България и "Скрипал": Солидарни с Лондон, приятели с Москва

"Всяка държава реши по различен начин да изрази тази своя солидарност"
28 мар 2018 11:37,
274
България и "Скрипал": Солидарни с Лондон, приятели с Москва
Снимка: Facebook

Важно е България да е солидарна с Великобритания по случая "Скрипал", но е важно и да запазим добрите си отношения с Москва. Това обявиха евродепутати от ГЕРБ на фона на масовото изтегляне на европейски посланици от Русия и експулсирането на руски дипломати от страните в ЕС.

Още по темата

"България също показа солидарност, извикахме посланика си за консулации, но е важно да запазим и добрите си отношения с Русия", каза евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев.

Той отчете, че Европа е показала солидарност с Великобритания по този много важен въпрос.

"Всяка държава реши по различен начин да изрази тази своя солидарност", припомни Радев.

Той обясни, че такива посегателства са удари по върховенството на закона в тези държави в 21 век.

Радев не се ангажира да каже дали това ще е последната реакция на страната ни.

"Нека да видим как ще се развие случаят, защото очакваме и нови доказателства по него", каза Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 143Анонимни ако това като документ седи на ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и ВЪЗ ОСНОВА НА ТОВА СЛАЙДШОУ ДЕСЕТКИ СТРАНИ СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ЗА ЕКСПУЛСИРАНЕ НА СТОТИЦИ ДИПЛОМАТИ и РАЗВАЛЯНЕ НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ - В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕМ?Приказката че Сестрата ти е ***, а ти върви доказвай че нямаш сестра
139
7
 
9
 
! Отговори
НРБ преди 6 години
Изгонете английските дипломати и да не се опитват да ни забъркват в техните проблеми и да ни вкарват в провокации и кръчмарски препирни. БГ е много над тия неща Тереза Мей има много да учи още и да се извини на Москва.
138
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ха ха хаКак какво ще промени изгонването на руски шпиони неправилно посочени от теб с наименованието дипломати? Всеки изгонен руски шпионин намалява поне с 5-10% опасността от терористичен акт в съответната страна. Пък ти се гордей колкото си искаш че крим бил част от *** Русия.
137
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руски медии са се добрали до материала разпространяван от Великобритания..Ей голяма работа са тия руски медии!!! Как само са се добрали до нещо което си седи на официалната страница.
136
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снишаването на Борисов ще завърши както при Живков със шут в ***.
135
9
 
3
 
! Отговори
ха ха ха преди 6 години
Смешници, дипломати гонят. Е, и? Какво ще промените. Що не наложите нови санкции на Русия. Ама Крим е руски, а Вовата ще ви цепи още 6 години, Русия вече е силна и става още по силна. А като укрепне съвсем след 6 години, тогава Владимир Владимирович може да сдаде спокойно поста на Сергей Кужугетович и тогава ще видите кон боб яде ли, няма да има дипломация и компромиси с увяхващия запад.
134
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще гоним и ние?
133
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Едно време бай ви Тошо се изтъпани на трибуната и вика "...аз предлагам да се снишиме, да изчакаме да видим от къде ще подуха вятъра и тогава ще правим перестройка.." Сегашните са същата стока. Опитват се да седят на два стола. Но нали знаете какво става така?
132
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГЛАДСТОНПо повод на тъмните личности.Фактическият убиец на Левски е граф Игнатиев, но благодарните русофили са кръстили улици и площади на него и сформират инициативни комитети да му издигат паметници в София.
131
2
 
11
 
! Отговори
Свободният преди 6 години
Безгръбначни гербери
130
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин превърна Русия в световна суперсила.
129
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като го гледам тоа, добре ги храниме там Брюксел, а и костумчето дето сме му купили сигурно струва 1000 евро.
128
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 130Сталин ако е грузинец,и майката Ердоганова е грузинска еврейка-Тензиле,на иврит-използвачката...
127
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото кажат началниците, това ще прави... Иначе си губи имението, другите движими и недвижими имущества, милиардите, които е " спестил ", а и на секундата ще го изритат от премиерския пост. След това го очаква любовта на народа....
126
9
 
7
 
! Отговори
ЗА БСП ЩЕ ГЛАСУВАМ преди 6 години
на следващите избори. Поне всички други ги видяхме, че са хамелиони и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ
125
2
 
5
 
! Отговори
тръ тръ преди 6 години
До ссАко ни беше и освободила,цена нямаше да има.Но винаги е искала да няма бълкарска държава.Когато Варненчек идва през 1444г да ни освобождава от османците КОЙ праща корабите да го унищожат?И така до ден днешен...
124
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Руски медии са се добрали до материала разпространяван от Великобритания на базата на който се е взело решението за "Солидаризиране" срещу РусияМатериала е 6 страници включително заглавната където е Герба на Великобритания и Дата на документа2 стр ретроспекция на събитията3 стр ОБЩО Описание на симптомите при отравяне с "Новичок"4 стр Обвинява се Москва следните Атаки (Включително Грузия и свалянето на МХ-17)5 стр Описание на Хибридната Агресия на Москва6 стр Мерки които са взети и ще се
123
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се отзоват всички пияни и друсани британци от Слънчака! Симеонов, на теб говоря!
122
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до124Ма той и Сралин е грузинец ама това не му е попречило да избие 30-40 милиона руснацци, да подпали втората световна война и да унищожи още 42 милиона и в крайна сметка сега благодарните руснаци да му носят портрета и да го мислят за най-великата руска личност.
121
3
 
8
 
! Отговори
ГЛАДСТОН преди 6 години
е допринесъл много за европейската пропаганда за Освобождението. На него са кръстени много булеварди, но ДИЗРАЕЛИ е оставил ТЪМНА ДИРЯ в нашата историрия. Сегашните английски политици следват най-лошите черти на империята. Мислят, че още управляват света