Депутатите се наработиха, изчерпаха си програмата

Пленарното заседание приключи за два часа и половина
7 дек 2017 12:21, Василия Пейчева
14
Депутатите се наработиха, изчерпаха си програмата
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Парламентарният ден на депутатите днес приключи изключително бързо, след като народните представители успяха ударно да изчерпат седмичната си програма за работа.

Пленарното заседание приключи за два часа и половина и така на практика народните избрани бяха на работа от 9 до 11,30 ч.

Депутатите успяха днес да отметнат и гласуват четири закона на първо четене и пет на второ.

Те записаха промени в Наказателния кодекс, Закона за лечебните заведения и Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.
 


14
Още по темата: НСпарламентдепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Dies Irae преди 10 месеца
Крайно време е да ги направят с заплати на заработка. И като приемат закон който трябва после да се оправя пак да им се удържат по 6 месечни брутни заплати + да им се конфискува 30% от имуществото. Така хем ще работят, хем ще внимават какво приемат, а не като сега отиват да гласуват някаква простотия която после всички се чудят как да прилагат и се налагат 100 поправки, тъй като като е гласувано всички са си бъркали по дупките и са люпили семки.
13
0
 
0
 
! Отговори
ПотрЪбител преди 10 месеца
Светни ни и нас как не плащаш субсидии и ние да спрем. Никой не те пита. Те са от бюджета-от данъците. Дори и да не плащаш преки данъци, защото си в сивия сектор, плащаш косвени. И накрая-субсидията е едно, заплатата и издръжката съвсем друго.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
СКЪПО СТРУВАЩИТЕ НИ ТЪРТЕИ......85% ОТ НАРОДА ГЛЯАДУВА ДА СИ ЖИВЕЯТ ТИЯ НЕГОДНИЦИ ,ДЕТО АКО НЕ СИ ЧОПЛЯТ НОСА В ПАРЛАМЕНТА ,ТИЧАТ ПО СОБСТВЕНИЯТ СИ БИЗНЕС И СИ ОСИГОРЯВАТ ЛУКСА ЗА КОЙТО НЕ СА И СЪНУВАЛИ...
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бързи, смели, сръчни.
10
0
 
9
 
! Отговори
Лейди Гарга преди 10 месеца
Ами по една лопата / метла и на вън на улицата да чистят. Така поне някой друг *** вземе да се изчисти...
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На тия трябва да им се плаща почасово. Работят по два часа седмично, но вземат пари като за три месеца. На хората отпуските ги направиха смешни, а те сега ще запразнят цял месец, после пак и им се събира за цяла година да работят по два три месеца.
8
0
 
12
 
! Отговори
Циник преди 10 месеца
Дано да не са се преуморили след "акорда"
Сигурно се изпотяват - само когато прекалят с лютото в шкембе чорбата сутрин.
Хвала вам - представители на народа!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И да гласуваш и да не гласуваш , те си получават едни добри парички и си ги харчат добре .Сега като запразнят и чак догодина ще се разработят , какво им пука , че хората нямат пари за топло и храна . Да не би да мислят че някои нямат възможност да се лекуват ? Само се дърлят едни срещу други и им гледаме панаирите които си правят . Имитация на работа да ни замажат очите че уж правят нещо .
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ако получаваха като нашите заплати, как ли щяха да се чувстват, кой ти мисли за народа, а уж народни представители - авантаджии
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
престъпници и хрантутници
4
4
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 10 месеца
Браво!
Достойни народни лидери, които, когато е нужно, могат да запретнат ръкави и само за два дни да свършат работа, колкото другите вършат за цял месец!
Браво!
3
0
 
17
 
! Отговори
The big щепсел преди 10 месеца
Богатството - или по-точно краденото ражда из.роди!
2
1
 
25
 
! Отговори
86 преди 10 месеца
Изедници! Никой работодател няма да ми плати, ако работя само два часа на ден.
1
1
 
23
 
! Отговори
Хитър Петър преди 10 месеца
Затова и не гласувам за паразити. И стотинка не давам за субсидия на депутат. Откъде на къде с моя глас ще давам субсидия от моята заплата. Предпочитам парите да отидат за нещо полезно, а не за определена партия.