Стефан Данаилов: БСП все още не е готова да управлява!

Вотът на недоверие ни е важен, заяви актьорът
71

БСП все още не е готова да управлява, трябва да бъдем подготвени и да предложим решения. Това заяви Стефан Данаилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Според него Нинова е нужна на БСП, но понякога залита в емоцията.

"Радев винаги е имал леви убеждения, но там съгласуване с БСП няма", вярвайте ми, каза още Данаилов.

По думите му вотът на недоверие към правителството е важен, защото се поставят важните въпроси. И са преекспонирани думите, че така се злепоставя България по време на Европредседателството.

"В момента президентът води разумна и добра политика. Според мен не разчетохме правилно думите на Доган, казах го и на Нинова. Той говори иносказателно, а ние го разбрахме повърхностно. В днешния ден ме тревожи фактът, че хората не живеят добре. И БСП да дойде на власт, няма как да кажа, че нещата ще се променят бързо. Трудно е времето, в което живеем", заяви още големият актьор.

От срещите му с големи политици най-много го е впечатлила тази с Путин. "Респектира ме, той е уникален", каза за него Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
pradnia преди 5 години
bre hora KOI e toz poluidiot Dogan - Radnevo oshte go ima : s 2-3 doktori - ima injekcii - prashtaite go tam
65
4
 
0
 
! Отговори
158 преди 6 години
На всеки след Герб ще му е много трудно. Просто е опустошение и дълго местните дерибеи трудно ще бъдат свалени от власт. А без подкрепа по места и с милиарди нови заеми, трудно се управлява. Видно е, че герб владеят и медии , а при 80% ***...
64
5
 
7
 
! Отговори
dfs преди 6 години
ламбо е *** та ***...че защо да гласувам за тебе, като не си подготвен да управляваш......с такива приказки, защо да гласуват за тебе...това че гласуваха толкова много хора за бсп последния път се дължи на новите в бсп, тома томов и компания....а тоя негодник - не били готови да управляват...ами тогава да не гласуват за вас ***
63
8
 
8
 
! Отговори
Бате Ламбо, преди 6 години
не Ви трябва. Стойте си мирно в опозиция. Тепърва ще предстоят случки. Управляващите не могат да управляват по ново му, народа не желае да живее по старо му.Вдигнаха минималната и разни заплати, ама вдигнаха и ток, и вода, и куп други неща.Седи мирен, акъл ти давам ама ме послушай макар, че не съм на твоето ниво.
62
1
 
12
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
И кво сега - Данаилов ли е човек на ДПС, или Нинова повърхностна? А тролята?
61
5
 
20
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
60
4
 
19
 
! Отговори
Ламбо ,ламбоооо преди 6 години
Комунистите притежаваха цялата държава и крепеха властта си на щиковете на Червената армия и огромния апарат на ДС ,но не можаха да управляват и постоянно имаше дефицити и фалити ,та сега при пазарната икономика ли? Те ненавиждат конкуренцията и при ликвидирана опозиция пак нищо не направиха за народа , а все се оправдаваха със световния империализъм и четирите годишни сезона.
59
7
 
12
 
! Отговори
историк преди 6 години
Никога няма да разбера тези пещерняци, дето пеят заупокойни молитви за социализма при условие, че съществуват държави като Русия, Китай и много други. Май някой вика "Хоп!" преди да е скочил...
58
5
 
21
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Ламбето още не е разбрал на какво хоро се е хванал....На БСП целта никога не е била да управлява.На БСП целта е да спечели властта, за да може Путин да управлява България.Докато България не избие русофилите или не ги елиминира по някакъв хуманен начин, колата ни винаги ще се движи на ръчна спирачка. Как може досега животно като Иво Христов, българомразец пар екселанс, да продължава да диша!
57
5
 
26
 
! Отговори
българин преди 6 години
Комунистите никога не са били готови да управляват -при тяхното управление винаги е имало .-купони,режим на тока финансов крах ,когато долара стигна 3000лв и те ще говорят за управление затвор за тях.
56
13
 
8
 
! Отговори
дрън дрън ярина преди 6 години
До Комунистите ограбихаКато са ограбили,що не ги наказахте,минаха 30 години.Защото вие сте от тях и крадете с доста по-ускорени темпове.Очевадно е.
55
4
 
27
 
! Отговори
опетков преди 6 години
В много голяма грешка си. Независимо от името си (дали БСРП, БСДРП, БКП, БСП), тази структура винаги е била мафиотско-военна, с основна цел слугуване на чужда държава с цел лични облаги. Когато през 1944 им се отваря парашута с помощта на чужда окупационна армия да завладеят държавата и да заграбят богатствата и в своя полза и от окъсани цървуланковци да се превърнат сега във "висша класа", те не се поколебават да изтребят интелигенцията на народа си по заповед на лакея Димитров.
54
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До свелин дилкинскиКак и защо и за пред кого се реставрира църква за 5млн.$ за стотина българи, които не знаят български?
53
3
 
21
 
! Отговори
гошо преди 6 години
Няма проблеми, Стефане, ти ще управляваш! Хващаш си онези от третия пол - Илияна от Шоплука и Мая Манолова и като му направите едно управление, та на онези 80% от българите ушите им ще свирнат като локомотивни сирени. Изкуфял старец бреейй! Не си гледа младите момичета от Театралната академия, а на стари години решил България да оправя...
52
3
 
26
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Забелязал съм, че хората симпатизиращи на ГЕРБ, са предимно работещи. Защото цяла седмица в темите по оста ГЕРБ - БСП и ЕС - Русия са вихрят безработни айляци, скачащи на амбразурата. Кеф ми е като дойде уикенда, пълни се с мислещи хора!!!
51
5
 
31
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
50
12
 
10
 
! Отговори
свелин дилкински преди 6 години
комунизъм не е имало и никой не знае какво е, велика утопия, блян , в който живеят заможните нации-Швеция,Холандия,Дания, крали от другите. При нас има айдуци от властта -от първия до най-долния, които крадат яко- последен пример-желязната църква в Истамбул за 15млн.
49
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ст.Данаилов оглупяГолемите коцкари винаги се смятат за много умни!Винаги!
48
5
 
30
 
! Отговори
Ст.Данаилов оглупя преди 6 години
Стефан Данаилов съвсем оглупя. Въпреки старческата му деменция, желанието му за власт все още е много силно. Все пак никога не е късно да станеш за резил...
47
30
 
6
 
! Отговори
ИЗЗЕМА ФУНКЦИИ преди 6 години
БСП ВИНАГИ Е ГОТОВА ДА УПРАВЛЯВА. НО ТРЯБВА ГЕРБ ДА СЕ КОМПРОМЕТИРАТ ОКОНЧАТЕЛНО. ДА ЛЪСНЕ ЦЯЛАТА ИМ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, ДА СЕ ПОВТАРЯ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ЗА МУТРЕНСКАТА СЪЩНОСТ НА СИК СУДЖУКА, ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ САЩ ОТ ТОТАЛНОТО НАТРАПВАНЕ НА БОКО ТИКВЕТО И СЪЗДАВАНЕ НА ВСЯКАКВИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ КАТО ТАЗИ, ЧЕ Е НЯКАКЪВ МЕЖДУНАРОДЕН ФАКТОР,А ТОЙ Е *** ПОЖАРНИКАР БЕЗ ГРАМ НАЗНАЙВАНЕ НА ЧУЖД ЕЗИК И ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА. САЩ, ТЕХНИТЕ ПАРИ И ИНТЕРЕСИ ГО ДЪРЖАТ ТЪ ПАКА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА НИ РЕЗЕЛИ НАВСЯКЪДЕ