СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват

Сините с поздрав към всички, които носят 3-те букви в сърцето си
7 дек 2017 16:15,
85
СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват
Снимка: архив "Булфото"

СДС, партията на демокрацията, родила милиони надежди за свободна България, днес става на 28 години. Сините посрещат празника си като извънпарламентарна сила, на дъното на социологическите класации и любовта на хората.

Въпреки това в СДС смятат, че имат право да празнуват.

"Днес СДС ще празнува! Въпреки пророците, които го "убиваха" през годините. Защото СДС е магия, символ на надеждите на всички демократи за достоен и свободен живот. СДС утъпка пътя към този живот. Плати и цената, но направи за българската демокрация най-важното - показа, че тя е е без алтернатива“, се казва в приветствие към всички, "които носят трите букви в сърцето си“.

В него се припомня, че Синята партия и демокрацията са връстници.

"И двете се родиха след 45 години тоталитарен режим. Започнаха пътя си заедно и продължават да съществуват като едно цяло, защото СДС постави началото и беше основен застъпник на демократичните промени в посткомунистическа България“, се казва още в приветствието.

И се допълва, че днес СДС има нова мисия – да убеди всички истински десни партии, че трябва заедно да защитят постиженията на демокрацията.

"Че три десетилетия не стигат, за да се премахнат измамните илюзии за комунизма и тоталитарната държава. Че България веднъж завинаги трябва да стъпи на здрава демократична основа и без колебание да върви към достойно европейско бъдеще, без да се обръща с носталгия назад“, завършват от "Раковски“ 134.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се чувате какво говорите . Родих се живях в нормално семейство , като безусловно се съобразявах и се подчинявах на баща си . Да не би да искате да кажете , че съм живял в тоталитарно семейство . Може би искате да поругая паметта на баща си . Много добре знаете , че това никога няма да стане . Е , и ...
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Той еНякои може и да вегетират.Ще ти се, но не всеки живее като зеленчук.Работи и чети повече, може и на твоята улица да дойде празник!
72
0
 
8
 
! Отговори
СМЕШНИЦИ преди 6 години
ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ И ЩРАУСИ
71
3
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
СеДеСрал-комунист,ГЕРБерастСеДеСрал,комунист,..................................Все червени и.з.-р.о.ди.
70
4
 
3
 
! Отговори
Той е преди 6 години
До Тъмносин привет Живееш, тоест вегетираш, в геймокрация, геноцид, наложен от западните гейове...
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тъмносин привет 71Какво е това демокрация и с какво се яде?
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 64Стани, да седна.
67
5
 
7
 
! Отговори
Тъмносин привет преди 6 години
на червенушковците, които са вече в килера на историята, но не го съзнават.Колкото и да се пените, СДС може вече да си е изиграло ролята,но живеем в демокрация, соцът приключи!ВРЕМЕТО Е НАШЕ !Хайде беж в леглото и да спите! :)))
66
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СДС - гробокопачите на България.
65
8
 
5
 
! Отговори
монархокомунист преди 6 години
Дали ще е СДС,или БСП няма значение,винаги на първо място е далаверата!
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той тъмносиният Ви "лидер" ви самоуби и вие сами продължихте делото Му.....
63
2
 
11
 
! Отговори
регулировчик преди 6 години
"Десни" "леви", "комунисти" "демократи", това са залъгалки за 80% от населението по света и у нас. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници. Меркел, комсомолката, ***, Сталинка, Ив.Костов, преподавателя по науч. комунизъм, Елена Поптодорова - вицепрезидент на "мозъчния тръст" на НАТО, Бокова, на Юнеско, Пръмова... тези ли са "десни". Или червените олигарси са "леви".
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KAKVO BECHE TOVA SDS.
61
3
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
От това, което говорят и днес, е ясно, че не са се покаяли за това, което причиниха на българския народ. Докато хората си вдигаха двата пръста по митингите и викаха "СДС", се разграбваше и унищожаваше държавната собственост. Да, СДС отидоха в историята, и там им е мястото. Сега се опитват да се трансформират на реформатори, но и от това нищо положително не се получава. Остана само да се бият в гърдите, че именно те са автентичните антикомунисти. Търси се комунизъм, за да се борят с него.
60
5
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ФактКуфарчетата/кредити с по 200 000 и повече марки, масовата приватизация, пирамидите, фалитите на банките, БСП,ДПС,СДС,НДСВ всичко това е по план на КГБ и ДС. а ГЕРБ е импровизация на по-западно ориентираното крило на ДС, което след убийството на Луканов разбра, че парата от Русия спря, но натискът от КГБ и Кремъл си остава
59
0
 
13
 
! Отговори
ХАХХА ТИЯ СПРЕЛИТЕ преди 6 години
ВИЕ САМИ СЕ САМОУБИХТЕ СМЕШНИ , АЛЧНИ ***
58
5
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ФактНе СДС сложиха мафията на власт,а народът овласти мафията с избора на Кобург Готски, на когото беше наредено от хора на бившото ДС/КГБ да е лице на проекта им, докато подготвят лицето Борисов да го замени.Кобург Готски е жив благодарение на милостта на КГБ и ДС и със сигурност отдавна са го информирали за това, за да го използват при нужда.Целият цирк на "преход към демокрация и пазарна икономика" е добре планирана операция на КГБ на наша територия реализирана с дейното участие на ДС.
57
4
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
СДС беше инфилтрирана в зародиш от ДС. Вместо да ги мисля кой бил, кой не бил, предпочитам да забравя за тях ...Колкото до Костов, въпреки позитивите(точно благодарение на него имаме някаква що годе работеща икономика) си носи и недостатъците на своето време(авторитарност, централизъм, игнориране, че зад цифрите стоят хора и съдби).
56
8
 
8
 
! Отговори
Прекрасната, омайващ преди 6 години
а синя магия СДС, която пяхме по площадите...Така дойде демокрацията и много неща..Много скъпи хора починаха, без да могат да видят "злото изкоренено" и "справедливост, за която искаха да доживеят"...Мир и светлина на душите им..+" Не всички мечти се сбъдват, но важното е, че сме ги имали.."
55
7
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
СДС - ***! 28 години *** и предателство на Род и Родина стигат! Смърт на фашистите - свобода на народа!