Коледният подарък на Доган е за Борисов! Но какво следва?

Сигналите: Патриотите вече не са фактор, БСП - алтернатива, Ердоган - приятел
Обновена: 22 дек 2017 10:56 | 22 дек 2017 10:40,
197

Ахмед Доган поднесе най-добрия коледен подарък на Бойко Борисов, въпросът е какво ще последва от това и как ще отвърне лидерът на ГЕРБ. Почетният председател отправи послание и към всички участници в политиката, каза им, че не са алтернатива на сегашното правителство, но така изключи и себе си.

Това анализират наблюдатели словото на Доган, което той изнесе на традиционна предколедна среща в Сараите с актива на ДПС.

"Безспорно Доган се представи като незаобиколим държавник. Той поднесе най-добрия коледен подарък на премиера Борисов с това, което каза снощи. А именно, че ГЕРБ нямат алтернатива, че едни избори биха поставили политическата стабилност под риск и, че само сегашното правителство може да формира коалиция", обясни журналистът Валерия Велева пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тя анализира, че посланието на Доган към Борисов е, че е зад гърба му, а към Валери Симеонов е, че вече не е фактор в управлението, защото ако утре реши да напусне, това няма да се отрази на управлението на страната.

"Към опозицията, че не са алтернатива и не са готови да управляват. Към Ердоган - България трябва да развива добросъседски взаимоотношения с Турция. Към отцепилите се от ДПС – който иска да се върне, трябва да се покае", каза Велева.

Според нея Доган е похвалил Мустафа Карадайъ за връщането на ДПС на политическата сцена. "Той нареди пъзела за следващата година – спокойствие и стабилност", обобщи журналистката.

Велева бе категорична, че сега е важно как Борисов ще реагира на подадената ръка от Ахмед Доган, тъй като премиерът не може да остане в същото положение и със същите партньори, които да взривяват обстановката.

"Представете си на Валери Симеонов да му хрумне нещо по време да председателството и да започне да грубиянства отново", каза журналистът.

"Нито реч, нито слово сме чули или прочели. Ние видяхме едно резюме, а то е хлъзгав инструмент в политическия ракурс. В днешно време не сме сигурни до колко езикът на политиката е разбираем от хората. Доган посочи, че трябва да се вразумят политиците, и да разберат, че не са сами – има и народ. Каза и нещо изключително вярно – алтернатива няма. А така изключи и себе си", коментира писателят Димитър Недков.

По повод възможна оставка на вицепремиера Валери Симеонов, писателят обясни, че подобно нещо би било изключително полезно за успокояване на и без това доста сложното положение.

"Национализмът за лична употреба е най-опасната клечка кибрит, която може да ни взриви", обобщи Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЛЕДНИЯТ ПОДАРЪК НА ДОГАН Е ЯСЕН.НЕ Е ЯСНО ОБАЧЕ КАКЪВ Е ПОДАРЪКЪТ НА БОРИСОВ ЗА ДПС.ЩОТО ДОГАН НЕ ПРАВИ НИЩО ДАРОМ.
147
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Ахмед Доган за пореден път доказа, че на ДПС никой не може да разчита. Интересчийска партия - който дава повече - с него. А че България не можела без Бойко е от областта на фантастиката.
146
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Доган разбра, че България не може без Бойко и взе да му се мазни .Но на Доган не трябва да се вярва, той е московска ***!Затова Ердоган не искаше изобщо да го вижда.
145
7
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ+ДПС=смърт преди 6 години
Комбинацията ГЕРБ+ДПС, която действа от години за ограбване на народа, е очевидно смърт за обикновените бедни българи, които са стигнали 5400000. Но БСП не е алтернатива, те са просто другата част от мафията
144
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Borisov i Dogan sa vredni za men, tova e moeto mnenie
143
4
 
4
 
! Отговори
учуден преди 6 години
Как разбрахте ,че умен Бойко приема някакъв подарък?! Пак внушения и измислици.Ужилена е само пчелата -майка,която никога не знае кога да замълчи.........
142
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 169 Цял живот ще го хвали Борисов Сокола, щото и той и Саска направиха от това куче министър на България ! Запланувано е било тука да ни управлява някой от типа на Тодор Живков само че да слуша и изпълнява покорно. Тато не слушаше и винаги по селски се тарикатеше за България,а сегашния бай Бойко и и г./. ъ за си ще даде в името на аз- а си ,егото. Защо се съгласяват с Доган ?Ами защото всичко се решава от него ,след него виждам Карадъйъ да наследи функцията.
141
2
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Тази протегната ръка няма да се върне празна назад. И тя иска някой суджук. Коледа е все пак.
140
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце, колко то струва този подарък?
139
3
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
То хубаво е умен Доган, но му наливат акъла с кофите от Анкара и Москва.Тук таме и по някое канче с акъл и от Вашингтон и Брюксел му сипват.
138
1
 
6
 
! Отговори
от 166 допълвам преди 6 години
Димитър Недков е бил през 90 те говорител на му/л..ти г.руб корпорацията и дори участва в смъртната церемония по масонски стил на ИлияПвлов- масон също
137
0
 
3
 
! Отговори
А какъв ли е Доган? преди 6 години
Така лежерно определен в клипа като просто "писател " интерпретиращ думите на Доган е Димитър Недков Масон 33 степен и то открит ! Заедно с палето си Стойчо Керев (известен с гласа си от Всяка Неделя 90 те ) водеше "поредица " от предавания по фалираната тв 7 за" добрите дела "на масоните в човешкото е развитие . Същия скромен "писател " Димитър Недков е бил през 90 те говорител на му/л..ти г.руб корпорацията и дори участва в церемонията по масонски стил на ИлияПвлов- масон също
136
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали Доган е умен,ама Бойко хич не е.Да се радваш на подкрепа от ДПС е като сам да си нахлузиш въжето и после да си ритнеш стола.
135
3
 
7
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДОЛУ ГЕРБ! ДОГАН КРАДЕЦА И БОКО ТИКВАТА В ЗАТВОРА
134
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А такаааа,да си дойдем на думата.Одавна беше ясно,че Боко и Шиши са си дружки и само най-зомбираните герберуги не виждаха това.Сега сокола изчисти всякакви съмнения за вечната им дружба.А от тук нататък да му мислят патриотите.Ако започнат много да надигат глас,ДПС е насреща.
133
11
 
4
 
! Отговори
Така е преди 6 години
След Доган Корнелка да се вразуми и да се откаже от вота на недоверие.Доган нареди вота да не мине и правилно.
132
5
 
9
 
! Отговори
nekoj преди 6 години
Некой да си спомни ДПС да са направили (на дела, не на думи) нещо против ГЕРБ???Тогава съдете с кой са!
131
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРОБ съществува и е създадена от ДПС. ГРОБ и ДуПиСе, са страната на една и съща монета. Боко - ***, никога нямаше да помирише власт, ако не са Доганя и Ердоганя
130
1
 
8
 
! Отговори
Коледен Подарък преди 6 години
Коледния Подарък е че Дело Възродителен Процес няма да види бял Свят
129
3
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Дали е умен Доган? Ами не е,умният лидер и оратор говори с ясни и разбираеми словосъчетания ,които увличат ума и сърцата на слушателите или предизвиква негативизъм в противниците си! Направете сравнение с който и да е лидер или политик извън България,всички са с ясни изкази неизискващи разяснение,какво бил казал и какво трябвало да се разбере!Многото и неясно говорене е приоритет на простаци и ***!!