Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!

Павлова търси съда заради публикации за скъпи тоалети
28 яну 2018 11:14,
282
Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!
Снимка: архив "Булфото"

Добре, че е Бойко Борисов! Така държави от Западните Балкани оценили българския премиер Бойко Борисов по време на форума в Давос, обясни министърът по българското европредседателство Лиляна Павлова.

"Тази година в Давос основната тема беше Европа, имаше и специален панел за Западните Балкани. Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха: Добре, че е Бойко Борисов.  Това, което се случва, е исторически момент за Балканите. Това  беше тяхната оценка, споделена на този международен форум с всички лидери. Това дава тласък", каза Павлова пред bTV.

Тя припомни, че 13 г. страната ни не е била представена на форума.

"След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата", каза министърът.

Тя разказа, че тротоарите в Давос не били изчистени.

"Снегът беше изключително много, тротоарите не бяха изчистени.  Раздаваха ни "котки" за обувки и казаха това е: Внимавайте, хлъзгаво е, не е изчистено. Най-често можеше да се види делегат с костюм и апрески, а който нямаше апрески и не беше подготвен, беше с обувки с "котки", разказа тя.

Павлова коментира протеста на Северозапада, където хората настояват за магистрален път от Видин до София. Тя беше категорична, че пътят не е забравен.

"Той е много скъп като инвестиция, която трябва да се направи поетапно. На този етап Мездра – Ботевград е част от проектите, които ще стартират. Няма да стане бързо, не може с магическа пръчица, когато говорим за проект за над 1 милиард", обясни министърът.

Павлова се зарече да си търси правата си по съдебен ред след публикации, че носи изключително скъпи тоалети. "Виждам масово увеличение на фалшивите новини, които стават все по-грозни и по-арогантни", коментира тя.

"Опитите за внушения и дискредитиране на една личност с долнопробни лъжи, с внушения, че едва ли не политиците разполагат с някакви космически доходи, неизвестно какви, и си купуват скъпи дрехи, са категорично неверни по отношение на мен, но създават нагнетяване, една омраза към политицит", допълни министърът.

"Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство. Заплатата ми е като на всеки министър", каза Павлова. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е-и-и-и-и-и- не разбрахте ли че горе всички са си едно останалото е театро за нас абдалите !
170
47
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога България е била толкова добре?При Виденов? При Станишеф? При Костов?БВП расте - бавно и заплатите...*** заети с крадене, и от хронична некадърност не усвояваха и лев от еврофондовете! Магистрали...защо не? Създадоха работни места - осигуриха поминък на семейства...Борисов е най-успешния премиер в по-новата ни история - 3 пъти на кормилото на страната.И това е факт другаре! А гладната червена пасмина иска пак да ви излъже, и да ви оглозга до кокъл!
169
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западните Балкани са великодушни и всички казват за Бойко ти го вземи.
168
6
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама вземете си го при вас като толкова го харесвате, даже милиони бихме ви дали само да се отървем, и никога повече да не го виждаме и чуваме банкянския тЪпир!!!Въобще не ме интересува мнението на който и да било извън страната, относно шайката и тЪпира, тоя РАЗСИПА СТРАНАТА!
167
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сами започнаха да си се хвалят , браво суджук
166
59
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червена пяна избива по устите на троловете ;)Дълбока завист ги гризе, че Борисов е канен по целия свят, че е търсен партньор.Деси Фърчилкова пак не можа да си покаже новото плетено сукманче... :(
165
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Западните Балкани в Давос: Добре, че е Борисов!"---Тоя не се ли усеща, че в стремежа си да му задоволят егото МЕДИИТЕ, без да искат,ГО ПРАВЯТ ЗА СМЯХ. То вярно, никога не е късно някой да стане за смях, ама на Боко му стана хоби. :)
164
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата вървят добре за Западните Балакни,се съгласиха Борисов и Пленкович,при срещатси в Давос,но "благодарение на Вас",обърна се с ирония и нескрита завист,усмихнатият хърватски премиер ,към Бойко.Още неизстинало мастилото на договора за присъединяване,Хърватия вече се вижда в Еврозоната.
163
3
 
44
 
! Отговори
1 преди 6 години
ПИОНКАТА НА БРЮКСЕЛ В ДЕЙСТВИЕ ХАХА
162
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 169 - и кой го кани по "целия" свят Бойко? корумпираните Меркел и Юнкер и диктатора ЕРдоган. Дойде Моника Маковей, сочена за пример в Цяла Европа - нашият се скри като бито куче
161
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, добре че Султан Боко Борисов Третополов, приятеля на пашата, съдружника на Поли Пантен, любовника на Цветелина Бориславова, авера на Цецо Щестте Апартамента;ако не беше Светиня му, Кралят Слънце, Батмана, нямаше да има хляб и магистрали. Само някакви лоши хора му клатят управлението.
160
41
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евалла Бат Бойко!Разказа им играта на дрогарете.Голем си!
159
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западните Балкани приоритет на Бойко!Не трябваше ли приоритет да са изостаналите райони на ЕС ,което значи почти цяла България!
158
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живея с доходите от моята заплата и заплатата на моя съпруг, като едно нормално семейство.---------------------------------------------------------------И колко е заплатата на съпруга? "нормалните семейства" колко получават?
157
45
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, как плюят червените *** :)))Заработвате копейки с плюене на Борисов и България ;)Нинова и Радев от София навън не ги искат, дори в Масква не ги канят, а Бойко е по цял свят канен!Плюйте, то само това ви остана вече :)
156
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"След Симеон Сакскобургготски България не е канена и не е имала този достъп. Това е уникална възможност. Това е и оценка за държавата", каза министърът................................................След Бил Клинтън американски президент не е стъпвал в Давос, т.е. от 2000 година. е, и какво от това? Сигурно не са ги канили, нали.
155
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"... държави от Западните Балкани оценили българския премиер Бойко Борисов."---Верче, как цели ДЪРЖАВИ ОЦЕНЯВАТ един индивид, бе, моме? :) Много смешен PR:Първо, западните медии нищо не пишат за банкянския тиквун; Второ, в публикацията липсва име на конкретен "оценител" от Западните Балкани;Трето, нари се кой да го каже (Лилето, хе-хе!).Несертиозна реклама на съвременния Алеков герой. :)
154
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжат, бре! Чантите на са по 6000 евро. Като представи касова бележка, ще видите , че са по 5800! Аман от манипулатори.
153
4
 
35
 
! Отговори
евтина реклама преди 6 години
Държави като Македония, държавите от Западните Балкани казаха:-------------------------------------------Кои точно са държавите от Западните Балкани? Хърватия ли, дето не са стъпили в София, или Черна гора, която има 10 пъти по голям национален доход от нас?Борисов е поканен само защото сме Европредседателство, от неговото участие нищо няма да получим, той е там за декорация.
152
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
даваме и Лила Половате барабр с фалшивите новини и истиските тоалети...ТиквсосПипондересСуджукосДавос