Божидар Димитров: "Кан Кубрат" няма да е патерица на ГЕРБ!

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за ВНС"
Обновена: 11 мар 2018 07:31 | 11 мар 2018 07:30, Анисия Иванова
220

"Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри". Това заяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR професор Божидар Димитров, създател на политическа формация "Кан Кубрат".

"Всичките ни политици произхождат от "Философския факултет" на СУ, от времето на социализма. Тогава беше призната една философия - на марксизма-ленинизма. Всички са марксисти и това е нивото им", убеден е историкът.

И обясни, че за да се управлява една страна са нужни от 3000 до 5000 души. "Ние, в партията, имаме над 20 000 елитарни специалисти", каза Димитров.

"Няма да бутаме правителството, ще направим референдум за Велико народно събрание", допълни той.

Според историка патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ и допълни: "Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го направи. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство".

"А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни, и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним, е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България", смята Димитров.

А относно ЧЕЗ мнението на бъдещия политик е, че няма значение кой стои зад Гинка. "Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!", отсече той.

"Ако тя няма капацитет да управлява ЧЕЗ и станем като дискотека веднага жандармерийски части заемат позициите и започват да управляват системата", предложи проф. Божидар Димитров.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КОМИ АССР 60 Русия сама ще се разпадне,преди великите сили,да й покажат пътя...България е малка страна,за да обявява война на диктатурата на Путин,стъпила на половиното земно кълбо,но няма да позволи,руски подлецида се месят във вътрешните й работи и да я унижават повече.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи,ако живеем на общинска земя под наем и си построим гараж,крадецът спокойно и необезпокоявано,може да си изнесе от там,каквото си иска,автомобил,гуми,части...?
40
3
 
4
 
! Отговори
ДА СТЕ ВИДЕЛИ ... преди 6 години
БОЖИДАР ДИМИТРОВ ДА ВИ ПОКАЗВА ДОКУМЕНТИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ....??!!!НЕ СТЕ , НАЛИ...??!КОЕ ТОГАВА ВИ КАРА ДА МИСЛИТЕ , ЧЕ КАТО ЧЕНГЕ ОТ ДС , ВИ КАЗВА ИСТИНАТА??!!!!КОЙ КОМУНИСТ ГОВОРИ ИСТИНАТА??!Б.ДИМИТРОВ СИ ПРАВИ СВОИ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ ---ЗА ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ С РУСКА ПРОПАГАНДА НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ!ЧЕНГЕТО , Б.ДИМИТРОВ---Е ЧАСТ ОТ РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!!Б.ДИМИТРОВ Е ----ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!!ИСКА ОТНОВО БЪЛГАРИЯ ДА Е ВАСАЛ НА РУСИЯ И НЕЙНА ГУБЕРНИЯ!
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Българина от Ловеч54 Точно,Йотова целуна ръка на кагебееца със смешната килимавка,като подгъна крака и тази снимка обиколи цяла Русия,но не целуна ръка на българсия патриарх Неофит,при всъпването си в длъжност?!Срам за нея самата и за БСП!
38
3
 
6
 
! Отговори
ДО ТЕЛЕРИХ преди 6 години
Такива Кан Кан ,Хан НИКОГА НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ ВЪВ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ . Тоя менте историк да върви при наследниците на Златната орда и да си прав партииките и движенията . Като на менте историк му показвам . През първи век Марко Улпио Траян Напада ДАКИЯ има изписани тонове сведения за Даки, Гети ,Сармати ,Алани и едни със бръснати глави дето били превъзходни езда4и На всички тях са съобщени титлите на водачите . Та от къде идва ТИТЛАТА CAR ,SAR,ЦАР бе *** те РИМЛЯНИТЕ СА ГО НАПИСАЛИ
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Протестиращите искатциганите да престанат СИСТЕМНО,да крадат,бият и убиват българите.
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентска република в държава като нашата ще бъде катастрофа. Единовластието ражда хора като Ердоган, Ким, Путин и др.
35
1
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Къф Кан бе?! Точното име е Ханко Брат. Точка.
34
6
 
4
 
! Отговори
г-н Димитров, преди 6 години
Жалко,че сте възрастен човек:не си ли спомняте каква "роля" изгра С.Трифонов по времето 1990-2000 г? НОНСТОП подигравки към СДС и нито една към БКП/БСП и ДОСЕГА.Но всичко правено под "формата" на "мисли и песни на един от новото време, от демокрацията".А и всички около Вас са с формиран светоглед от соцвреме:ще бъдете патерица на БКП/БСП,както и Трифонов.А може би-новото хибридно "постижение на Русия?Оня ден по руската тв изброиха "етапите".Вече не се и КРИЯТ: Патриарх Кирил-ариергард с нощни в
33
4
 
8
 
! Отговори
БОЖИДАР ДИМИТРОВ преди 6 години
КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЧЕНГЕ --С ОСНОВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ В МЕДИИТЕ , ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА С ПРОСТАШКИЯ РУСОФИЛСКИ И ПСЕВДОНАУЧЕН НАЧИН ЗА ТЪЛКУВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!ТОВА Е ОФИЦЕР ОТ ДС/кгб......НО ,НЕ И ИСТОРИК ЗА КАКЪВТО СЕ ПРЕДСТАВЯ!
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С думите Кан Кубрат няма да е патерица на ГЕРБ, дядо Божидар директно ни казва обратното. Само за да задържи под контрол вота на омерзените, ГЕРБ пуска патерица след патерица! Яне Янев беше, сега е Марешки, иде Божко!
31
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентската република е опасна за България.При идване на власт,на президент излъчен от БСП,страната ни ще изпадне в икономически колапс и изолация,ще се върне в орбитата на Русия.
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядо Божко е най големия македонец
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Божидар Димитров е историк,но като политик е безпринципен и некомпетентен.Добре е,да не дава трибуна на нови"сулю и пульо",а да се занимава това,с което може,да радва почитателите си с нови исторически книги.Пък и да си пази здравето,личи и по задъханият му говор...
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето в зората на банановата революция често се срещаше един лозунг - "Интелигенцията е гов.но" Ленин.Точният цитат е: "Либералната интелигенция се мисли за мозъка на обществото, а всъщност е лай.ната"Колко е бил прав другарят Ленин! Божо е предното доказателство.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е с единия крак в гроба..тръгнал да прави партия моля ви се. Тцтцтцтц...да не цитирам Айнщайн за вселената и човешката глупост. Няма смисъл.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами те човечетата на банкянското ме.кере си имат патерицаамериканското посолство и друга не им трябва
25
0
 
9
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Поредната измислена партийка, имаща за цел да обира гласовете на недоволните от БСП, ДПС, и ГЕРБ, а след изборите да ги подари на някого от тях. Имайки предвид къде се подвизаваше Божо досега, вероятните кандидати са ГЕРБ. А и по интелект си пасват с с Баце и неговите миньони.
24
8
 
5
 
! Отговори
Хейтъри ужасни сте преди 6 години
Що плюете Божо бе? Абсолютно е прав за всичко което казва! Само с тези 20000 се оля май..
23
0
 
9
 
! Отговори
българина преди 6 години
някак си не ти вярваме..... герб търсят нова конфигурация на следващире избори, без атака, дпс и бсп. търсят нещо като марешки кан крум и нфсб, вмро не е сигурно. търсят послушни соул та ци.