Червен депутат: Разделението бедни-богати води до напрежение

Според Красимир Янков във всеки сектор има криза, която се задълбочава
15 мар 2018 21:30, Красимир Ангелов
23
Червен депутат: Разделението бедни-богати води до напрежение
Снимка: Bulgaria ON AIR

Заради неравенството между бедни и богати, заради ниските доходи, напрежението в страната ще продължи да расте! За това предупреди депутатът от БСП Красимир Янков в ефира на "Денят ON AIR".

Думите му дойдоха вследствие на мнението му, че "във всеки сектор в държавата има криза, която се задълбочава от сегашното управление".

Янков се върна назад в 2009 г. и заяви, че оттогава досега у нас "богатите стават все по-богати и все по-малко, а бедните - все повече и все по-бедни".

"Това неравенство генерира напрежение, което трябва да притеснява Борисов", категоричен бе политикът.

Гостът на Bulgaria ON AIR коментира и актуализираната с 2% от Брутния вътрешен продукт (БВП) стратегия за Национална сигурност, която бе подкрепена от всички в парламента, с изключение на депутатите от БСП, които гласуваха с "въздържал се".

"На всеки опит за дискредитиране и манипулация в бъдеще ще бъда много категоричен с отговора си отсега - нищо в биографията ми не предполага възможност за компрометиране. Това е във връзка с последните позиции, с които уличавам желанието на властта да абдикира от основни задачи. В стратегията за Национална сигурност също има елементи на това отказване", обясни Красимир Янков.

Той визира непредвидената задача в стратегията, касаеща гарантирането на териториалната цялост и защита на държавната ни граница, което остава озадачаващо, по негови думи, с оглед на изявленията на премиера на Турция за "душевните граници".

"Аз не чух категорична позиция от страна на България, а от такава има нужда, категоричен бе Янков, както и да се постави въпросът за обезщетенията на тракийските изселници", заключи Янков.

Какво каза още той вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен разделението на хората на бедни и богати, като се знае престъпният характер на богатството, ужасяващата простотия и простащина на много от управленската каста в България, причинява опасна ескалация на напрежението. Не може да гледаш и слушаш целодневно и целогодишно в Парламента и между "елита" ужасяващ език на омразата, грозни махленски свади, сплетни и интригантство, гнусни клевети и безконтролни приказки, които говорят за изключително нисък интелектуален, морален и психологически статус
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приканвам изтъкнатите членове на БСП да престанат да създават напрежение с богатството си.БСП е партията на милионерите и народа се дразни от това!
13
1
 
7
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Че нали в България бившите партийни функционери сега техните деца се превърнаха в първи капиталисти
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе червени ***, ще видите дебелия накрая.
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без напрежение няма движение.Неравенството е двигател на прогреса.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депутат открива топлата вода
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербавите възпитаници на училищата за лица със специални образователни потребности, като N1 ще оправят нещата. Като гласуват винаги и само за Бойко.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вечната борба между бедни и богати. От както свят светува никога не е имало равенство между хората. Комунистите лъжеха хората , че ще има равенство ама те бяха по равни.
7
7
 
5
 
! Отговори
Среден бизнес преди 6 години
Кът умрът бедните щъ съ опраим.Ха ха
6
16
 
5
 
! Отговори
бай Тошо преди 6 години
Ура другарю, да върнем комунизЪма, където всички са равни. Ама за съжаление повечето се отказаха от него, защо ли? Само Северна Корея остана, защо ли?
5
1
 
18
 
! Отговори
маке преди 6 години
споко полковник колт ке изравни неравенството
4
0
 
10
 
! Отговори
амиии преди 6 години
Вярно е , от 1980 досега !
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се изследват конкретните причини за бедността, а не да се говорят общи приказки.
2
1
 
21
 
! Отговори
Искам да попитам преди 6 години
Въпрос към форума:Успяхме ли да реализираме и изградим по-справедливо общество след 1989?Нали това винаги е надеждата при всяка промяна?ПО-СПРАВЕДЛИВО!?!
1
22
 
9
 
! Отговори
АЗ СЪМ ЗА ГЕРБ преди 6 години
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА БОЙКО БОРИСОВ И НИКОЙ ДРУГ НИ МИ ДРЕМЕ ОТ ПИЛИТИПЕСКИТЕ СИЛИ.