Валери Симеонов съзря: Политиката ни е на ниско ниво!

Вицепремиерът за вота на недоверие и "пожълтелите" теми
9 ное 2017 11:38, Петя Славова
53

"Приемем вота на недоверие с насмешка. Ще пробват да направят такъв и после той няма как да мине. Може ли да се искат оставки за глупости? Вотът е лишен от основание. Ако има ощетяване на държавния бюджет, тогава бих го приел". Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на "България сутрин"

Според него отново се прекалява с темата за изказването на проф. Иво Христов и пак медиите са започнали да се "оливат".

Още по темата

"Казал нещо човекът на маса. Някакъв, не особено морален човек, го е записал и пуснал в медиите. Този човек е професор и то много стойностен. Няма да стана съучастник в тази медийна клада, която се прави на всеки човек, когато каже нещо. Веднага се вадят думите от контекста. Всички папагали от всички папагалски студия започват с това да се занимават. Такъв ли е дневният ред на България - да се занимаваме с Иво Христов?", попита той.

По думите му парламентът е място за говорене, там се обсъжда всичко, като може да се използват и различни изразни средства.

"Там всеки гони някаква цел със своето изказване. Има брилянтни речи, има и обидни такива", каза още вицепремиерът пред Bulgaria ON AIR.

Валери Симеонов уточни, че в последно време медиите са доста "пожълтели" и не се занимават с важните неща в държавата.

За назначаването на новия министър на здравеопазването, Симеонов коментира, че няма значение дали Кирил Ананиев е финансист или лекар, а дали е полезен и ефективен в работата си. Вицепремиерът няма нищо против тази кандидатура, защото има добро мнение за нея.

"Нима има друга партия, която да е доказала в такъв кратък срок, че държи на програмата си и спазва своите предизборни обещания? Да вземаш пост не е голям "келепир". Масовият българин не винаги казва истината. Масата повтаря това, с което от сутрин до вечер й промиват главата и мозъка медиите. Винаги за парламента се говори с обидни епитети и това се насажда в обществото. Свалянето на политиката на такова ниско ниво не е добре за България", отсече Симеонов.

Гостът на "България сутрин" отбеляза, че ДПС губи своя рейтинг и подкрепата за партията в смесените райони намалява.

"Вчерашният ден в Брюксел мина нормално.  Отговорно, сигурно, стабилно, "здраво държахме кормилото на кораба". От Брюксел идват добри сигнали, добри новини, имаше много хубаво посрещане и отношение към нашата делегация от страна на Юнкер. Бяха изказани добри и хубави думи за България - неща, които ние самите не си ги казваме, а трябва", категоричен бе вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винкел, за тебе се говори с още по-обидни епитети и редовно си кълнат за това че предаде и напълно забрави националистическата кауза, за да се нагушиш до горе с пари!Прокълнат да си Винкел, прокълнат да е рода ти!
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сами си избрахте такива политици, така че не ревете, заслужавате си ги.Нито Путин, нито Тръмп са виновни, нали?
42
0
 
0
 
! Отговори
гола вода преди 6 години
Как няма един свестен!?
41
0
 
1
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Как да не? Нали цяло лято прави политика по Слънчака! Бати Бойко, го чакат в Брюксел да им даде указния. Не, не ,,,,голяма политика е!
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен38 сини небеса на шльокавицане знам дали е оправдание за баце им наличния състав от кадри, но действително по-голямата част от народа са прости, обикновени хора, не са аристократи като състава на БСП, нито ротарианци и тамплиери, и се разбират някак вече 10 години, а социалистите нещо не хващат вяра, може би защото виждат пролетариата като ***
39
5
 
3
 
! Отговори
само така преди 6 години
Политиката е в правилна посока, трябва само още по-голяма решителност!да не се плашат от квиченето на турски и руски ***, на тях за това им плащат...
38
0
 
6
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 6 години
Как да е на ниво когато има такива политици който си дават задните части под наем.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците ни са на много ниско ниво и от там и политиката у нас. Примерите са очевадни. Да си спомним Ан. Тодоров - как се "завъртя" , Янев също, Симеонов, как "прегърна" Сидеров, за Каракачанов да не говорим, той "ляга" по корем на всички и така нататък...........Може да звучи просташко и грубо - Но там където си плюл, после да ближеш-лижеш не е достойно!!!!!!
36
5
 
5
 
! Отговори
turk преди 6 години
до сега не бих гласувал за дпс но заради постъпките на този грозен злобар ще гласувам 100% за дпс мисля че тези турци в бг които бяха и се бориха против дпс вече и те са на страната на дпс и ако някой не ги спре тия путриоти ще станем като малцинствата в сребреница
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е! С такова вице как да не сме на ниско ниво.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31 Не не вдянах ! Но ако искаш аз да ти обясня нещо: Това, ако е оправданието на баце ти Бойко за проваленото му десетгодишно управление, то да попитам, като се явява на избори, защо ги дърдори едни такива вицове, че партията му ГЕРБ имала кадри, имала морални читави хора, имала потенциал...дрън, дрън... Кога кумирът ти, преди или след избори? Не може да се тупаш в гърдите, че си повече от другите, а после да кажеш, че нямало кадри, щото еди колко си били пенсии, роми и т.н.
33
0
 
2
 
! Отговори
Sentimeter преди 6 години
Sultan Osman im rejel ezicite, stot mnogo gurultia mu pravili... hem i toi e bil pravoveren...aman, aman...
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието Ви е двусмислено и то много! Симеонов иска да каже съвсем друго. Иронично, но факт! Точно за Вас журналистите говори, че прекалено много дъвчите пиянските изказвания на някой си, което в действителност е пълна глупост на фона на реалните проблеми в страната (не, че го защитавам въпросния професор,всеки трябва да си мери приказките).
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери,но и ти сам си противоречиш.Един път казваш,че фирмите им така са оплетени помежду си,че те никога няма да се осъдят помежду си за шуробаджанащина или корупция,а след това ги защитаваш.Харесвам ОП,но понякога не се чувате какво говорите.
30
2
 
13
 
! Отговори
опорна точка преди 6 години
До Анонимен 29Внушаваш, че ако не са мутропатреотите, непременно трябва да дойдат комунистите. А всъщност - не е задължително да е никой от вас. Достатъчно грехове сте натрупали срещу този народ. Не виждам и да се опитвате нещо да се промените, ни докажете, че тепърва ще сте полезни. По-зле става, по-нагли и крадливи сте от всякога!
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До bluesky1ББ рече:милион пенсионери, милион полуграмотни роми, милион 20% ентелегенти бьесепе и други разни се делят, моля ви, студенти от чужбина, върнете се като завършите - за министри, бизнесмени, обществени дейци, качествени изпълнители и ръководни кадри!, че сега Материалът от който остава да се избира, по три месеца го увещавам да се престраши за плювките на опозицията, или го събирам половината по разклоните./вдяна ли най-сетне какво е казал, или още да ти превеждам/
28
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е един от 80 - те процента. Въпроса е кога започна опростачването на народа? Смятам, че от 2009 г. насам, преди това не си спомням, разговори в парламента на това ниско, профанизирано ниво. И няма какво да се учудваме, като знаем капацитета и езика на Управляващият ни в момента.
27
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тандемът Нинова-Гергов е самоубийствен . Тяхната простотия е неизмерима . Да се светят имената им и делата им по закриване на БКП-БСП. Боже помогни им .
26
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен. Тяхната мъдрост е неизмерима. Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!
25
4
 
27
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Друго какво беше казал Баце, ами да: "Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме".....ахахахахахаааа......а баце дори не се и извинява за въпросните бисери....ахахаха....и си ни управлява вече дрсетина годинки...