Марешки се запъна: Без коалиции на изборите!

ВМРО, Атака и НФСБ било коалиция "Далавера", според лидера на "Воля"
12
Марешки се запъна: Без коалиции на изборите!
Снимка: Bulfoto, архив

Без коалиции на изборите, само партии да се борят за парламента. Тази промяна в законодателството се готвят да внесат от "Воля", защото са ядосани от поведението на коалицията на ВМРО, Атака и НФСБ.

Според лидера на "Воля" Веселин Марешки това не е коалиция Обединени патриоти, а коалиция "Далавера", защото само искат пари, а реално нищо не допринасят за подобряването на живата на хората.

За Марешки те били в управлението, за да искат средства – "единият за оградата, другият за самолети, третият за язовири". А на всичкото отгоре били и невъзпитани.

Още по темата

"Омерзени и възмутени сме от поведението на Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров", оплака се той.

Повод за огорчението му дали критиките на Симеонов към руския патриарх Кирил, когато той нарече "цигарен патриарх", и последвалата реакция на Атака и ВМРО, които поискаха от него да се извини.

Това, според Марешки, показва, че трите партии са се събрали в един тюрлюгювеч, за да влязат в парламента и оттам във властта, а не защото имат общи позиции.

Те обаче нямали място в Народното събрание, защото ако се били явили на изборите поединично, щели да последват съдбата на другия тюрлюгювеч - Реформаторският блок, който не успя да премине бариерата от 4% за влизането в парламента.

"На избори трябва да се явяват само партии, които имат програми и платформи, а не безпринципни коалиции", смята Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
На Марешки ината му магарешки...
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
воля - без коалиция, а после .....................ще видят парламент,ама през крив макарон ! вместо да си пази мястото, и той взе ,че се изказа.
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да се отрече, че е прав. Тея патриоти колко години плюха всички управления , че нищо не правили. Сега са там и какво ? Очевидно е че това са възможностите на държавата , а останалото е далавера, работна заплата и връзки. Гледайте реално. Че са невъзпитани се вижда от космоса, че нямат опит в политиката също.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че Сидеров обиждаше патриарх Максим преди няколко години ?!!С което доказва ,че нападаше Бога и е с джихадистко държание !
7
21
 
8
 
! Отговори
ОП........ преди 6 години
....ще изкарат мандата, дори ще бъдат част от следващото правителство. Но за Герб не съм сигурен
6
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герой от "Планетата нс маймуните"..
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еврибари на магари!
4
5
 
25
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Магарешки се запъна като магаре на баир, ей не са накрадохте бе, откажи се от аптеките и политиката и си гледай старините, ама пуста алчност.
3
6
 
22
 
! Отговори
Росен Пресен преди 6 години
Този персонаж може да говори, но само от затвора.
2
6
 
28
 
! Отговори
МАГАРЕШКА преди 6 години
ТОЗ ПЪК СЕ ИЗКАЗВА...БОЖЕ ОПАЗИ!АЗ СЕ ПИТАМ САМО ЕДНО: КОЛКО трябва да са умствено болни неговите избиратели? Не може да си здравомислещ и да гласуваш за такъв индивид..
1
12
 
31
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
Тоя, какво направи до момента в Парламента, освен да крепи мандракулките на Б.Б.и къде са глуп***ците, които гласуваха за него, за да си зададат този ОЧЕВИДЕН въпрос!?