Валентин Вацев: Бойко Борисов е в криза!

Покрусих се от БСП и напуснах, заяви още той
12 ное 2017 11:05, Петя Славова
75
Валентин Вацев: Бойко Борисов е в криза!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Валентин Вацев заяви в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR, че премиерът Бойко Борисов е в криза.

"В навечерието сме на тежка правителствена криза! Борисов стъпва в паници и не определя дневния ред. ГЕРБ всъщност не е партия, ГЕРБ е държавата. БСП е партия, тя пък е нефелна. Февруари и март ще бъдат много тежки за България.

В момента Радев е готов с поне два служебни кабинета. А на Доган му се налага да мисли за нова правителствена конфигурация. Аз се покрусих от БСП и напуснах, въпреки високия пост, който заемах. Провокираха ме изборите през 1997 година, когато БСП натика властта в ръцете на Костов. Тогава Първанов каза: И 13% стигат на тази смачкана партия!", спомни си Вацев, който е университетски преподавател по дисциплините "Европейска интеграция", "Бизнес етика", "Риторика и преговори".

Валентин Вацев също така е автор на монографии по философия, социология, културология и политология. Членува в Българското философско-педагогическо дружество.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
31
 
! Отговори
с преди 6 години
Много професори и доктори ,студентите са малко .
20
1
 
30
 
! Отговори
Чичо Долфи преди 6 години
Не сте прав, колега. Вацев може да е номенклатурен клатикурчик, но е виден антисоросоид, гарантирам.
19
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз професор не само стъпва по паници, ами дори е седнал на един голям чепат клон и го реже, а клона е единствения и вече подава. Готов ли е профеора април месец да подаде оставката ако Борисов пак бие на изорите или само ще плямпаме. Кога ще носиме отговрност за думите делата си пофесоре ?
18
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Национални предатели ! Като СДС !
17
10
 
50
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Борисов е мафиот а не политик.
16
17
 
12
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Я се скри бе тоя избяга от БСП и ходи да скача по площадите и давика кой не скача е червен в подкрепа на сОСТОВ. Tоя е един от най-големите еврогейталаци и прподава евроинтеграция няма да се учудя ако тоя е дясната ръка на Шорощ
15
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей затова държавата е вече 7 милиона. Едни философи се чешат постоянно, едни етикети, едни мнения, едни квалификации, едни спомени..А през това време население няма, производство няма, хората напускат, една чудовищна корупция се вихри, такава, че премиера се чуди на нея ли да угоди, на народа ли, и накрая държавите около нас с нискограмотно, но работоспособно население без нашите дадености просто ще ни отнемат всичко. Щото ние живеем в сферата " какво било някога и как сега някой друг идвал"
14
20
 
13
 
! Отговори
Затова демокрацията преди 6 години
е трудна за България, защото преподават на МЛАДИТЕ хора, за които "властта през 1997 е бика натикана в ръцете на И.КОСТОВ"!!!Този Вацев е за Москва- там да развива идеите си- или Куба, Венецуела, не и за РБЪЛГАРИЯ- член на Ес.Явно му е вменено да разпространява лъжливи новини за УСПЕШНИТЕ действия на Борисов.Сигурно ще го приеме др.Нинова отново я БКП/БСП.( НО Президент Радев да види КОЙ всява РАЗДОРИ , а не води градивна политика в унисон с мястото където сме.Все още "жалят за социалзма" .
13
8
 
6
 
! Отговори
До анонимен 8 преди 6 години
Не си прав! ДПС го създадоха и наложиха ЖЖ и СДС.
12
10
 
15
 
! Отговори
Един, който е... преди 6 години
...покрусен, плямпа не за себе си, а за друг, дето бил в криза....Смях!
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща ти със сигурност нямаше нищо против когато го опъваха 4 бежанеца под моста в еврогейсталан.
10
14
 
15
 
! Отговори
г преди 6 години
Да бе тежки ,иде председатеството на ЕС и на комунистите им става тежко ,чак Доган почвал да мисли за нови кабинети . хахахаа
9
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте господа какво се вика наглост щяла да де прасето и телето в съда щото козите им опасли градините ами чакам да ги даде и да я пратя при цацаров *** лично
8
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От самото си рождение Боцко е в криза. Нито пожарникар между пожарникарите, нито бандит между Сикаджиите, нито генерал м/у генералите, нито премиер м/у премиерите, нито милиардер м/милиардерите, приятелите му от САЩ му прибраха 3 МИЛИАРДА от офшорка в Делауеър, нито приятел м/у приятелите, такива няма, нито страхливец м/у страхливците, параноята не му дава мира, да не го утепа някой, остава му да брои вечер кинтите които му носят слугите. Е, как да е добре????
7
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова комунистите трябваше да бъдат ликвидирани още 1997 .Даже 1990 ,като в Румъния.А те ни създадоха ДПС та,Атаки ,,царе и тем подобни .Герб са същите ***.
6
14
 
21
 
! Отговори
Костов преди 6 години
БСП натикала властта на Костов? Ами ние бяхме готови да ви линчуваме, бе другарю. Бледоликият заблуден комунист тръгна да прави бизнес с Виетнам и Мианмар. Продадохте житото, нямаше хляб, заплатите бяха по ТРИ долара. Чугунени ***.
5
11
 
11
 
! Отговори
д преди 6 години
Ислямското *** на Доган в Атака.
4
12
 
21
 
! Отговори
Климент преди 6 години
Поредният голям експерт-разбирач със способности да предвижда бъдещето. Такива у нас с лопата да ги ринеш.
3
1
 
18
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
И с любовницата на кмета на Симитли ни занимават, ама нямаш нищо против май?
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз що не си пие хаповете ми сте му дали ефирно време?