НС – Не се Сърди... депутате! Ще слушат ли повече?

6 дисциплинарни наказания, наложени на четирима депутати
25 дек 2017 07:30,
25

Шест дисциплинарни наказания, наложени на четирима депутати. Три за Антон Кутев, по едно за Корнелия Нинова, Стоян Мирчев и Юлиан Ангелов.

Наказанието на лидера на БСП дори коства поста председател на Народното събрание на Димитър Главчев от ГЕРБ. А в опита си да я защити Антон Кутев се сдоби с хеттрик, съобщава Bulgaria ON AIR.

Кои са най-наказваните депутати в 44-ото Народно събрание? Ще слушат ли повече или ще ги наказват повече през следващата година?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
4
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА преди 6 години
КОРНЕЛИЯ НИНОВА - ПРЕМИЕР
17
1
 
6
 
! Отговори
Ппп преди 6 години
Престанете с политическите помии по Коледа, ударихте дъното!
16
3
 
8
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До ЕхоСамо народът може да накаже ГЕРБ и патриотите!
15
6
 
9
 
! Отговори
Ехо преди 6 години
Защо няма наказани депутати от ГЕРБ и "патриотите". Наказанията им ще дойдат със сигурност, но не от парламента, а от народа.
14
5
 
11
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
13
5
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Те депутатите си слушкат, само че когото трябва .... А Курнелка да не се гневи чак толкова, все пак да не забравя, че толкова обичаният от нея народ и отреди да бъде Премиер на правителство в сянка, така че на тази позиция слънцето няма как да я огрее, колкото и да се навира в очите на хората и да се опитва да блести със собствения си неподправен блясък ... !!!
12
0
 
4
 
! Отговори
трофекален преди 6 години
Радвайте се на това, което имате. То е уникално и най-важното безплатно.
11
4
 
4
 
! Отговори
странджътъ преди 6 години
Като в братския парламент на Украина?
10
8
 
9
 
! Отговори
Сигнал Цецик чека преди 6 години
Нинче неспирай, ГЕРБ ще те подкрепят на недоверския вот. И там има хора които не се оцапаха със тиквераските им технологии.Ей го Цецко само чека ясния сигнал че нема Прокурора да го пипне за ония апартаментни салта и такава папчице е приготвил за върхушката че ич нема да ти требе Пкръжно Номер пет за да ги натикаш по затворите
9
7
 
10
 
! Отговори
Pom преди 6 години
Политичска (с комунисти в центъра) помия навръх Коледа, това се казва дъното!!
8
14
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Най големият политически гаф на отминаващата политическа година сътвори Пипи зеленото чорапче... - по препоръка на ген. Решетников умоляваше поляците да свалят санкциите... - забележете не кой да е, а точно поляците...
7
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите от ДС мачкат Нинова и здраво, стари ченгесарски номера нищо ново под Слънцето. Искат да смачкат и ген Радев щото и той не бил член на ДС БКП като Боко Тиквата.
6
16
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Освен наказанията наложени на позитанци, добра работа ще свършат и няколко шамарчета... - виждаме какви ги вършат в техните братски парламенти и да почерпим опит...
5
7
 
23
 
! Отговори
Радев преди 6 години
КОГА ЩЕ И КОНФИСКУВАТ ИМУЩЕСТВОТО
4
9
 
25
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До *** мърморкоАко не покажат Нинова, ще покажат Борисов, Доган или фалшивите патриоти. Всички те са неприятни, но няма как, вече сте си ги избрали.
3
13
 
26
 
! Отговори
Прост мърморко преди 6 години
И днес ли намерихте за най-интересно да ни показвате тая,бре?! Пфу!
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой се е опитал да напише статия!!!!! ХАХАХАХААААААААААА
1
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малка корекция.Наказанията са седем, наложени на пет депутата. Най тежко го отнесе този, който наказваше доскоро. Главчев си вкара автогол и си получи заслуженото.