Стефан Данаилов за Караянчева: Тя е доста остра булка

Обществото не е узряло за избори, смята Ламбо
Обновена: 18 ное 2017 14:23 | 18 ное 2017 14:18, Красимир Ангелов
70

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Смяната на председателя на Народното събрание е абсолютен успех за БСП, констатира заместник-председателят на социалистите и депутат от левицата Стефан Данаилов преди заседанието на Националния съвет на партията.

Още по темата
"ГЕРБ сами си го направиха, защо трябваше да го прави това Димитър Главчев", коментира той и отбеляза, че решението на БСП е било твърдо - никакво влизане в залата, докато той е там.

Попитан дали Цвета Караянчева ще бъде по-диалогичен председател, Стефан Данаилов коментира: "Тя е доста остра булка, ама не знам доколко ще успее да въздържа себе си". Моята представа за председателя на Народното събрание е съвсем друга, спомнете си акад. Сендов“, отбеляза той.

По думите на Данаилов председателят на парламента трябва да е личност, която е по-обаятелна, "това е представителна длъжност освен всичко друго". Стефан Данаилов обаче посочи, че не вижда такъв човек в ГЕРБ. "Аз бях "за" Менда Стоянова, много я харесвам тази жена, тя е благородна, умна, разбрах, че й е предлагано, но тя се е отказала и може би е права", добави Данаилов.

Легендата на театъра посочи още, че лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подкрепи задължително промените в Конституцията, защото акцията е срещу нея.

Социалистите обсъждат днес на свое заседание организационни въпроси. В дневния ред на пленума е и предложението за промени в Конституцията, с които от ГЕРБ искат да отпадне давността за престъпления при приватизацията.

"Аз съм "за" и съм убеден в едно нещо, макар че ми е интересна дискусията сега как ще продължи, какви са плюсовете и минусите, но съм сигурен в едно - Корнелия Нинова трябва да подкрепи задължително, защото акцията е срещу нея", каза Стефан Данаилов.

"И аз ще пледирам сега Корнелия Нинова да има право да гласува "за", ако Националният съвет на БСП реши, че не трябва да го подкрепим. Но аз съм също "за" и нищо чудно да си туря пръстчето и аз", добави той, цитиран от БТА.

Според Данаилов след толкова години трябва да се разбере истината за приватизацията. "При това може да има някаква уловка. Онзи ден слушах премиера, той твърди, че това ще се отнася повече за администраторите, които са подписвали сделките, а не толкова за тези, които са вече собственици", коментира той.

Данаилов коментара и скандала с депутата от левицата Иво Христов, като посочи, че според него той не трябва да подава оставка. „Той не е член на БСП, за да се занимава партията с него. Христов е достатъчно ерудиран и сериозен човек, извини се, колкото са го възприели, но стана като нарицателно“, каза Данаилов.

Относно вота на недоверие за корупция, заместник-председателят на БСП коментира, че е имало и много по-конкретни теми, но във всички сфери може да се търси корупция и да се отвори по-голямо пространство за говорене. Според Стефан Данаилов обществото не е узряло още за избори, въпросът е да стигнат сигнали до народа, че не вървят добре нещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Иво Христов не се е извинил, не се заблуждавайте.Той само каза, че се е изпуснал. Изказал се непремерено...Демек издал се е какво мисли и как му харесва да си мисли за българите.Полуруснакът само куршум в тиквата го опрая.
42
2
 
3
 
! Отговори
№ 42 преди 6 години
ОСТРА - така ли се казва вече на невъзпитаната, неграмотна, неинтелигентна жена, която няма място в парламента?
41
5
 
4
 
! Отговори
До N:28 преди 6 години
Йончева и Нинова казват истината,а за партията на Винету от истината боли много.
40
4
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Винету подаде ли си оставката като заяви, че народа ни е:"лош матрял и че трябва да се върже на къса каишка,та по-лесно да се управлява".
39
4
 
4
 
! Отговори
ЛЮБО преди 6 години
До Анонимен: ДО КЪДЕ СТИГНАХТЕ - ДА СРАВНЯВАТЕ ПРОФЕСОР С БЕЗМОЗЪЧНО ДРЪНКАЛО , ДОНОСНИК НА ДС. ГРЕШКАТА НА БСП Е ,ЧЕ НИКОГА В ПАРЛАМЕНТА НЕ ПОКАЗА НА ЛАЕЩИТЕ ПО АДРЕС НА ХРИСТОВ ,ЧЕ ВСЕ ПАК ТОЙ НЕ Е ЧЛЕН НА БСП. А , ГЕРБ ,ПОНЕЖЕ ГИ УПРАВЛЯВА ПРОСТАКА -КРАДЕЦ ЦВЕТАНОВ , НЕ СЕ УСЕЩАТ ,ЧЕ ИМ СЛАГАТ ДИНЕНА ***. ИВО ХРИСТОВ СИ Е ПРАВ ,ЩОМ КАТО "НАРОДА "ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗДИГА И СВАЛЯ БОРИСОВ НЯКОЛКО ПЪТИ И ВСЕ ТАЯ.
38
3
 
1
 
! Отговори
ЛЮБО преди 6 години
До do35 PARLARE: ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРЯТ СМИСЛЕНИ НЕЩА В ПАРЛАМЕНТА , НО НЕ ТАКА МИСЛЕХА СЕДЕСАРО-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ТА , ТЕЗИ ЛИКВИДАТОРИ , НАРЕД С ПРОСТОТИИТЕ И МРЪСОТИИТЕ ,КОИТО НАПРАВИХА В ПОСОЧЕНИЯ ПЕРИОД ,ГЛАСУВАХА В КОНСТИТУЦИЯТА ДА ВЛЕЗЕ ЧЛЕН ,СПОРЕД КОЙТО НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИКАЗКИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА СИ КАТО ТАКЪВ. МИСЛЕХА ,ЧЕ ЩЕ СА ВЕЧНО НА ВЪРХА. АМА ,НАРОДА ИМ БИ ШУТА КЪМ СМЕТИЩЕТО.
37
2
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
До Анонимен Е,тя мръсотията и /на БСП/до голяма степен се прехвърли през тези близо 30 години в клиентелистките партии от рода на СДС,ГЕРБ и др. подобни минали през различни етапи в "управлението" на териотрията.Нали по-голямата част от членовете им са бивши членове на още по-бившата БКП?
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е най-мръсната партия в цялата история на България.
35
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко! Данаилов успява да заличи всички добри спомени от кариерата си като артист с политическите си изцепки!
34
0
 
2
 
! Отговори
и още за ДУМИТЕ преди 6 години
"...Внимавай, горди думи като казваш..Те носят дълги, лъскави ботуши, те стъпват гордо и не чуват, НАЗАД като ги призовеш;..."( прекрасният превод на Кръстан Дянков+)Нека да подбираме думите, от тях зависи много: особено в Парламента, Президентството, в Държавата и в Света.
33
0
 
2
 
! Отговори
do35 PARLARE преди 6 години
Имате право: Парламентът е за говорене и слушане; но трябва да говорим СМИСЛЕНИ неща, не като на женски пазар( приказка да става..) Думата е като жива- може да направи човека ПО-ДОБЪР или да го смачка( който говори, и който слуша). Да се стремим да правим хората по-добри:".. Едната стъпка е РЕШИТЕЛНА, превърната на ДУМА; но ние някак предварително броим"плюс, минус, сума: спасяваме си гордостта( и този път измислена..")"... КОгато е ИЗРЕЧЕНА, Думата започва да живее.."
32
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦВЕТЕЛИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ ПЪРВА, ЗА ДА СЕ ДАДЕ ПРИМЕР.ЖЕНИТЕ, КОИТО Е ИМАЛ БОРИСОВ СА ДВЕ. ПЪРВАТА Е ИЗБЯГАЛА С КОМШИЯТА, ВТОРАТА Е ЖЕНАТА НА СЪЩИЯ КОМШИЯ.ДРУГОТО СА СИМИТЛИЙСКИ РАБОТИ.
31
11
 
10
 
! Отговори
Ай,ай преди 6 години
Абе, остра е мадам Цвета.Поведение хулиганско,език- грубиянски.Съвсем противопоказно за жена. Не я наричам дама,тъй като не и подхожда. Лош избор на ГРОБ. Нямат подходящи кадри. Изчерпани са,а и много резили пожънаха.Тук гейт,там- гейт. Партия ГЕЙТ . И стига вече с извадените от бедните ви речници- ***,червени ***,убийци и прочее. Та,по този повод може да се говори и за сини ***,гербегейци,и още и още...
30
5
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Данаилов.До колкото си спомням, Оня, с половината роднини , назначени в общината в Хасково също не му приехте оставката? А ако знаете в Габрово в общината и службите чии роднини са.....Но там не пипате, а и не смеете да говорите за това, а?Служах Борисов , за жените в живота му как се оправдава за Цветелина, но тогава, всичките ВЕИ-та, минаха през нейната банка за кредити, и това ако е случайно.....
29
0
 
1
 
! Отговори
parlare преди 6 години
Мъжете, като не могат да слушат, да не стават парламентаристи. Парламентът е да се говори (и да се слуша). Думата това означава. Който няма аргументи и убедителен език, вероятно има други качества. Да си търси съответното поприще. Уменията се формират с години и трябва да се четат повечко книги.
28
16
 
20
 
! Отговори
Данаилов. преди 6 години
Остри булки са Нинова и Йончева, надпреварват се коя ПО'- наопъки да приказва.Мъж трудно ще ги издържи да ги слуша. И Сендов нямаше! Бил ми е Ректор: щеше да им удари звънеца! Трудно се издържа на кривотията им.( затова ли получават големи заплати..) Колкото до И.Христов и оня с хитлеристката униформа- РАЗЛИЧЕН аршин въвеждате; оставки за ГЕРБ, за БКП?БСП- лавирате и измисляте "смекчаващи' обстоятелства.. Че и Президента подвеждате.Затова хората не вярват на БКП/БСП- същата остана - наистна е
27
6
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До варкаНа избори няма да ходиш, а можеш да марсуваш по форумите. Когато един човек не ходи да гласува и да го бият и да го е..., няма право да се оплаква и плюва!!
26
6
 
11
 
! Отговори
Бъди красива и мълчи преди 6 години
Госпожо Караянчева, излагате се! По-добре не се пробвайте в нета, че ще се надъхате и в понеделник ще ви чуят в НС-то. Няма да сте на хардрок концерт все пак. Така ли се отблагодарявате на Светата Двоица?
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хе, Христов се бил извинил. Ами и Антон Тодоров се извини, ама напусна, нали?
24
7
 
12
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
18Личи си деструкцията, която е обсебила БСП и нейните активисти по форумите. Тя Караянчева не е влязла в длъжност, ти оставката и искаш! Альооу един човек от вашите да подаде оставка поне от кумова срама, оня къв беше Дебилов.. Марешки няма да влиза в парламента докато този интеУктуалец не си подаде оставката.