Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората

ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай, увери той
Обновена: 19 ное 2017 13:49 | 19 ное 2017 13:24, Елка Василева
150
Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората
Снимка: БТА

БСП са доказали, че не могат да работят за хората. Единственото, което правят, е да вредят на държавата и да я отклоняват от единствения възможен път пред нея - европейския. Това е заявил заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който е изнесъл лекция на тема "Обществено-политическата ситуация в страната" в рамките на Националния форум на Предприемачи ГЕРБ "За стабилна държава и развита икономика" в Боровец, съобщиха от партията.

Организатори на двудневната конференция, която започна вчера, са ГЕРБ, сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Цветан Цветанов е подчертал, че от опозицията рушат държавността. Те ще продължат да оборват политиките ни с компромати и манипулации, а не с аргументи, е допълнил той.

Цветанов е бил категоричен, че ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай.

Още по темата

Заместник-председателят на ГЕРБ е припомнил, че след президентските избори миналата година ГЕРБ и премиерът Борисов са взели тежкото и непопулярно решение да подадат оставка. Представяте ли си какво щеше да стане, ако бяхме останали на власт тогава - опозиционните сили щяха да се радикализират и стабилността на държавата в навечерието на европредседателството щеше да е под въпрос, е коментирал Цветанов и е отчел, че в крайна сметка е било взето правилното решение.

Преди два дни също взехме много тежко решение. Димитър Главчев подаде оставка като председател на Народното събрание. Искам да подчертая, че това бе негов личен акт, с който той доказа, че е отговорен политик, за когото егото не е по-важно от парламентаризма. Той, като всеки един нормален човек, се поддаде на емоциите си и допусна грешка. Делян Добрев също като него стана жертва на агресивния подход на опозицията, е казал Цветанов. Той е коментирал, че от ГЕРБ не са отказват от председателския пост в парламента, а просто сменят капитана си.

"Представяте ли си какво послание щяхме да отправим към европейските си партньори, ако следващата седмица председателят на ЕП Антонио Таяни беше говорил пред полупразна пленарна зала. С какви очи после можехме да кажем, че сме част от силна и обединена Европа", е попитал председателят на ПГ на ГЕРБ и е коментирал, че с избора на Цвета Караянчева за наследник на Главчев напрежението в парламента е било потушено и той е продължил нормално работата си.

Цветанов е поздравил предприемачите от ГЕРБ и ги е призовал да бъдат все така инициативни.

Ние можем да покажем реалните резултати от нашите политики, категоричен е бил той.

В момента има недостиг на квалифицирана работна ръка и затова приоритет на правителството на Бойко Борисов е образованието. Ние непрекъснато увеличаваме парите в сектора, защото можем да се го позволим благодарение на по-добрата събираемост и икономическия ръст, е уточнил Цветан Цветанов.

Каквото зависи от държавата, ще продължим да го правим, а именно - ремонт на пътищата, е казал той по повод на катастрофите. Искам обаче да помоля шофьорите - бъдете по-търпеливи и не подценявайте ситуацията, е призовал заместник-председателят на ГЕРБ.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пречат БСП-то ,тъкмо нарежем суджука и хоп-скандал.Ами вече 10г.не можем да замезим на спокойствие,бива ли така?
26
16
 
6
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Фейк новините създадоха фейк-убеждения, фейк-реалност и фейк - мислене! Скоро троловете ще пишат и, че ГЕРБ са изтрепали евреите... ...тези дето ще им вярват ще са сигурно 80%...
25
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе тоя чува ли се какво говори, или живее в негова измислена държава! ?Те са на власт вече 8 години България продължава да е най бедна и нещастна на първо място в ЕС по корупция , нито един осъден! Мафията и олигархията процъфтяват под ръководството на ГЕРБ. Шуробаджанащината цъфти в цялата държава не можеш да зпочнеш работа в ДА ако не се закълнеш във вярност на герб! С БСП са едно и също нещо на ужким се карат но когато трябва да се бранят олигарсите и картелите са заедно и защитават нена
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма никога да свикна с простотията и с "печалбата" на избори,знаем как.И бсп и герп не трябва да бъдат допускани до властта.Трябва да се работи върху лекарство против дебилизъм.
23
8
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До OMG_Lucker Разбира се че Цецо е с интелигентност над средното ниво. Иначе щеше да бъде в БСП. Там са ония 20 % умните крадци.
22
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17. Защото няма за какво. Да влезе първо Нинова.
21
11
 
5
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Цецо, доказали са го, ама само на 20 % от българите!
20
28
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 6 години
До 4 червен анонимник. Ха-ха, това го слушаме от 10 години, а ГЕРБ постоянно печели избори и си управлява. Колкото и да ти е мъчно, свиквай - ще има и Борисов 4, 5 и т.н.
19
3
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Ние ние ние сме ГЕРБригада,стига стига стига ни тази награда,да ви ограбим най-щедро,чакайте бъдеще евро.
18
4
 
20
 
! Отговори
алоуу преди 6 години
А на мен ми се реве,ако трябва още да ти гледам физиономията.Прегърнете се с бсп и минете в отвъдното.За нищо не ставате.Доказахте го.
17
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо, защо не си в затвора?
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб така работят за българите, че те бягат през глава от България.
15
4
 
24
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Знем ги вашите предприемачи. Тук в Русе до 2009 бяха едни търговци на *** и плочки, а сега имат по 20 багера и самосфала. Крадци сте вие, при това обзети от дивашка злоба спрямо всички останали. На свободен пазар ще фалите до 2 месеца, ама на обществените поръчки сте много оправни. Те ТВ7 ви изобличиха и Винету затова нареди да я затворят. Така ли беше ???
14
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е най-мръсната партийка в цялата история на България. Само могат да пречат, да рушат, да плюят и да манипулират по грозен, подъл начин.
13
3
 
10
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
За хората не! Но за това пък могат да работят със! Например с хората на Костов по време на прибаризацията! например с хората на Доган ( отскоро и с тези на Ердоган) за да правят саботажи и метежи! И т.н. и т.н.
12
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е лицето от сниката да подава оставките явно властта му е станала самоцел.
11
4
 
35
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Вие от Герб (а конкретно за теб още повече) пък доказахте, че искате да работите единствено и само за себе си.Ама Цвек се поошлайфа, научи се как да говори и да хапе, трябва да му се признае. Разбира се не може да заблуди никой, който е с коефициент на интелигентност над средното и не е от техните.
10
4
 
37
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Абе я си гледай там апартаментите и не ме занимавай с глупости!
9
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберският Гьобелс знае как се прави пропаганда. Повтаря хиляди безсмислици, но ние не сме прости и ограничени германци.
8
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предприемачи ГЕРБ...Ах ха ха хаххх.. :-) :-) :-) Вица на годината!