Иво Христов: Извинявам се, изказах се непремерено!

Червеният депутат поднесе извиненията си за "дебилите"
Обновена: 8 ное 2017 13:01 | 8 ное 2017 10:51, Камелия Цветанова
566
Иво Христов: Извинявам се, изказах се непремерено!
Снимка: Facebook

Червеният депутат Иво Христов, който разбуни общественици и политици, като определи като дебили 80% от българите, се извини за думите си.

Още по темата
"Поднасям своите извинения към всички, които са били засегнати от едни или други мои непремерени изказвания", лаканочно заяви той в парламента, след като от ГЕРБ поискаха оставката му.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия, е бил върху посегателството срещу паметниците на червената армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем: "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП и коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".


566
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
486
0
 
0
 
! Отговори
Радой преди 4 месеца
До Историк 474 Вместо да задаваш глупави въпроси, защо не кажеш, ти защо мразиш руснаците. Ако дядо ти е бил турски агент ще те разберем. Ако *** е имала несподелена любов с руски гражданин...Ако група пияни казаци са те заставяли да лижеш, също. Но ако се правиш на геополитик и вземаш зелени гущерчета, получаваш едно ай сиктир. Не ти ли е неудобно да споменаваш хилендарския монах.
485
0
 
0
 
! Отговори
Славчев преди 4 месеца
До 472 Кога бяха спасени нашите евреи, преди Сталинградския разгром на хитлеровите армии или след това?Пита Иво Христов, ако би се случило обратното, щяхме ли да посмеем да ги спасим?Казаното от Професорът-червене,син или шарен, не засяга всички българи. Явно обидени са тези, които се чувстват ***. Всеки ден се сблъскваме с *** и продължаваме да отричаме истината. Боли но е факт.
484
1
 
0
 
! Отговори
Давид преди 4 месеца
Г-н Христов, не мога да разбера за какво се извинявате. Не само в България, но и във всички държави болшинството от хората са дебилни, демек хора с нисък интелектуален капацитет. Това е неоспорим факт и въпреки това обвиняват проф. Христов, задето казва истината. Е, дами и господа несъгласни, какъв е % на ***. Нали ако болшинството от хората не са ***, нямаше да измислят демокрацията. Ако беше влас на народа щеше да се казва демоскрация, тя е всъщност демонкрация-власт на демоните.
483
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чета не 80% , 99% са дебилни.
Нито четат, нито могат да пишат, гледат турски сериали.
Прав е проф.Христов пък вие си съскайте колкото си искате.
Преди време се опитваха да доказват, че бай Ганьо не е национален ерой, а е социален герой. Монаха много години, за да признаем, че всички черти на Бай Ганьо са черти на нац.ни характер. Колко години трябва да минат, за да се опомни опростачения ни народ и да излезе от тази д.лност? Това е истината господа пишещи.
482
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иво Дебило да подава оставка.
481
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 488: "Ако в бълг.сайтове си позволят да пишат такива неща срещу ББ, каквито се пише по руски сайтове срещу руския президент у нас до сега да са ги затворили..."
.............
Руските сайтове имат основание да пишат "срещу руския президент" защото ръцете са му изцапани със славянска кръв, за разлика на ББ !
480
4
 
0
 
! Отговори
До 485 преди 1 година
Аз за разлика от теб не гледам българска тв. и затова не се чувствам част от 80% ***.Гледам както руска тв, така и френска и немска.Само за справка - руските тв са с много високо качество в т.ч. и т.нар. опозиционни. Ако в бълг.сайтове си позволят да пишат такива неща срещу ББ, каквито се пише по руски сайтове срещу руския президент у нас до сега да са ги затворили и бълг.тв да са ревнали в негова защита.
На такива като теб малко повече четене и информация няма да са излишни.
479
5
 
7
 
! Отговори
цф преди 1 година
Тази маймунка яде хляба на същия този народ който обижда, безсрамник и безродник.
478
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има една картина - Бай Ганьо уби своя автор.
Какво те ревнали срещу проф.Иво Христов? Човекът казва истината.
Къде бяха Нова тв,БНТ, БТВ когато Винету нарече летците шофьори на самолет;когато бяха приказките за лош ген.матереал,когато каза "да ме хванете за шушляка" ,или изказвания от типа на "абе аре бе."
Къде бяхте - г-н Николаев, г-н Хекимян,г-н Иво Никодимов.Големи смелчаци сте. Няма що.От екрана на продажнете медии вие продавате фалшив блясък = на 80%дебилност;80% промити мозъци.
477
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 483: "Спи народа и сънува, че живее в турски сериал или Биг Брадър..."
..................
Най-малко половината програми излъчват всекидневно руски филми...гледай си тях !
476
4
 
4
 
! Отговори
* преди 1 година
Защо Бай Ганьо да се обижда на Алеко и да иска от Алеко да се извинява за написаното?
Бай Ганьо иска само да го хвалят...
475
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Професорът е на 100% прав.Той каза истина. Тъжна, грозна, но истина.Защо си запушвате ушите и не искате да я чуете; защо не прогледнете, за да видите дъното ,до което е сме стигнали.Ако искате да го кажа по-меко - българският дълбоко опростачен на 80% народ спи дълбоко, унесен в своята сън, скован от своята демократична политическа зима.Спи народа и сънува, че живее в турски сериал или Биг Брадър;сънува ,че търка билетче от нац.лотария,защото д.бюджет е пица,а не манджа,от която да се нахрани..
474
3
 
5
 
! Отговори
Историк преди 1 година
До русофилите:
О, неразумни и юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин !?

за справка: виж Паисий Хилендарски - История славянобългарска.
473
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зозо
Но и не отменя правотата на тезата му и отреденото ти място!Включително потвърждение е и пейзанският ти език и вербана агресия.
472
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-отвратителното на този червен проф. не е обидата към българите която си позволява, а това, че се опитва да адвокатства на кремълските манипулатори на българската история, защитавайки наглата лъжа, че българските евреи са спасени от съветската армия, което беше отречено дори от руското посолство в София.
471
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Анонимен

Това, че съм допуснал правописна грешка, не променя факта, че И.Христов е жалка, комунистическа oтрепкa!
470
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПРОФЕСОРЪТ Е ПРАВ!:

Къде си тръгнал да сравняваш Ботев и Славейков с този червен руски проф.ан бе ?
469
1
 
0
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 1 година
Голямотоего на нарциса го превръща през дървен философ до никому ненужен спомен в политиката. Продължавайте да го потупвате по гърба и да му нашепвате гръмогласно окуражително и така разчиствате опонентите на председателката на партията му от поредния конкурент. Живеем във държава, където политиците станаха журналисти, а журналистите станаха депутати. Така парламента искат да превърнат в жълт вестник, а вестниците да ни излъжат, че в тях се коват законите от троловете. Хем смешно, хем забавно.
468
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зозо

Тия които пишете "ИстаМбул" сте от 80 те %!
467
9
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
И.Христов - внук на партизанин, син на руски агент, роден в Истамбул. Истински комуняга и путинист до мозъка на костите! 100 % небългарин!