А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас

Таско Ерменков от БСП пише, Десислава Атанасова от ГЕРБ му отвръща
389
А... вий... вий сте идиоти! Путин разпали червените страсти у нас
Снимка: Reuters

Изборите в Русия и категоричната победа на Владимир Путин  разгорещиха страстите и сред нашия политически елит.

Още по темата

Депутатът от БСП Таско Ерменков нарече "идиоти" ЕС и държавите от Западна Европа.

"Днес Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФГР, Франция, ЕС, в края на крайщата – чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не, Крим каза своята тежка дума, а Вие, както беше казал Христо Ботев "а... вий... вий сте идиоти!", написа той в профила си в социалната мрежа Facebook.

Това пък провокира гневна реакция сред управляващите.

Десислава Атанасова от ГЕРБ контраатакува: "Душевните граници на Таско нямат граница! БСП ще се разграничи ли? Или смята, че обръщението: "Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС - Вий, вий сте идиоти" е подходящ израз на народен представител в държава член на ЕС, от партиен член на ПЕС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
23
 
26
 
! Отговори
криста преди 6 години
Хахах, много ми хареса постът на Т.Ерменков ! Един лайк от мене !
246
7
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Най-дразнещото за западните политици в поредния избор на Путин е, че не могат да кажат, че не е избран демократично. Ако кажат, че е избран заради манипулиране на общественото мнение, това би уронило обосновката на собствения им избор.Светът се управлява от олигарси, които използват медиите за манипулиране на общественото мнение! Демокрацията при *** електорат е утопия!
245
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОАбе пезевенkин, за теб няма ли НК, НПК? Или онези мърди не могат да мръднат затлъстелите си дирници, да дойдат и да ти сложат едни белезници! Нещо много взе да си изтървяш нервичките и да показваш раздвоения език! Ще взема мерки! Трепери!
244
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десиславо Танасова, че като е народен представител Таско на държава член на ЕС, не може да обижда ЕС или САЩ? ЕС и САЩ ли го избират за народен представител, *** *** маллоумна? То да си пррост гербераст не е лесно.
243
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Референдум за напускане. Няма повече да се търпи тоя гнет.
242
11
 
9
 
! Отговори
не обединен патриот преди 6 години
Всичко което е надуп"но на изток , запад или юг , трябва да получи здрав хайдушки шут отзад.
241
26
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Таско! Право в герберунгелската халка!
240
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо обаче Путин не прави КАТО СВОЯ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЕРДОГАН И НЕ ВДИГА РЯЗКО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И НЕ ВКАРВА СИВИЯ % В БВП,МИ ЩОТО ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е ДВА ПЪТИ ПО-НИСКА ОТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ,ЗАТВА!!!Все пак от май месец будьет увеиличьение,зарьплата будьет околА триста наших льева!!На повечето българи само ако им събереш парите от имотите ще се окаже че бая западняци с големите заплати и още по-големите заеми са бедняци сравнени с нашего мрънкащего брата.Сухо имаме по-малко ама па имоти по няколко!
239
8
 
10
 
! Отговори
Х преди 6 години
У нас обявяват резултатите в 18.55h.!А в 19.10 зачочва прес конференцията на победителите - какво от това че бюлетините още са в урните.!?!?!
238
11
 
28
 
! Отговори
До Sf преди 6 години
Приятелю, и Русия и Сърбия се обезлюдяват, но защо, защото всичко читаво бяга при гадната демокрация на запад:)
237
20
 
24
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Такива като Таско и Иво Христов трябва да се пребиват с мотики и прави лопати.Такава гад ако се добере до власт,ще набута половината народ в концлагери.
236
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за бедната България в ЕС е много смешно клише,миналата година Румъния отчете небивали нива на растеж,ами оказа се че Румъния е направила това което направи и Турция преди години ПРОСТО СИ ВКАРВА ПРЕДПОЛАГЕМИЯ % СИВА ИКОНОМИКА В БВП!След това все пак заплатите но и цените трябва да съотстват на този "невероятно"висок растеж ПРАВИТЕЛСТВОТО В РУМЪНИЯ ТОЧНО КАКТО И ЕРДОГАН НАПОМПВА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА!В крайна сметка ръст в Румъния 14% на заплати в България 12% т.е. цялата пара в свирката!
235
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки във властта се изхабява, хората винаги искат промяна и се надяват на нещо ново и по-добро, НО при някои народи не е така, например Северна Корея и други...
234
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля че 233 живее в *** на ГЕРБ.
233
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КЕКСМного е смешно да се хвалиш, че си успял да направиш един КЕКС! Значи е събитие при теб? Правех по 3-4 всяка нощ и през ум не ми е минавало, че това е нещо за хвалба. Кофти беше, като започваше да личи по сините кръгове под очите. Хайде със здраве, да те спохожда всяка седмица - две!
232
7
 
5
 
! Отговори
Sf преди 6 години
Ko vi prechi Putin, ne razbrax...demokraciqta na zapada e tolkoz hubava che ostanaxme bez Sela,pytishta,proizvostvo i Najvaznoto MLADI XORA
231
3
 
5
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
Бе то и Борисов управлява в коалиция.!!!
230
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЕС,Мес, ЕС все тая разградска .....;)Полския президент каза че ЕС действал като СССР, а ние тук ще им се радваме докато ни карат да им се дупимм
229
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таско, ***.и.н.о, тези 77% само дето не ги обявиха още наобяд. Преди така правеха! Сравнете качеството на живот в нормалните държави с това в най-богатата на природни ресурси държава и извода всеки с акъл в главата ще си го направи сам. Минималната заплата в Русия е 270лв. После ми говорете, че сме най-бедната държава в ЕС, да но в ЕС, клубът на богатите!!!
228
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комуняри нали знаете какво означава някой няколко мандата да печели с над 70% при това ПРИ ВЛОШЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ,ОЗНАЧАВА ИДИО..ЧЕТА ДИКТАТУРА!!Но от викащи по улиците лелки в тежък климактериум какво друго да се очаква освен идио..щини.