МВР шефът: Дисциплинираме системата на здравеопазването!

Председателят на ДАНС също е бил на срещата с премиера
2 дек 2017 16:17,
44
МВР шефът: Дисциплинираме системата на здравеопазването!
Снимка: БТА

Правителството ще продължава да работи да дисциплинира системата на здравеопазването и да спре прекрачването на закона в сферата. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Валентин Радев след извънредно работно съвещание в Министерския съвет, свикано от премиера Борисов.

Радев уточни, че малко по-късно МВР ще даде брифинг заедно с прокуратурата за това какво е направено при операция, свързана със злоупотреби в системата на здравеопазването.

"Правителството не се отказва от това, което прави, за да дисциплинира системата на здравеопазването, включително и работата на Министерството на вътрешните работи и специализираните му служби", каза вътрешният министър и допълни, че председателят на ДАНС също е бил на срещата с премиера.

"Считаме, че вчерашният и днешният ден има реакция по темата, благодарение на това, което беше направено и операцията, която завърши и други, които са в ход. Непреклонни сме и тази работа по прекрачването на закона от участници в процеса на здравеопазването няма да я прекратим", категоричен е Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете държавните пари към частните болници, защото това е престъпление. Направете мониторинг на заплатите на лекарите, увеличете ги, ОК! Но е абсурдно директор на болница и то държавна да си определи заплата 35хил. лева, а един редови лекар да взема 800лв. Това дори вече не е див капитализъм, а кре.тенизъм. И за щяло и нещяло операция! А безобразията с лекарствата са чудовищни.Нужно е някои хора да влязат в затвора за много дълго време. Но кой ще ги вкара?
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЪЛГАРИНкакво означава "безплатно" медицинско лечение?Разрухата на здравеопазването у нас започна точно от идеята за безплатност. Ще стане, когато бъде изнамерен и "вечният двигател".
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен ...Няма и арести на лекари и директори на болници.не ти ли идва до ума, че започнат ли аресите, споменати по-горе, оставаме и без това подобие на здравеопазване, което се шири понастоящем.
19
9
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
ИЗХОДА Е----БЕЗПЛАТНО МЕДИЦИНСКО ЛЕЧЕНИЕ ---
18
4
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
МВР шефът е типичен представител на 80-те процента.
17
3
 
17
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Най-интересното предстои! То ще е като станат ясно тарторите, собствениците и криминал-фармак-капиталиситите... ....видни РМД-ейци!
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефа на академията и министъра не са в затвора защото са приятели на банкята. Няма и арести на лекари и директори на болници.
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би вече е твърде късно да се дисцплинира всичко . Прехода ни роди много "мазници", нагаждачи, лакеи, нищоправещи, но народни пари взимащи . Първо трябва да се дисциплинират МВР, служби, съд, прокуратура - те да са за пример и те да дисциплинират всичко останало. Останалото е на парче , ами то отвсякъде се краде от здраве, асфалт, саниране, градинки и пр.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиционери дисциплини работа Здравеопазването?!?Извинявайте, но това може да се случи само в абсурдна Суджуколандия.
13
4
 
13
 
! Отговори
Ханко Брат преди 6 години
МВР е Организирана Престъпна Група и гледа в чуждата паничка. Но не им достига интелект. А Бялата Мафия умориха Сталин, камо ли Бойко Борисофф да им се опре!?
12
5
 
10
 
! Отговори
681 преди 6 години
Правилното заглавие следва да е: Дисциплинираме Марешки!
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те този счупи ***. Тези от МВР са недостижими.Преди няколко дни поднесоха съболезнования на покойниците.
10
6
 
13
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Е, браво, брава! Ами какво стана с онези сладури-полицаи с туби вода(или гориво) от пръдливата чешмичка? Май нищо, а?
9
5
 
25
 
! Отговори
Ами, преди 6 години
Народът кога ще дисциплинира управляващите?
8
8
 
29
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Нищо не дисциплинирате,само симулирате дейност ! Потенциалът на ГЕРБ е ИЗЧЕРПАН !!!
7
4
 
21
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Ся кво освен нафта и лекарства ли ще крадат!
6
4
 
18
 
! Отговори
Ръководител.. преди 6 години
..на министерство, който собствените си служители не може да накара да работят / кога за последно видяхте работещ полицай, кога въобще видяхте полицай на улицата?/, се заканва да дисциплинира служителите на друго министерство?Позволете ми да с усъмня в успеха на това начинание!
5
4
 
13
 
! Отговори
Вярващите имат вяра преди 6 години
всек система ли подлежи на "Дисциплинираме системата"
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха сега ще изловите тези с болничните и ще ги хванете чрез С.Р.С та. Похвално, браво, това ще спаси държавата как никой преди вас не се е сетил? Ураааааа!
3
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Системата ви е шуробаджанашка. Няма как да я дисциплиниране. Смяна на състава трябва и то от горе на долу, без да се гледа кой на кой е човекът.