БСП с подписка из страната срещу сделката с ЧЕЗ

Червените искат разваляне на покупката на ЕРП-то
10 мар 2018 12:30, Петя Славова
53
БСП с подписка из страната срещу сделката с ЧЕЗ
Снимка: архив, Булфото

В цялата страна БСП започна подписката за разваляне на сделката за ЧЕЗ България, съобщи пресцентърът на партията.

Още по темата

Днес и през следващите дни народните представители от "БСП за България" ще участват в националната кампания в избирателните си региони.

В инициативата се включват и членовете на Националния съвет на БСП, се посочва в съобщението.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да намери информация в областните и общинските съвети на партията, допълват от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: БСПсделкаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
4
 
! Отговори
Бай Курти преди 6 години
Ако има и точка за развалянето на сделката с Техноимпекс ,подписвам.
37
4
 
0
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Цецо яко плаща на троловете. Цецо не всичко е пари!
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелее, колко сбъркани хора са писали тук! И колко неудобни са изтрити! С цензура не става, драги! Винаги завършва зле за диктаторите! Язък за парите, Цецо, не ти се получава!
35
3
 
5
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 6 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
34
4
 
6
 
! Отговори
До Нинова преди 6 години
Прасто пРезидента не можа да спре Антикорупционния закон.Затова Япончик му се скара.Нинова сега трепери защото е вътре с двата крака.
33
0
 
2
 
! Отговори
всичко е ясно преди 6 години
Напишете Япончик в google
32
3
 
3
 
! Отговори
Нинова умира от стра преди 6 години
Пламен Георгиев: Скоро ще бъдат хванати хора с париНяма да чакате резултатите след 2-3-10 месеца, а буквално след седмици ще започнат да валят първите резултати, коментира той.
31
2
 
10
 
! Отговори
Нинова, преди 6 години
а за руския Кирил да кажеш нещо? Или си съгласна как се държа към президента Радев и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД- и това било ГОСТ, БОЖИ СЛУЖИТЕЛ; като че Радев бе на разпит в КГБ. А Йотова падна на колене пред Кирил.На какво отгоре" Пред "духовността му', "смирение, благост"? И руският посланик гледа и слуша.Явно ТЪРСЕХА ПРИЧИНА за СКАНДАЛ и като не намериха, решиха да го СЪЗДАДАТ.ПОРЪЧЕНИЕ.СЪЩО като вас от БСП.
30
5
 
11
 
! Отговори
Нинова е вредител преди 6 години
Нинова руши българските институции.Тя е вредна за обществото и трябва да бъде отстранена.Трябва да се проучи възможността да бъде екстрадирана в Русия.
29
3
 
11
 
! Отговори
ад преди 6 години
Черна душа е това Нинова. Ще гори в в дванадесетия кръг на ада.Дванадесетия кръг е отреден за изменниците и предателите.
28
4
 
9
 
! Отговори
само лъжат хората преди 6 години
Абе какво да ви разправям: Лява работа и това е.
27
5
 
10
 
! Отговори
ПОДПИСКА ЗА КВО ...? преди 6 години
.....ЗА ПАРИТЕ ОТ ТЕХНОИМПЕКС НА КРУШОВИЦАТА , ЛИ...??!!!!!!А, ВИЕ ИСКАТЕ ЛИ ГИ......ЗА "СОЦИАЛНИ ЦЕЛИ" , НАПРИМЕР.....ХА,ХА,ХААААААААААА
26
4
 
10
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
25
5
 
9
 
! Отговори
Бастун преди 6 години
Каскетите ще се преброяват ...
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези списъци са капитал на червените могат да се ползуват за всякакви цели,сменя се само челния лист.Стара практика на БКП
23
6
 
7
 
! Отговори
ВИНАГИ ИСТИНАТА26 преди 6 години
НИНОВА , ИЗЛИШНО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ -СПОМНИ СИ РЕФЕРЕНДУМА ЗА БЕЛЕНЕ - МНОГО ШУМ ЗА НИЩО .ОСТАВИ ЧЕЗ НА НАРОДА , КАТО МУ БРЪКНАТ В ДЖОБА , ЩЕ СЕ СЪБУДИ ВИЕ РАБОТЕТЕ ЗА ПО - ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ НА БОГАТИТЕ , ЗА ЦЕНИТЕ НА ЛЕКАРСТВАТА И КНИГИТЕ , ЗА ПЕНСИИТЕ - ДЕЙСТВАЙТЕ КАТО ЛЯВА ПАРТИЯ
22
12
 
14
 
! Отговори
асен преди 6 години
Значи БСП-то няма нищо общо с фирмата на Станишеви , която е действителния купувач !!!! Ами това значи , че *** е била заобиколена и даже използвана да вдига ждангъра и да свърши мръсната работа без никаква изгода , затова ще спира сделката .
21
18
 
12
 
! Отговори
анимен преди 6 години
Подкрепям инициятивата на БСП това е много правилно решение което те са вземали И при едни следващи избори народа трябва да ги подкрепи най сетне .
20
21
 
15
 
! Отговори
Меч преди 6 години
Я всички умници тук да си зададат въпроса как банкявското момче от пожарникар и охранител стана милионер, а днес е милиардер? Хванаха го в крачка и смутиха поредния грабеж зад паравана на европредседателството!
19
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната пушилка. Не е важно кой е собственка. Важно е как се управлява и как се контролира дружеството от национално значение. Ако му гарантират пак 100 млн. годишна печалба, естествено че всяка година цената на тока ще расте "качествено".