Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!

Бившият външен министър поиска бази на НАТО на Черноморието
20 мар 2018 11:15,
312
Паси съветва: С Русия – вежливо, но въоръжен до зъби!
Снимка: архив "Булфото"

С Русия трябва да се разговаря изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Това смята бившият ни външен министър Солмон Паси.

Според него при общуването с Москва трябва да се изхожда от една максима: "Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост". Затова според дипломата Запада трябва да се въоръжи.

Още по темата

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море", каза Паси пред Нова тв. Той е категоричен, че на Черноморието трябва да има база на НАТО.

Бившият външен министър коментира и отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал в Лондон. Той отхвърли версията, че някой е импровизирал опита за убийство, за да накисне Кремъл.

"Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някой не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов?", попита Паси.

Той говори и за отношенията на ЕС и Русия и попита защо Москва не е опитала да използва посредничеството на България както Турция го направи.

"Ако Русия имаше същото добро желание за преговори с ЕС, можеше да се обърне към нас, в частност към президента Румен Радев и да каже, че иска ние да бъдем посредник при преговорите", каза Паси и обясни, че санкциите срещу Москва са опит за преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германски агенти от рода на Стамболов винаги е имало. Но той се отличава с патриотичната си политика - 1894 предложил на султан Абдул Хамид да окупира България и да станем бейлербейство и той за бейлербей. Традициите на Киряк Стефчов са живи и днес!
149
8
 
1
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
До ПирдопКой Стамболов, онзи дето го убиха руснаците ли?! Добре, че ми напомни, колко злини сме видели от тези гaдове. Не една база, две бази на НАТО ни трябват!
148
0
 
10
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
На брега на Черно море искам да продължа през лятото да хода там и да строим пясъчни замъци на плажа...не ми се лежи в окопи и не ща да си оставям костите заради приумиците на такива като Монката... Той ако иска да нарамя пушката и да напада превантивно Москва...Муахахахахаха
147
0
 
11
 
! Отговори
Всеки натовски обект преди 6 години
Всеки натовски обект ще е прицел на хиперзвукова ракета с двумегатонна водородна бойна глава. Русия не прощава, когато към нея сочат нападателни оръжия отговаря със същото.
146
0
 
13
 
! Отговори
пенко преди 6 години
На вниманието та СоЛМОнел ПСИХИ : "Защо един евреин ще плаче за НАТЮ ? Защо се хвалиш,че си и на МОСАД и на ЦЪР-У ?? Америкънс Ран/кьоравия/ ни съсипа икономиката /можеше да бъде подобрена, но не унищожена ...1400 съсипани предприатия /!Изглежда си" многоцелеви " еврейско -американски "унищожител "на българщината! Целта ви---да сме слаби ,подпомагани и контролирани!!!
145
2
 
5
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До ЦонкоПромития ти мозък чрез забравяне на собствената си история ще ни вкараш във война. Славяни срещу славяни не се бият,а ако толкова искаш да ни заличат от запада Русия може без разрешение да влезнат в нашето въздушно пространство с Миг 35 и Миг 39 заради историята. Оставено е нещо от Русия да се пази от нас. ***-от!
144
7
 
4
 
! Отговори
Друга логика преди 6 години
До По същата логикаЛогиката въобще не е същата, защото става на въпрос за съдбата на нашата родина България, а не за съдбата на вашата родина русия. С какво руски кораби до Манхатън и ракети в Куба, ще допринесат за сигурността на България?!! Това е български сайт, и тук обсъждаме проблемите на България (един от които е русия) а не на русия. Пишете във вашите, руски сайтове и там давайте акъл колкото си искате! С доказан агресор като вас, ще спим доста по-спокойно с една голяма, натовска база!
143
0
 
5
 
! Отговори
Пирдоп преди 6 години
До ЦонкоПолитици,джендърино нямаме от времето на Стамболов.Кога си роден?
142
0
 
10
 
! Отговори
Детска книжка преди 6 години
В момента е излязла детска книжка за зайчето и меченцето гейчета, направо бях шокиран. А да ви е честито. Заедно с Европа във всичко.
141
0
 
10
 
! Отговори
По същата логика преди 6 години
По същата логика е необходимо да има руски кораби до Манхатън и ракети в Куба, както и руски танкове в Мексико. Кой знае може и да стане.
140
1
 
10
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Соломончо Паси и Роската Плевналиев могат да са първите двама членве на местната американска гай дружина, която ще нападне Русия!
139
1
 
8
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
Синът на ремсиста - сталинисст Исак Паси се смята за "Запада". После ще ни се смеят от Запада.
138
2
 
10
 
! Отговори
Макавей преди 6 години
На този баща му ортодоксален Комунист.някаква леля жестоко измъчвала арестуваните интелигенти след септември 1944г.А този днес първи натовец,че и жена сиНатиска за постове.Ама само той ли е.Стига да има келепирец и китаец ще стане.Гнусотия.
137
11
 
5
 
! Отговори
Цонко преди 6 години
Повече от належащо е да се осигури перманентно присъствие на НАТО в Черно Море, с оглед усиленото въоръжаване на русия и незаконното анексиране на Крим. Русия от векове, гледа към България като към своя стратегическа територия с нас или (по-добре) без нас като население. Не бива да допускаме още една руска окупация, защото това вече, наистина ще ни върне в каменната ера. Прав е Паси, и дано нашите политици го послушат и работят активно в тази насока!
136
1
 
12
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
С други думи, този продажен некадърник иска да ни убеди доброволно да станем пушечно месо в името на чужди интереси.... да мреме, а едни пичове с милярди в сметките си да си пушат пурите и да си пият уискито във Вашингтон и Уолстрийт!! Соломончо, хитрецо, благодаря за предложението, но НЕ, мерси!!!
135
1
 
11
 
! Отговори
дуче Михо преди 6 години
Какво е казал тоя оцъклен червей не ни интересува.Първо трябва да се извини на нас българите за думите си:(Майната му на православието!),защото ще го вземат дяволите!
134
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На гол тумбак чифте пищови
133
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тарикатът на дребно Паси скоро ще се приседини към армията на бъдещите репресирани.
132
0
 
12
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 6 години
МОНКА, МОНКА... АКО ЗНАЕШ КАК ИСКАМ ДА ИЗПРАТЯ ПОЗДРАВИ НА ***...
131
0
 
13
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Соло Паси да каже как американците защитиха кюрдските си пионки в северозападна Сирия, когато другият американски съюзник Турция реши да им види сметката...и им я видя!!!