде сега преди 6 години
Затова ли им даваме по 11 лв. на глас??? Като има някакво бедствие, строшени и изоставени храмове по села и паланки, изправяме се и казваме гордо: Ние от ГЕРБ дараяваме безвъзмедно пари(парите,които предварително вземаме от вас за "функциониране на партията"), за да оправим донякъде ***,която я създаваме.
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо ''щедрите'' ГРОБъжии получават толкова субкидии защо не се издържат със членски внос от членовете и симатизантите си и какво щеше да се случи с парите ако не беше станало наводнението.
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо ги давят, после щедро им помагат! Нали точно поради лошо управление са на този хал хората? Помагайте, но не се хвалете, защото грешките са ваши, а парите, които дарявате са наши!
20
2
 
19
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Само дето леко си се пообъркал.Всички язовири в България са собственост на мутрите от ГЕРБ.Именно затова ги покриха при наводнението в Бисер, дето издавиха десетки българи.А после долетя екипът на Суджуците да си прави ПР.Тук е същата история, както и в Хитрино - виновни за жертвите са накадърността и корумпираността на управляващите.А всички знаем КОЙ управлява България от десет години.
19
16
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
А БСП-то, колко ще даде от НАШИТЕ пари? Или то знае само да краде и влачи. Доле изказващите се щатни плювачи, да се непенят толкова по адрес на ГЕРБ, ами да кажат какво са направили БСП за българинът?-кражбА и това е!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой прави така с европейските субсидии, ще го тикнат в затвора. даряваме чужди пари, на когото си решим.
17
2
 
18
 
! Отговори
Румен преди 6 години
много хубава акциябраво!така се купуват гласове,в натура...на един печка,на друг хладилник...егати мизерията,2017 да се радваш на една печка...под управлението на същите тези...а,парите...партийна субсидия,означава Държавна...от мен парите,от него,от вас..демек ,с чужда пита,помен правят...а,простия,беден народец и на това ще се зарадва,вместо да хване сопите...