Депутат: 80% от българите са дебилни, не могат да се подписват!

Иво Христов по повод заявеното от Москва за спасяването на българските евреи
Обновена: 8 ное 2017 07:01 | 8 ное 2017 07:00, Елка Василева
298

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Още по темата

Думите на Христов са по повод заявеното миналата седмица от говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на Захарова е посегателството срещу паметниците на Съветската армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани". "Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

Записът вече е свален от профила на Иво Христов, но остава в Youtube. (Цитираните думи на Христов са към 15-ата минута).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
3
 
23
 
! Отговори
РОНИН 2 преди 6 години
... Като бих добавил от предния си пост : Професор Христов мисля че й на вас , както на мен , и на останалите малко мислещи и интелигентни Българи Ви е ясно , че всичко това беше напълно УМИШЛЕНО и НАРОЧНО направено с Българската нация ... МАСОВО ЗАТЪПЯВАНЕ И ЧАЛГАЛИЗИРАНЕ ... НОВИ "МОРАЛНИ" ЦЕННОСТИ И УСТОИ ... За момчетата - полуграмотни , злобногледащи , татуирани ММ - бойци и мутри ... за момичетата - полуголи чалга к _ _ ветини без капка свян и достойнство ... ТОВА Е ИСТИНАТА !!! ..........
153
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее айде стига с тоя паметник. Напихме се с момчетата е да вечер и си нямахме друга работа ... Те пак на международен конфликт го изкараха ...
152
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другаря Христов не е прав.Не са 80% от бг-тата ***, а минимум 98% !И те са си така още от както са си довлекли миризливите..... от азия.
151
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление е прав. Вижте ни премиера и после си задайте въпроса дали грамотен, мислещ човек би избрал наркопласьор на този пост, при това три пъти.
150
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я колко много са се разпознали в тези 80%! Изненадващо, Иво Христов ще се окаже прав!
149
5
 
7
 
! Отговори
СЪГЛАСЕН преди 6 години
Прегледах видеото и това което мога да кажа е че най-големите *** с журналистите. Ако трябва да бъдем обективни е нужно да се опише какво говори за ГЕРБ и за образованието. Съгласен съм с по-голяма част от казаното.
148
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм фен на "парламентите", и в случая, този тук е прав.
147
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците са ясни, защо ***/илите от етажите на властта слагат краварски паметници туй кажете ? Какво ни свързва исторически с тия кравари, че да им отдаваме почит няма ли най-сетне някой да обясни ? Къде е оня пикльо с малката *** Бож. Димитров.
146
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре почитатели на червената чума . Постройте си един концлагер и заминавайте в него с портретите на ленинчо , сталично и путинчо.
145
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е за мажоритарни избори. Такива индивиди, на който никой не е чувал името, няма да могат да влизат в парламента. Уж мажоритарните щяха да бетонират големите партии, но нещо големите партии упорито се дърпат да въведат такива избори. Защо ли. :-) Защото "бетонирането" им изобщо НЕ Е вярно. Платените социаолози ни проглушиха ушите с една откровена лъжа.
144
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно прав е! Дали го обичам е друг въпрос!
143
8
 
5
 
! Отговори
до 145 и останалите преди 6 години
1. Пазенето на паметници...за съветския войник..е едно, на СССР като окупатор и спирачка на развитието ни е друго. 2. Дори и БСП признава , че режимът след 09.09.44 е наложен от СССР. 3. Дали сме *** или не едва ли това лице е меродавно да определи. 4. Всъщност какво е учило лицето което смело ни определи, като *** и даже вече е професор? Той мисля си, че е световно неизвестен...пардон вече стана известен с .........
142
3
 
15
 
! Отговори
DW=fake news преди 6 години
Само забеежете как се отмества отново чрез заглавието какво е казал Иво Христов.....Това цапане на паметника е просто провокация от хора които имат желание да имаме непрекъснато лоши отношения с Русия.... Кой са те НПо-тата на заплата от Американското посолство.Къде правят такива глупости още в Полша и Балтика където САЩ са поставили марионетни правителства...... Такива провокации са само за да може да се съгласим на още окупация от САЩ
141
5
 
23
 
! Отговори
РОНИН преди 6 години
... Що ?!?! ... НЕ Е ЛИ ПРАВ ИВО ХРИСТОВ ?!?! ... Май май никой НЕ обича да му казват болезнената истина право в очите ... без недомлъвки !!! Едно голямо браво от мен , Професор Христов ! ... Това е самата истина ! ... Вие ставате единствения човек , за когото бих си направил труда да отида да гласувам ... обаче БЕЗ ТАЗИ ПАРТИЯ , която стои зад вас !!! ... НИЕ СМЕ ЕДНО СМАЧКАНО ... ОЗЛОБЕНО ... ЛИЦЕМЕРНО ... ЗАТЪПЯЛО ДО КРАЙНОСТ ... ЧАЛГАЛИЗИРАНО ОБЩЕСТВО , УПРАВЛЯВАНО КАТО ОВЦЕ ОТ ОВЧАРИ !!!..
140
1
 
11
 
! Отговори
MAD преди 6 години
АМИ НЕМОГАТ ЗАЩОТО СА .............Те българите по принуда на правителството избягаха в нормални държави и там ще се подписват. Тук останахме ТЕЯ дето сме 20- те %който имаме още малки надежди, че нещо ще се оправи. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП
139
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но герберите са по-дебилни от останалите българи.
138
0
 
20
 
! Отговори
Топ-експерт преди 6 години
Могат бе, как да не могат. Всеки месец се подписват срещу колососалните суми от 600-800-лв за които са робували... пардон работили цял чесец, но един ден ще се пенсионират и ще получат грандиозната пенсия от 200 лв.
137
2
 
28
 
! Отговори
Дам преди 6 години
Гербавите и протестърите масово се опознаха в тези 80% и запона бясна истерия и олелиявъв форума! По ви отърва кръчмарско - каруцарския изказ на самопровъзгласилия се за "професор" Божидар Димитров, нали? Оня с изказването за "пиклата с малките ц*ицки"! Няма какво да се сърдите толкова! Самият ваш вожд и светило, Бойко Борисов отдавна сам ви нарече "лош мат'рял"!
136
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото може да се каже за 80% от професорите.
135
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП винаги са мразили, мразят и ще мразят България и българския народ!