БСП води държавата до фалит, ГЕРБ – до просперитет!

Гърневски припомни, че към таза дата е бил обявен фалитът на държавата
Обновена: 10 ное 2017 12:23 | 10 ное 2017 12:21, Камелия Цветанова
129
БСП води държавата до фалит, ГЕРБ – до просперитет!
Снимка: БНР

БСП водели държавата до фалит, а ГЕРБ до просперитет. Това беше основният извод от декларация от името на депутатите на Бойко Борисов за 10 ноември, прочетена от Спас Гърневски.

"Днес се навършват 28 години от историческото превъплъщение на БКП в социалистическа, от основното й идеологическо клише - против фашизма и капитализма, когато пребоядисаните комунисти се обвиха за антифашисти", посочи той.

Гърневски припомни, че към таза дата вече е бил обявен фалитът на държавата, а огромни суми са били изнесени извън страната с външнотърговските ни дружества.

"След това дойде периодът на червените куфарчета, правителството "Беров" ще се запомни като правителството на мафията, а ако днес се види списъкът на кредитните милионери, ще стане ясно, че всички са или от бившата номенклатура, или агенти на ДС, над 90 на сто от днешните едри капиталисти са наследници на бившите борци против фашизма и комунизма", отсече той.

Гърневски допълни, че когато БСП и ДПС управляват - държавата фалира.

"ГЕРБ наследи една съсипана държава, а сега правителството ще изпълни всички обещания, които даде и като направи това няма как след правителство 1, 2 и 3 няма как да не последва 4, 5 и 6", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
4
 
33
 
! Отговори
погнусен преди 6 години
Напълно отговорно мога да кажа, че мога да имам повече доверие в един бивш комунист, който си е останал такъв, отколкото като на този от снимката.Тия, които минават от партия в партия и уж си сменят идеалите (те реално нямат такива), са от най-дoлнитe подмазвaчи. Безкруполни и без грам достойнство хора. А такива реално ни управляват в последните 28 години.Тия като Спасчо са палетата, които господарите пускат да лаят когато имат необходимост от това.
96
2
 
31
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
"ГЕРБ води България към просперитет а БСП - към фалит" и следва името Спас Гърновски. Този Спас, който издекламира първите си стихове във възхвала на БКП като млад поет. Сетне хвалеше СДС и сега - ГЕРБ. Златни ти уста, Спасе! Продължавай да хвалиш нататък! Която партия хвалеше , все загуби...
95
3
 
33
 
! Отговори
БКП - СДС - ГЕРБ преди 6 години
ТОЯ СЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ПРОЧУЛ С КРАЖБИТЕ СИ КАТО КМЕТ НА ПЛОВДИВ, ЧЕ ДОРИ СДС СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО И ГО ИЗКЛЮЧИ
94
1
 
12
 
! Отговори
Без име преди 6 години
Като е така. Защо няма осъдени политици?
93
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този тлъстуняк Спас е от онези хамелеони, които ако ще е на власт е готов да смучка и вувузелките на тези от ДПС. Днес, по стечение на обстоятелствата, си е заврял дзурлата дълбоко в тъмните и смръдливи части на Човека Слънце, Падишах, Крал на България. И миризмата не му пречи, вдишва ли вдишва, видимо му доставя удоволствие.
92
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я Днес-а кажете нещо за поредния офшорен скандал, от който се разбра че Бойко имал 3 милиарда скътани за след като си подаде отново оставката като министър-председател...
91
4
 
26
 
! Отговори
питам преди 6 години
Абе в ГЕРБ всички ли сте от уродливи по-уродливи, като тоя праслак.
90
5
 
29
 
! Отговори
Морски преди 6 години
ГЕРБ води народа до мизерия,а бизнеса до фалит.
89
3
 
22
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Гърневски си е прасе, но си е наше прасе- герберско. Той е и герой защото през 1989 г. се осъзна като член на БКП и поведе титанична борба срещу комунизма, не като други. Той е острие на ГЕРБ, заедно с Цвета и Десислава.
88
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки нормален средноинтелигентен човек би се притеснил, ако точно Спас Гърневски започне да пее дитирамби за него. Защото пловдивският поет, с извинение, е стихоплетствал, възпявайки и Столетницата; със същия плам е редял хвалебствени думи и за СДС, та активността му в ГЕРБ направо е смущаваща. Не и за лидерите на управляващата партия - въпреки декларираната скромност от премиера, ние вече добре познаваме нЕкои черти от характера Му. :)
87
3
 
33
 
! Отговори
Разумен преди 6 години
Над един милион починали само от 2009 до днес, над 2 милиона бедстващи с мизерни доходи и без достъп до лечение, това е от проспоритета
86
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
клановете на бившата бкп днес всичките в парламента ,празнуват доволно и щастливо 10 ноември и явно има за какво, а гърневски си е суджук от където и да го погледнеш, а всички суджуци са влюбени в баце
85
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има пържоли за Спас. И туба бяло вино, да не му присядат пържолите.
84
2
 
28
 
! Отговори
Византиец преди 6 години
Този не разбира какво е просперитет. Поредна креслива откачалка.
83
3
 
24
 
! Отговори
приликата преди 6 години
ФЛИНСТОУН...............
82
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България през 2006 беше в пъти по добре при управлението на тройната коалиция ,която беше превърната с една грандиозна кампания(с огромната подкрепа на някой американо-анадолски телевизии) в някакво митично чудовище.Те не бяха цвете но това което направиха герберите не е правено от нито една партия от прехода досега.И това не е разказ от кръчмата а го знам от човек който работеше такава работа, която му даваше достъп до комуникация и с браншове и със служби.
81
27
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Гърневски все пак се е осъзнал, ако и да е бил навремето комсомолски активист. То тогава беше забранено да си друг активист освен комсомолски. Но А тези, клоито и тогава, и сега, са роби на Кремъл, оправдание НЯМА.
80
1
 
24
 
! Отговори
дело на БКП преди 6 години
До Тато из ПравецФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червените милионериЧе гербавите какви са бе *** виж го и тоя на снимката пръв лиза ч на зад ници по онова време и сега пак е същия.
78
3
 
26
 
! Отговори
густо-майна Филибето преди 6 години
До АнонименДЪРТ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕНКЛАТУРЧИК И СЕДЕСАР НА ГЕРБАДЖИЯ СЕ ПРАВИ