ГЕРБ действа последователно, смята Десислава Атанасова

Общински съветник, кмет, депутат - нивото не било от значение
28 мар 2018 21:10, Красимир Ангелов
43
ГЕРБ действа последователно, смята Десислава Атанасова
Снимка: Bulgaria ON AIR

ГЕРБ действа последователно при съмнения за техни членове, без значение от нивото, дали става въпрос за общински съветник, кмет или народен представител. Това обясни депутатът от най-голямата партия в българския парламент Десислава Атанасова.

Още по темата
Именно това е и причината Димитър Гамишев да подаде оставка. Срещу него е започната данъчна проверка от НАП, а подозренията са, че той е прехвърлил своя фирма със задължения от 200 000 лв. на дружество, управлявано от малоимотен гражданин.

"Реакцията е една и съща. Нещо, което не виждаме в опозиционната БСП", подчерта Десислава Атанасова в ефира на "Денят ON AIR".

Тя обясни, че правителството също е последователно и затова има пари за парични добавки от 40 лева за Великден за пенсионерите с доход до 321 лева. За това правителството ще отдели около 50 милиона лева. Атанасова подчерта, че това се случва за пореден път.

"Този разход и всички други с решение на Министерски съвет, идват от възможността и по-голямата събираемост на приходните агенции. Приходните агенции работят изключително добре. Има сериозен финансов излишък в държавата", заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от ГЕРБ.

Атанасова обясни, че именно заради това има допълнителни средства и за надзирателите, а и за инфраструктурни проекти. "Един такъв проект е тунелът под Шипка", заяви тя в студиото на "Денят ON AIR".

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
22
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Последователно се опитвате да увеличите електората си насила с последните си идеи ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ОТ ИНСПЕКТОРАТА НЕ ОТ ДИРЕКТОРА. така герб искат да си гарантират държавен натиск и гласове
10
2
 
29
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Десислава може ли да смята?
9
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До оня дето каза че плочките в ловеч били монтаж нес следобед монтаж ли бе в 16 пред президиум умнико с очите си.видях как се махнаха пускам това.на оня в забелязано в ловеч щото тия само протакат и не работят е това е всичко а ония в общината е време да се замислят що са сложили ко не то се знае
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен2 преди 6 години
Анонимен 4, ти учил ли си български език, препинателни знаци, правопис, пунктуация? Научи се да пишеш, за да можеш да се изразяваш интеУгентно и да бъдеш разбиран от аудиторията. Нищо лично, но прави лошо впечатление и повечето коментиращи пропускат неграмотно написаните коментари.
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен2 преди 6 години
Аноним 1, чак пък "жената-мозък"??? Нищо впечатляващо в тази жена. Антипатична ми е, като повечето гербаджии.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последователни са в кражбите и лъжите, но всяка приказка си има край, а в тази ламята побеждава принца.
5
2
 
18
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Малко криворазбрана принципност, това означава, че няма диалог, страхът от критиката е водещото. Но, в едно сте последователни - нямате кадри. Направихте така, че цялата провинция се извървя начело на НС, по министерства , а и то не най-доброто. Партията е и си остава привинциалистка. От това вече няма как да избягате.
4
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам отстрани кои зе да мрази герб не съм фен на политика но мисля реално интересно ми е как наи големите в бсп коментират проблемите плюеики само да попитам гледаики последния зъболекар дето зима по 140 на зъб дами и господа не е ли жалко и тои да плюе ами и то нее само тои господ да пази българия от такива
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
баре да бяха подбрале нещо тето мяза на човецито коя и да хванеш от гербероджендерската дружина все грозни па тъъпи тъъъпи до безумиееле па онаа председателката на собранието дето прати пекин у виетнами неграмотниии неграмотниииамааа алчниии алчнииии
2
2
 
30
 
! Отговори
ВЯРНО Е преди 6 години
ГРОБ бавно и ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НИ УНИЩОЖАВАТ........А,тази е на всяко гърне мерудия. Не я понасям. *** и проста женица.
1
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената-мозък. Чета и я слушам винаги с интерес.