Главчев размисли, намали наказанието на Кутев

Червеният депутат обаче продължава да му иска оставката
44
Главчев размисли, намали наказанието на Кутев
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Шефът на парламента Димитър Главчев размисли и намали наказанието, което наложи вчера на соцдепутата Антон Кутев, който реагира остро на отстраняването на лидера си Корнелия Нинова от пленарното заседание.

Още по темата

След като прочел стенограмите от заседанието той решил, че е е санкционирал прекалено строго червения народен представител, като го отстранил за две заседания.

Така че Главчев обяви днес от парламентарната трибуна, че променя наказанието само на ден и се обърна към квесторите да поканят Кутев в залата.

Депутатът от БСП обаче отсече, че промяната си е самоинициатива на Главчев и той не е давал молба за това.

"Аз смятам, че моето наказание и това на Корнелия Нинова са напълно безсмислени. Не може да гониш лидера на опозицията от зала, защото говори неща които напълно очевидни, Главчев трябва да си подаде оставката и нищо друго не може да се направи", коментира Кутев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицето Главчев си няма и идея как работи една парламентарна държава, когато викаш премиера на заседание той трябва да се яви а не гониш опозицията. Тук е мястото на конституционния съд да изгони Главчев от парламента веднъж завинаги иначе се превръщаме в една диктатура и тиквена държава.
14
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го извика Вожда в главната квартира този Главуняк, да го бий, бий по голата и празна кратуна, дано му нещо улезне в нея. Това се нарича Мечешка услуга от много *** човек. Помните ли книгата на Георги Марков, "Задочни репортажи"? Как се осмиваха "Винаги верните на партията". Идва Председателство, каквито и да са от БСП, те така като Сикаджията не са разигравали държавата. Той ще си замине и то по време на Председателството, по една основна причина, липса на умни и подготвени кадри.
13
0
 
34
 
! Отговори
Главучев преди 6 години
Е ако от всичките суджуци в парламента Главчо е най-умният,баааси работата тогава!
12
1
 
40
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Кутев и Корнелия са прави. Тя наистина не беше за гонене. Поне този път не !Лицето на снимката с визия на селски комбайнер, наистина не става за този пост.
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИЯ НАГЛЕЦИ ВМЕСТО НИЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ БЕЗУМНИ ЗАПЛАТИ ДА СПЯТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ПУСКАТ ПО НЯКОЯ И ДРУГА ДИМКА ,ПО РАЗУМНО ЩЕ ДА Е ТЕ ДА НИ ПЛАЩАТ ЗА ЛОШИЯТ БИГ БРАДЪР ,КОЙТО СМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ГЛЕДАМЕ....
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ШАЙКАТА НЯМА ДА ИМА СПОКОЙСТВИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО. ИСКАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ЕДНА ЛАКИРАНА БЪЛГАРИЯ, ПОТЪНАЛА В ЦВЕТЯ И РОЗИ, АМА НЯМА ДА СТАНЕ.В София освен от народната парптия ще идват и от ПЕС, и либерали, и леви и пр. и ще задават неприятни въпроси. И Боко ще трябва да дава отговори, щото Тлавчев няма да може да ги изгони.
9
2
 
29
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Главчев може да мисли !!!
8
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късно е Главчо за китка!!
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главчев размисли....................Ама той може ли да мисли? Не му личи. Пък и дали има с какво да я върши тази рабога.
6
3
 
46
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Това ли е демокрацията, в която уж живеем, да изгониш депутат, понеже не говори каквото иска да чуе Вожда?
5
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ НЯМА ДОСТАТЪЧЕН ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КАПАЦИТЕТ ДА РЪКОВОДИ ПАРЛАМЕНТ.ТРЕТОРАЗРЯДНО АДВОКАТЧЕ, ИЗПЪЛЗЯЛО ОТ ДУПКАТА СИ ПО НЯКАКВА СЛУЧАЙНОСТ.
4
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези от партията ЕООД - ГЕРБ, начело със Суджука и този чичко Главчев, не усещат ли, че са пътници? През Февруари - Март Суджука ще си замине. И кво ще прави Главчо тогава, когато палсчинката се обърне инерт ги дойдат на власт? Ще има отговор от който ще му бъде тъжно дълги време. Не може такъв Главуняк като този да е председател на НС, с мозък на чехълче, но верен на ББ - Бандюгата от Банкя. Нивото на НС е нула, нищо общо с онези дни от 90, когато имаше учени, писатели, поети, качествени хора.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та какво стана с наркотрафикантите дупетати както рече тиквата има ли ги или не излиза, че за Главчев това не е проблем важното е вожда слънце да е недосегаем.
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека не ходят на работа докато не се посочат наркоманите и сатанистите във парламента работа на Главчев е да ги издири и предаде на съответните органи .
1
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и наказание да се даде на цоциалист все си в грешка, защото заслужава още по-тежко