Сидеров: БСП не върна държавата в ЕРП-тата. ГЕРБ може!

Той предлагал отдавна отнемането на лицензите им
1 мар 2018 21:37, Петя Славова
33
Сидеров: БСП не върна държавата в ЕРП-тата. ГЕРБ може!
Снимка: архив, Булфото

БСП не върна държавата в ЕРП-тата, сега ние и ГЕРБ можем да го направим. Това заяви председателят на ПГ "Обединени патриоти" и лидер на ПП "Атака" Волен Сидеров на съвместното заседание на комисиите по енергетика и контрол над службите в Народното събрание за сделката с ЧЕЗ, съобщава пресцентърът на партията.

Още по темата

По думите му, Корнелия Нинова още не е била в парламента през 2005 г., откогато той защитава правата на българските потребители. Предлагал е многократно да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, но БСП са гласували против.

"Това беше решението, което щеше да ликвидира проблемите и да защити правата на три милиона потребители, както и да осигури националната сигурност", е посочил Сидеров. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
ДА СИ СПОМНИМ преди 6 години
тройната ламя БСП+ДПС+НДСВ приватизираха държавното енерго и го подариха на чужденци.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДНО Е ДА МОЖЕШ, ДРУГО Е ДА ИСКАШ, СЛЕД КАТО МОЖЕШ, СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА ГО НАПРАВИШ, СЛЕД КАТО МОЖЕШ И ИСКАШ!НА ОЛИГАРСИТЕ, НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ, НА МАФИОТИТЕ В ДЪРЖАВАТА НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА СЕ ВЪРНЕ СОБСТВЕНОСТТА НА ЕРП-ТАТА НА ДЪРЖАВАТА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТОВА ВСИЧКО Е СЪЗДАВАНО И СТРОЕНО С ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОТ ДАНЪЦИТЕ, И ЕДИНСТВЕНИЯТ, ЗАКОНЕН СОБСТВЕНИК НА ТЕЗИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТИ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!НИКОЯ ГРУПИРОВКА ИЛИ МАФИОТСКА ПАРТИЯ НЯМА ПРАВО ДА ПРОДАВА НАШАТА ОБЩА СОБСТВЕНОСТ
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Maricite i zlatoto koga?Pensia 500 lv koga nali si na vlast?Ili chest e da obeschtaesch glupost da izpylnisch?
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Moje no na kakva cena i zaschto?
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е полотическата роля да си *** да навиваш и другите да са такива. *** е новият начин да кажеш, че си горд да служиеш на МОГЪЩ ГОСПОДАР.ИК конвенция е тест за нашите политици, дали са готови да зипълнят ролята на майцепродавци в името на нов световен сатанински ред, където човекът-мъж и жена трябва не просто да бъде поправен, а заличен.Не, не съм побъркан проповедник, просто това е истината. Най-малкото аз не бих спечелил нищо, ако поне един човек ми повярва...Не е спамDD
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен приорететно трябва Нефтохим Лукойл да се върне на държавата!
19
0
 
15
 
! Отговори
Никой преди 6 години
Вие всички продадохте милата ни родина .Всичките от 89 година насам сте предатели на народа.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** и Костовизи ореваха орталъка да се одържавят ЕРД, моля?! Сегашната сделка точно това цели и е съгласувана с чехите и ЕС!
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това звучи като подигравка както спрямо народа , така и спрямо нашата Държава . Виновникът е или политическият *** или господствуваща идеология . Волен Сидеров едва ли в случая има някаква вина .
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ "АТАКА" носи голяма отговорност за таци далавера.
15
3
 
18
 
! Отговори
авраам преди 6 години
няма повече да гласувам за теб волене, предаде ни, стана *** на .....,ти знаеш накого.
14
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Воленчо, 33 % от ЧЕЗ бяха продадени от Борисов - 1 за 115 милиона евро. Днес Борисов - 3 и вие "патриотите" ще 'върнете' ЧЕЗ в държавата като платите 230 милиона евро за същите 33 % . Разбира се няма да ги платите вие. Какво ми се връщаш на 2005 година. Всички гласували за теб са от онези 80% на Професор Христов.
13
2
 
29
 
! Отговори
Джендърофил преди 6 години
Бат Волене, ти беше и с Орешарски, ти сега си с боко. Та ония мохабед за политическите пpoctutytku, май е измислен точно за такива като теб. Вземи се скрий някъде и се погали за златния си пръст! Иначе бай хей те направи негова *** с достатъчно количество пари, "усвоени" от КТБ.
12
19
 
2
 
! Отговори
муспи преди 6 години
С парламентарна борба никой не е причинил и драскотина на яхвето. Този човек, който може би е имал благородни желания, се е примирил или по точно приспособил към социалния закон на ада - дават ли ти еж, гонят ли те беж! И все пак, с него и с негово правителство би имало някаква надежда, иначе - край!
11
15
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Така ли Е или така ми се струва!? Допреди няколко дни го хвалите, че бил против конвенцията, сега го плюете. Вие срама нямате. Само джавкате като пребити м...ии.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес е денят ! Истината ! ЧЕЗ струва 240 милиона ! Купуват го Гинка от Пазарджик и .............. България , с нашите пари за 320 милиона ! Според Делян Добрев схемата е 30 : 70 % ! Внимание КРАЖБА , ГОЛЯМА КРАЖБА !
9
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуделчето на Суджука пак взе да джафкаСигурно не го храни достатъчно. .
8
6
 
44
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Волене , а защо не вземете да върнете и Лукойл на държавата безполезно мекотело, само промиваш мозъците на бедните и нещастни българи и ги облъчваш с путинска пропаганда!Еди Бронсън!ЦРУ!!!
7
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров,айде без излишен популизъм.Ако не беше този резил,сътворен от ГЕРБ,и ако не се беше размирисало,сега нямаше да се дуеш като пуяк.Освен това държавата все още не си е върнала и половин % от ЧЕЗ.Освен това за десет години управление можеха десет пъти да си върнат дружеството.Не само,че не го направиха,ами продадоха 33-те % държавно участие,което беше останало.Така че,не бързай да се фукаш,защото всички сте виновни,не само Теменужка.
6
3
 
50
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Н е н о р м а л е н индивид. Срам за всяко правителство и за всеки народ!