Йончева не работила за служби, нито свои, нито чужди

БСП пък пита Борисов дали е искал тя да бъде използвана
96
Йончева не работила за служби, нито свои, нито чужди
Снимка: Булфото, архив

Червената депутатка Елена Йончева опроверга обвиненията на Делян Добрев от ГЕРБ, че изпълнява поръчки на бизнесмени, на български или на чужди служби, за да го опетни.

Още по темата

"Не работя за български, нито за чужди служби, премиерът Борисов би трябвало да има такава информация", отсече тя и допълни, че не знае и за кои трима бизнесмени, чийто интереси обслужвала, говори Добрев.

Според нея, ако депутатът от ГЕРБ смята, че има нещо нередно в община Хасково би трябвало да внесе сигнал за това в прокуратурата.

Атанас Зафиров обяви пък, че цялата БСП стои зад Елена Йончева, но въпросът бил дали премиерът Бойко Борисов е възлагал на българските служби да дискредитират Делян Добрев чрез нея.

"За пореден път станахме свидетели как български политик, народен представител, вместо да даде отговор на резонно поставените въпроси, интересуващи българското общество, които са на вниманието на българската прокуратура, опита по един недостоен начин да отклони общественото внимание с изключително погрешна посока", заяви Зафиров.

Той отсече, че Делян Добрев си е позволил да направи внушението, че Елена Йончева работи за мистериозни български и чужди служби с цел неговото дискредитиране и вмешателство в определени енергийни проекти, с оглед на това, че той е председател на Енергийната комисия в Народното събрание.

"Тук възниква големият въпрос, който искаме да зададем към премиера Бойко Борисов - дали е възлагал на българските служби подобна задача, целяща дискредитацията на Делян Добрев чрез Елена Йончева. Ако ли пък той не знае за такова нещо, значи ли това, че Добрев лъже и прави неистинни внушения или можеше би службите правят нещо зад гърба на премиера на републиката", коментира Зафиров.

Реакцията на ГЕРБ на обвиненията на социалистите не закъсня.

Добрев от своя страна път попита свързана ли е Елена Йончева с бившия шеф на фалиралата КТБ Цветан Василев и негови съдружници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
4
 
! Отговори
Ах душа! преди 6 години
Без малко да ти повервам!
59
7
 
9
 
! Отговори
ШАЙКА преди 6 години
В ГЕйРБ няма честни хора. Както Антон Тодоров писа - ШАЙКА
58
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми сега ако Йончева поиска от Бузестото да докаже пред съда, че работи за чужди служби? К`во пра`им?
57
7
 
8
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 6 години
А НА ДЕЛЯНЧО ТАТКО МУ ОТКЪДЕ ВЗЕ ДВА МИЛИОНА ДА СИ НАПРАВИ ЗАВОД ЗА ПЕЛЕТИ?ДЕЛЯНЧО ГО ПРЕДЪВКА ТОЗИ ВЪПРОС И НИЩО НЕ КАЗА ПО НЕГОА и номерът с оставката вече се изтърка..
56
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилите недоумяват като наричат браЦката КГБ чужда служба !
55
1
 
6
 
! Отговори
кой знае преди 6 години
Тя иска ние да мислим така. Това обаче са само твърдения.
54
7
 
10
 
! Отговори
огради, Деляни преди 6 години
Делянчо, мама, го засилиха да джафкЪ, за да покрият позорът с избитото семейство и самоубития безкръван Росен... аре бе ръпони какво ви е виновна Елена, че сте профукали парите за оградата.
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що съобщиха,, че американското посолство са изпратили поздравителна телеграма до Делянчо за победата и разкриването на на най-издирвания руски агент .
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - ...че можем да очакваме и критични бележки насочени към комунисти.Всъщност комунизма не е популярен в РФ...Никой не го е еня за комунизма. Чисто и просто членове на бсп-то явно не виждат друг начин да са полезни на себе си чрез изпълняване разни поръчки от Москва, като въпросната "журналистка"
51
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жива да не бях! Ама тя милата никога не е работила за руски служби. Даже не е чувала за тях. Тя работи само за себе си и за да бъде небето безоблачно и синьо. Не е лесно да си па**вра.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асиметричната война се води като се подават погрешни сигнали в различни посоки с цел объркване на индивида и превръщането му в безлично аморфно тяло.Така че можем да очакваме и критични бележки насочени към комунисти.Всъщност комунизма не е популярен в РФ. Той се подклажда в БГ защото е известно че "Това е примитивен прочит на библията" както каза самият Путин.
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атаките, естествено, заедно с тази към Добрев, целят ерозия на управлението и объркване инициативите, свързани със съседите ни и Западните Балкани.
48
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази Йончева опчевидно изпълнява операции от хибридната война. Атаки на широк фронт, вкл скорошните убийства и днес. Истерично е!
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАЩО ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НАРИЧАТ СЕБЕ СИ СОЦИАЛИСТИ И КАК ТЕ ПРОВЕЖДАТ ПОЛИТИКИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ, КАК ДА ИМ ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТЕ ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА МИ НА РАБОТНИК, КОЙТО ИМА САМО СВОЯТА РАБОТНА СИЛА- МОЛЯ КАЖЕТЕ КЪДЕ, В КОЯ ТОЧКА НА СВЕТА ЕДРИЯ КАПИТАЛИСТ ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА РАБОТНИЦИТЕ И БЕДНИТЕ- НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ, НЯМАТ ЛИ ПРИТЕСНЕНИЯ ОТ ОГОМНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ- ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ДА ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ СЕБЕ СИ.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шпиончева е руски ***! Панимаиш?
45
4
 
3
 
! Отговори
Герпак преди 6 години
Само вожда да захапе тая.
44
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атаката срещу Делян Добрев е заради пресечени руски интереси и схеми в Енергетиката!Другото е лай-лай *** и хибриден тролски фейк!
43
7
 
10
 
! Отговори
Няма нужда, моля! преди 6 години
Шпиончева не работи за служби! Тя е началник и службите работят за нея!
42
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчета, има категорични доказателства срещу Добрев. Последното нещо, за което трябва да се хващате е Йончева.
41
3
 
3
 
! Отговори
Излел е Дельо войвод преди 6 години
Аз съм Дельо и любимата ми птица е пеликана