Жаблянов за Народния съд: Няма причина за оставка!

Той настоя, че няма на кого да поднася извиненията си
15 фев 2018 12:40,
196
Жаблянов за Народния съд: Няма причина за оставка!
Снимка: Facebook

Валери Жаблянов не видя никаква причина да подава оставка като зам.-председател на Народното събрание и нищо нередно в мнението му, че "Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие".

Още по темата

По-рано от ГЕРБ настояха Жаблянов да напусне поста си като зам.-шеф на парламента заради тази констатация и се заканиха, че ще съберат подписи за оставката му. За това призоваха и съюзите на репресираните и поискаха публично извинение.

"Изпълнителното бюро на БСП има официална позиция, аз имам мое лично мнение, тъй че не виждам нищо нередно в случая. Няма причина за оставка. За какво да я подавам?", попита Жаблянов.

Той допълни и че не очаква от ръководството на БСП да поискат оставката му и каза, че това би било изненада за него, ако стане.

Жаблянов настоя, че няма на кого да поднася извинения и заключи, че Народният съд е исторически факт. Зам.-председателят на НС добави и че редица международни документи определят Народният съд като неизбежен и необходим, а не той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
9
 
8
 
! Отговори
Архиви на Народния преди 6 години
кап. Николчев прави следните признания пред Народния съд: Двамата братовчеди Сава и Васил Кокарешкови побързахме да ликвидираме. Един от жандармеристите се вмъкна в стаята, където момчетата бяха задържани, и ги закла. Страхувахме се да не се открият телата им, защото бяха малолетни и ги унищожихме без съд. Затова дадох нареждане да не се оставят следи от убийството. По-късно ми докладваха, че с телата на момчетата жандармеристите са хранили цяла седмица кучетата. Така от ятаците не остана нито следа.
12
2
 
11
 
! Отговори
тТт преди 6 години
Власт от комунист и сланина от *** се взема само с дране!!!А нали знаете каква е разликата между комуниста и сланината? Сланината поне е ползна с нещо.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Народният съд е необходимо и неизбежно правосъдие"Погледнете челните две статии за заплатите на депутати и чиновници, припомнете си състоянието на държавата и пак си помислете дали не е необходим народен съд.
10
7
 
8
 
! Отговори
Архиви на Народния преди 6 години
На 22 февруари 1944 година Николчо Здравков Чампоев, на година и седем месеца, когато е разстрелян с особена жестокост 12 куршума са открити в телцето му, видно от протокола от аутопсията му. Убита е и майка му, опитала се с тяло да прикрие рожбата си. Застрелян е и 80 годишния му дядо. Не е от бандити, дори в царска България не е имало такива ***. Жандармеристи на негово Царско Величество. После карат съселяните да играят хоро около кървавите трупове. Както в "Хоро" на Антон Страшимиров.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и ония дето нарече българите *** не виждаше причина да си подава оставката и още седи свит в парламента и се оглежда като паткан.Колкото да не ги харесвам тези съвсем ми паднаха в очите никакво достойнство нямат истински мекотели
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кокала мазееен,как да го пусне.Прав е депутата До няколко дни ще се забравиии
7
7
 
9
 
! Отговори
Архивите на Народния преди 6 години
1943Една вечер с камион изкарват за разстрел група арестувани нелегални в м. Суха река край гр. Етрополе. Без присъда. С тях е жена с невръстно дете. На светлината на фаровете увисват жертвите по дърветата с главата надолу и ги стрелят като мишени. Жената и детето гледат! Към тях се приближава агентът Вълко Ганчев от близкото село. Вади ножа и реже парчета месо от гърдите на жената, след което ги завира в устата на детето! Лови детето за краката и го удря в едно буково дърво, та мозъкът му
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП проповядва геноцид и престъпни идеологии (комунизъм, ленинизъм и диктатура на пролетариата). България няма да заприлича на нормална държава докато тази партия-тумор не бъде забранена.
5
5
 
8
 
! Отговори
Дранг нах остен преди 6 години
Интересно, германската върхушка още се бори за реванш. Втората световна война завърши, задава се Третата, а дойчовците продължават да ръчкат. ГЕРБ ги разбирам - слушат и изпълняват, но останалите? Най-вече част от върхушката на БСП защо им се връзва? Тези хорица нямат чувство за самосъхранение.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е за такива като тоя БСП е в миша дупка. Проблема на нашата партия, е че не изхвърлихме гнилите ябълки. Безочлив лицемер.
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистически насилник и геноциден елемент!
2
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най -обикновен руски агент.
1
6
 
27
 
! Отговори
Нормално преди 6 години
Къде се е чуло и видяло комунист да се извинява?Те винаги бяха "безгрешни", особено когато ликвидираха физически цвета на нацията скрити зад лицемерните си лозунги.