Хакнаха Facebook профила на президента Румен Радев

На страницата му имало препратка към турски сайт
21 яну 2018 11:45, Петя Славова
67
Хакнаха Facebook профила на президента Румен Радев
Снимка: Facebook

Нерегламентирана публикация е имало в профила на президента в социалната мрежа Facebook тази сутрин, съобщават от прессекретариата на президента.

За случая са информирани компетентните служби и се извършва проверка, отбелязват от там.

Тя е съдържала и препратка към турски сайт за предоставяне на бързи кредити.

Установена е нерегламентирана намеса в официалната страница на държавния глава. Публикацията вече я няма на страницата на Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
До МИРО:Президента ни е една безмозъчна марионетка в ръцете на Корнелия Нинова и нейната шайка. До толкова се вживява във верноподаническата си подкрепа към БСП,че с тъпите си изказвания понякога вреди на тактиката на Корнелия Нинова в манипулацията на българския електорат.Понякога го изпускат от контрол.Ами така е!...Глупаво ни е президентчето!...
54
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
До МИРО: Че си имаме *** за президент е извън всякакво съмнение.Та, той още от постъпването си на тази длъжност нарои един куп глупости.Без никои да го предизвиква обяви воина на правителството и на парламента.Мине не мине и ще изтърси някоя тъпня. Нали не е необходимо да ги изброявам? Всички ги знаем! Това е най -тъпия президент който сме имали.Под фатмашката му фурашка се крие един железобетонен е мозък без мисъл ,без въображение и които до сега не е забелязал това е обикновен ***
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е моя Президент! Трябва да се сложи край на чуждестраните агенти и най - вече на тези от далечния изсток ! *** !
52
0
 
1
 
! Отговори
;-) преди 6 години
До Анонимен 54паролата е "Rezident1", щото трябва да се използват букви и цифри и поне 8 символа.
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя интелект паролата аз ще я позная без да съм хакер.Сигурно е Румен или Русия
50
4
 
4
 
! Отговори
МИРО: преди 6 години
Който пише против президента ни неоснователно и провокативно е един долен предател!!!Я оставете културния и умния човек правилно да гледа и обича своята Родина! Браво на, нашия Президент!!! Пример за родолюбие е!Бойко е ТИКВА
49
3
 
5
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Кой пък ще седне да се занимава с президента. Той не пречи на никого. Просто е един официален мистър България. Факт е че на няколко пъти се опита да се намеси в политиката, но му беше показано ясно, че мястото му не е там
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47. И какво толкова значение имат езиците, бе глу.пак. Като си се втренчил в това, що не си избираме за премиер някой полиглот със 7-8 езика.
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A DA NE BI SEGA 10 000 LV. DA SA ZASLUGENI.510 LV. MINIMALNA ZAPLATA-KOLKO STOTIN HILYADI BALGARI RABOTYAT ZA NEYA?ILI NYAKOI SEGA SHTE NAPISHE CE E DARGAVEN GLAVA.AKO ZA PARITE E STANAL DA SE MAHA--POKOINIAT GELIO GELEV GI VNASYASHE VAV FOND ZA SIRAZI.
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимните платени хейтъриГ'зо да си сдерете, к'вото и да напишете, човекът е във висинето и гледа от там как се гърчите в напъна на няколкото ганглия, црвье! Свикнете най-накрая, че в България може да им нещо много различно от това, с което бяхте свикнали - Росковци, Цветанчовци, Големият сумист "Танцуващият с каракачанки" Бобоошу Банкянори.
45
4
 
13
 
! Отговори
До 46: преди 6 години
ГЕРБ-авите *** както винаги лъжете. Според информация от Уикипедия, Радев е завършил не двумесечен курс, а магистратура с отличен успех във военновъздушен колеж в САЩ. Кофпомпаджията първо трябва да си публикува "доктората" в интернет. Много ми е интересно как кофпомпата завършва пожаникарство, а "доктората" му е по психология.Какви езици знаят кофпомпата и Цецо физкултурата от училището за бавноразвиващи се?
44
11
 
3
 
! Отговори
Винету преди 6 години
А бе Цецо, а бе физкултурник, още ли не си разбрал, че *** е завършил само двумесечен курс в САЩ - такива сигурно с лопата да ги ринеш по цял свят. Айде по-скромно, защото пожарникарят е с титла доктор все пак.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
неможе никой да се сравни с Бойко, защитника на турски поток, на америк.централи, нестроенето на Белене и приема на бежанци--кой кът бойко ъъъ
42
4
 
13
 
! Отговори
МИРО! преди 6 години
Без всякаква ирония и подигравка от повечето тук коментиращи:за мен г-н президента ни Радев е един културен и дипломатичен политик!Достоен за пример българин!С Бойко ли ще го сравните,дето предаде България!Президентът ни владее чужди езици,дипломат е,политик е!А Бойко какво владее.,,,?
41
4
 
10
 
! Отговори
МИРО: преди 6 години
Искам да ви кажа тук на голяма част от коментиращите,които толкова злоядо пишете против нашия президент,че сте хора с ниска култура и пълна невежест и неграмотност!Та това ли е най-важното в нашето ежедневие да се занимаваме с разни долнопробни и провокационни статии!Я си оставете културния човек на мира НЕГОДНИЦИ МРЪСНИ!ПЪЛНИ *** СТЕ ЗА МЕН! ЗА МЕН ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е КУЛТУРЕН ЧОВЕК,ДИПЛОМАТ И ТАКЪВ НЕ СМЕ ИМАЛИ ДОСЕГА! ПИШЕТЕ НО С УВАЖЕНИЕ КЪМ НЕГО,КЪМ ВСЕКИ ЧОВЕК,А НЕ С ПОДИГРАВКИ!
40
5
 
6
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 6 години
Нашият президент още не е разбрал,че слънцето над България винаги е изгрявало от ИЗТОК и ще продължава да изгрява от ИЗТОК
39
0
 
2
 
! Отговори
Avsikd преди 6 години
E, stom ne sa mu haknali oste bankovite smetki na prezidentstvoto... mnoo vajno... turili mu fais za karnevala...
38
6
 
8
 
! Отговори
100% преди 6 години
коментиращите. показвате, че нямате и грам опит с фейсбук!профила му изобщо не е бил хакван! дал е разрешение на някое приложение, случайно или не и те автоматично качват публикации на профила му. както игрите го правят, така и такива апликации. няма общо с хакване, а невнимание!
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***
36
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност са му налучкали паролата.Тапо фатмашко парче!!!