Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората

ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай, увери той
Обновена: 19 ное 2017 13:49 | 19 ное 2017 13:24, Елка Василева
150
Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората
Снимка: БТА

БСП са доказали, че не могат да работят за хората. Единственото, което правят, е да вредят на държавата и да я отклоняват от единствения възможен път пред нея - европейския. Това е заявил заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който е изнесъл лекция на тема "Обществено-политическата ситуация в страната" в рамките на Националния форум на Предприемачи ГЕРБ "За стабилна държава и развита икономика" в Боровец, съобщиха от партията.

Организатори на двудневната конференция, която започна вчера, са ГЕРБ, сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Цветан Цветанов е подчертал, че от опозицията рушат държавността. Те ще продължат да оборват политиките ни с компромати и манипулации, а не с аргументи, е допълнил той.

Цветанов е бил категоричен, че ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай.

Още по темата

Заместник-председателят на ГЕРБ е припомнил, че след президентските избори миналата година ГЕРБ и премиерът Борисов са взели тежкото и непопулярно решение да подадат оставка. Представяте ли си какво щеше да стане, ако бяхме останали на власт тогава - опозиционните сили щяха да се радикализират и стабилността на държавата в навечерието на европредседателството щеше да е под въпрос, е коментирал Цветанов и е отчел, че в крайна сметка е било взето правилното решение.

Преди два дни също взехме много тежко решение. Димитър Главчев подаде оставка като председател на Народното събрание. Искам да подчертая, че това бе негов личен акт, с който той доказа, че е отговорен политик, за когото егото не е по-важно от парламентаризма. Той, като всеки един нормален човек, се поддаде на емоциите си и допусна грешка. Делян Добрев също като него стана жертва на агресивния подход на опозицията, е казал Цветанов. Той е коментирал, че от ГЕРБ не са отказват от председателския пост в парламента, а просто сменят капитана си.

"Представяте ли си какво послание щяхме да отправим към европейските си партньори, ако следващата седмица председателят на ЕП Антонио Таяни беше говорил пред полупразна пленарна зала. С какви очи после можехме да кажем, че сме част от силна и обединена Европа", е попитал председателят на ПГ на ГЕРБ и е коментирал, че с избора на Цвета Караянчева за наследник на Главчев напрежението в парламента е било потушено и той е продължил нормално работата си.

Цветанов е поздравил предприемачите от ГЕРБ и ги е призовал да бъдат все така инициативни.

Ние можем да покажем реалните резултати от нашите политики, категоричен е бил той.

В момента има недостиг на квалифицирана работна ръка и затова приоритет на правителството на Бойко Борисов е образованието. Ние непрекъснато увеличаваме парите в сектора, защото можем да се го позволим благодарение на по-добрата събираемост и икономическия ръст, е уточнил Цветан Цветанов.

Каквото зависи от държавата, ще продължим да го правим, а именно - ремонт на пътищата, е казал той по повод на катастрофите. Искам обаче да помоля шофьорите - бъдете по-търпеливи и не подценявайте ситуацията, е призовал заместник-председателят на ГЕРБ.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цоко плацентата стигнаха до там да крадят и плаценти суджукарите.
46
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов, държавата отдавна се е откъснала от хората (Ако е останала държава)! Точно там ви е проблема и точно затова трябва да си ходите! Имате държавна машина - месомелачка, но хората ви мразят и напускат!
45
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките партии в България са пълна помия! Предатели, продажници, корумпирани и престъпници. Тоя който дава акъл,имаше присъда която "магически" се промени и стана по чист от ангел божии. Не искат да приемат закони за борба с корупцията и си вдигат заплатите. Пълна гавра с народа! БСП, ДПС и разни други престъпни организации, наречени партии, са копие на тези които сега са на власт. Не се карайте помежду си да ги защитавате, а спрете да ги избирате! Тябва да се измете целият *** от властта.
44
12
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До ЧЕСТНО КАЗАНОЕ а пък от БСП и ДПС колкото щеш грмотни милионери за пандиза. Като почнеш от Пеевски, та стигнеш до голямата Лъжа!
43
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако изкарат мандата си, ще е заради страха на т. нар. патриоти и на хората на Марешки, че няма пак да влязат в парламента. Ще има време, ако наистина има навити, да се оформят други сили.
42
13
 
3
 
! Отговори
коалиционно преди 6 години
Рубладжии и лираджии - ортак-троларалъ....
41
10
 
2
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До РуменРумба отиди си провери пломбата, горе в ляво шести. Ясни сте ми като прочетен вестник!
40
3
 
16
 
! Отговори
афера преди 6 години
Боко към Тошо преди 10-ти:тоя ви провали младините!Тошо към Боко след 10-ти:тоя ще ви провали старините!
39
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БайфиданЗа туй ли всеки ден подават оставки, щото са много успешни ха-ха-ха. Скоро пак ще подават и то пред лицето на целия ЕС, а ти си повтаряй клишетата, циркаджии.
38
12
 
2
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Този ако беше от БСП,щеше да е на мястото на Станишев!А,можеше и на мястото на Радев да е сега!Има всички качества!Голям глу*** е ,не знам защо го подценяват в ГЕРБ!
37
4
 
4
 
! Отговори
Избори преди 6 години
Ако хората си докарат на власт руснаци и турци трябва да се изнасяме те на протести не се поддават
36
14
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Альооу, вие копейкаджиите, на щат ли сте зачислени или ви се плаща на пост? По цял ден кибичите тук и лаете като пудели!
35
12
 
6
 
! Отговори
едно по едно преди 6 години
Ако случайно ,евентуално бсп пак се докопат до власт-ще ги свалямеСъс сигурност..Сега трябва да свалим герп-това е основната задача.
34
6
 
16
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Какви по големи аргументи от суджукгейт и другите гейтове,от оградата на границата.Опозицията все била виновна.Кой лъжеш господин Цветанов.
33
8
 
9
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Намалете им пенсиите на избирателите на БСП и без това само хранят ало измамниците
32
5
 
7
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Евреите искат нашата Златна земя.Вижте как стана с палестинците.При толкова предатели и продажници тук,евреите ще си направят втора държава.Оцелелите българи остават за ратаи.
31
11
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
БСП-то за хората работЕли,всъщност на техен гръб забогатЕли. Участвали в приватизацията масова,а разликата класова.Народни милиарди (при) усвоилии за благодарност ги нарекоха ***.С големи манипулации, лъжи,ина българина се стъжни.
30
12
 
4
 
! Отговори
БГ преди 6 години
80% от *** пак се опитват да защитават руската партия
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо-лектор?Божкеее,жив да не бях!
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе евреите не са ги изтрепали, ама с българите се справят. Скоро както върви ще им видят сметката. Изгониха 3 милиона в чужбина, геноцида към пенсионерите продължава, Ще им останат само ромите и турците. Ромите ще си избират Герб, турците Дпс. А българите ще гледат отгоре и ще се радват, че са се отървали от тая държава.