НС на БСП одобри финансиране за партийна телевизия

Това било сред основните искания на социалистите в страната
25 мар 2018 17:25, Анисия Иванова
121
НС на БСП одобри финансиране за партийна телевизия
Архив: Булфото

На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране за пускането на партийна телевизия, съобщиха от партията. Въпросът е бил поставян от социалистите в страната многократно през годините и е сред основните им искания.

На заседанието Националният съвет на БСП е решил още да увеличи финансирането към местни структури.

Това вече е било направено неколкократно още в началото на мандата на сегашното ръководство на партията, уточниха от левицата. Аргументът за повечето средства е, че силата на БСП са организациите по места и те трябва да са напълно финансово обезпечени.

Освен прякото увеличение за структури, продължава да функционира и стартиралият миналата година Фонд за политически инициативи, който отпуска средства на проектен принцип на организациите, които имат добри обществени инициативи.

Още едно ново решение от днес е създаването на звено "Регионална и местна политика" в структурата на Позитано 20, като акцент в дейността му ще бъдат местните избори и работата с кметове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партийна телевизия,тоа е най-голямата цел в държавата,за БСП.Нулева позиция по проблемите в страната и никаква платформа.Медията им е нужна,за да плюят по политическия си противник,както правят и досега в парламента и медиите.
84
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Нинова палач на БСПНе мой тъй да казваш! Ний сме радостни, че имат такъв вожд! Да стои начело до края, да ги заведе успешно там, за където са тръгнали!
83
2
 
10
 
! Отговори
Мислам дека преди 6 години
и талавизията им да е као них и да стори фалименто на третята месечиня..
82
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахаха,до дъртия комуняр И КОИ СА ДОБРИТЕ НЕЩА ОТ СТАРАТА БКП??МИ ТОВА СА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ДЪРТИТЕ КАТО ТЕБЕ КОМУНЯРИ НО ВЕЧЕ СА ЛЕГИТИМНИ МИЛИОНЕРИ,ДЕМОКРАЦИЯТА ГИ ЛЕГИТИМИРА ТА НЕ СЕ ПРЕСТРУВАТ!Разликата е че ти си си комуняр А ТЕ СА СЕ ПРАВЕЛИ НА ТАКИВА!Иначе знаят колко *** народ има още да гласува за тях затова вират носове проклетите!Гербаджиите пък нищо не правят да им парират простотиите!
81
5
 
14
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 6 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
80
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизъм и комунисти в България никога не е имало. Имаше нагаждачи които на бързо се пребоядисаха червено. Сега същите тези мекотели са с Вашингтон и ЕС за да довършат страната ни. Те са най долното съсловие което България може да роди, винаги са служили на чужди интереси били те съветски или евроатлантически, но не и Български. Докато гласуваме за тях така ще е, те не са виновни че им даваме властта. Пет милиона срещу петстотин, а и по малко.
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те сега на Босфор и Йени телевизиону им се такова таковата,сега вече не само предавания ала Карбовски,нощните справки на МВР и болниците,истерии с времето,с дъжда,снега вятъра и слънцето ами ще трябва "рИпортерите"да ходят и в моргите да правят репортажи защото всичко гореизброено ще го показва чесНото БКПТЕЛЕВИДЕНИЕ!!Голема конкуренция също така на "телевидението"АЛФА,е Фтеничнодесната телевизия умре иначе и на тях щеше да им се стъжни!Сега БКПТЕЛЕВИДЕНИЕ ШЕ ГИ УДАРИ ОземИ сичките.
78
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милионер беге ще ви ходи много.
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** тиви. Яко кекс и ***.
76
7
 
5
 
! Отговори
стар комунист преди 6 години
Вие сте една от многото либерални партийки която иска да яхне българите с условието че е наследница на добрите неща на старата БКП.В партията ви членуват хора които имаха големи очаквания от вас ,но вие се оказахте нагаждачи, живуркащи в сянката на изчадието герб пълно с нереализирани в моето време комплексари,които сега доказват на себе си, че могат да управляват държава-видяхме обаче колко ги бива! Аз не виждам как ще се оправим ако в България не се появи лидер ,който да "'изгори" за България!
75
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност БКП още е жива но сега се казва ГЕРБ който произлезе от утайката на ***. Разликата е че те се пребоядисаха и станаха демократи, целуват друг господар, и са по големи антибългари от техният оргинал БКП. Комунисти в България не е имало, имаше и има предавници. През комунизма обаче те бяха по контролирани а сега са неконтролирани.
74
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червени бунаци... Ха-ха-ха.
73
4
 
11
 
! Отговори
стар комунист преди 6 години
Късно се сещате господа -другари, че имате избиратели в държавата ! досега вас ви няма никакви до хората държите се като аристократи не чувате исканията на народа, а искате да гласуваме за вас.Вие не сте никакви социалисти нито комунисти, а обикновени крадци на народа-огледайте се и ще се познаетe.Коя е идеологията, която изповядвате-публикувайте я защото аз не мога да я разбера коя е. По мое време парт дейци бяха до народа а не в народното събрание денонощно. В този си вид партията ви ме губи .
72
3
 
25
 
! Отговори
Червени боклуци преди 6 години
Ще има ли документален филм как Нинова натрупа милионите
71
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не знам защо разговора се връща винаги към социализма след като той си отиде преди 30 години? Реалността на днешният ден не се нрави на болшинството от хората и след като аргументи поддържащи сегашното състояние на нещата няма, винаги започвате да се връщате 30 или повече години назад да търсите оправданията в миналото. Факта обаче си остава че България слугинства в момента на една система на терор която засяга почти цялата земя и Европа. БСП не е тази която ни ръководи през последните години
70
3
 
14
 
! Отговори
scott преди 6 години
кво ли ше дават по таз, партийната?
69
4
 
16
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 6 години
Е, ще има да гледаме фейк нюз всеки ден.
68
2
 
19
 
! Отговори
Лиуд преди 6 години
За едно съм сигурен, в петък ще е Время и след това съветски /не шведски/ филм
67
2
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Предлагам име на ТВ - "Червена звезда" или "Червена роза".
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласоподавателите дето "фъргат", аварийното изнасяне с бял автобус, търсенето напразно на такси и изнизването през задния вход по времето на Орешарски си ги гледкаме и сега по Господари на ефира