Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
15
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
И ако няма значение кой стои зад Гинка....Е вече си ми ясен.Може да ми харесва като историк но като политик вече ми се изясни.
21
0
 
15
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Поредните мъжки "гинки" лапачи на народна пара маскирани като "партия". Това е то "демокрацията" .
20
1
 
21
 
! Отговори
Ханку Брат преди 6 години
И каква е ползата от тях ако няма да бутат това крадливо и корумпирано правителство?
19
0
 
25
 
! Отговори
20 000 преди 6 години
"ние в партията имаме 20 000 елитарни специалисти" , каза Божко. Това популизъм ли е или най-обикновена лъжа. НЯМА ВЕЧЕ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, да му се не види.
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма да е патерица,а направо ще е инвалидна количка на герп!
17
1
 
14
 
! Отговори
Информбюро преди 6 години
Божо няма да е патерица, а обикновен ***.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ханку Брат е патерица на ГЕРБ.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божо Тулупа добре си поживя. Тая торба с екскременти вони ,та се не трае. Сега пак иска да бозае...Що за общество имаме....
14
1
 
15
 
! Отговори
ЛЪВЧЕ преди 6 години
С тези мюсюлмански нашествия отново в Европа, защо партията не се казва Хан Тервел?
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже знам капацитета на Великия Български народ,то мога да се обзаложа,че Кан Божидар и другите ,,родолюбци",ще влязат в Народното събрание,там ще новия партньор на Боко Европееца!
12
1
 
22
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Ще гласувам за този, който направи енергетика, води, подземни богатства държавни!Само 3-те енергодружества генерират около шест милиарда печалба, които вместо да останат за България, се изнасят от страната.Защо?
11
4
 
24
 
! Отговори
ПОВЯРВАХМЕ МУ ХА ХА преди 6 години
НЯМА ДА Е ПАТЕРИЦА - ЩЕ СА ДВЕ. БОЖО ДА СИ КАЖЕ ЗА ОНОВА ОТВРАТИТЕЛНО ИНТЕРВЮ ПО БНР В НАЧАЛОТО НА ИЗВРАТЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, В КОЕТО НАДЪЛГО И ШИРОКО ОБЯСНЯВАШЕ, КАК В СОЗОПОЛ Е БЛИЖЕЛ КОТЕНЦАТА НА ЧЕХКИНИТЕ, ПОЛЯКИНИТЕ И ОСОБЕНО КАКЪВ КЕФ МУ Е ДОСТАВЯЛО, КОГАТО СА БИЛИ С МЕНСТРУАЦИЯ. БЕШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГАДНО. И ТАЗИ ПОВЪРНЯ ЩЕ МИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НАЙ-ВИСОКИЯ ПОСТ В ДЪРЖАВАТА. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ САМО. ВСИЧКИ ГЕРБ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЙЦИ СА ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНИ
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като политиците са лоши ти как така прие при тия лоши политици да станеш министър. Цял живот Директор и доносник на ДС , а сега недоволен пенсионер. Как не се спреш и да си гледаш внуците бе ***.
9
3
 
23
 
! Отговори
суджук добрички преди 6 години
Чалга-историкът, политик и чалгаджията с незавършено музикално образование, ще се коалират. С кеша на такива като Боко и истинския купувач на ЧЕЗ ще направят кастинг за мераклии за власт и кариера, - лапнишараните ще гласуват за спасителите в ръжта и ГЕРБ пак на власт. Заекдно ще водят нацията към светли чалгини и нищо няма да се промени, даже паричните потоци. Не патерици. РАКЕТА СА - нов проект 800 дни + Бареков + Марешки - версия 4.3. Три в в едно.
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде не думай бе, не патерица направо инвалидна количка сте на герп....:-), само дето нямате никакви поддръжници, банда алчни старци
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя го напече слънцето и почна да дрънка!!! И ако другите били учели марксизъм ти какво си учил бе пенсионер? Или проблема е в това че и марксизма не сте учили като хората!
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 Ти кво си разправяш.... до оня ден пък плюха оня *** олигарха с хотела си Валери Симеонов, а днес овцете го боготворят видиш ли ти щото нарекъл руския патриарх ченге от КГБ.*** народ, бате!
5
14
 
11
 
! Отговори
А+ преди 6 години
Оставате жената да купи и да управлява ЧЕЗ-НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Тя самата да управлява,ТЯ МОЖЕ ДА СИ НАЕМЕ ПЕРСОНАЛ ДА УПРАВЛЯВА !Ей,голями шараните сте ,а се правите на много умни във форума,а сте марионетки.
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малък човек- голям мерак
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да е патерица, най много да е ракета носител...