ГЕРБ обяви: Зетьо, шуро, "баджанакизъм" в Мездра

Партията на Борисов с данни за партийни и роднински назначения
Обновена: 5 апр 2018 12:51 | 5 апр 2018 12:50,
118
ГЕРБ обяви: Зетьо, шуро, "баджанакизъм" в Мездра
Снимка: Dnes.bg

ГЕРБ продължи с критиките си към червени кметове с втори ден обвинения към управлението на община Мездра. От партията на Бойко Борисов обвиниха кмета Генади Събков в партийни и роднински назначения.

Вчера от ГЕРБ нападнаха Събков, че е изплатил 1,4 млн. лв. за изграждане на спортна зала в града, която вече четири години не се строи.

Още по темата

Събков отвърна, че е прекратил договора за строежа, но днес управляващите прочетоха писмо от фирмата изпълнител, от което не стана категорично ясно дали това е така.

На фона на това ГЕРБ изнесе нови факти срещу Събков.  

"Няма такава община в България! Триумф на зетьо, шуро, баджанакизма, червеният октопод, който души община Мездра", каза бившият депутат Антон Тодоров.    

Той изчете дълъг списък с партийни и семейни назначения в общината по време на две години управление на Събков.  

В дирекция "Местни приходи" е назначена например Пепа Христова, снаха на шефката на БСП - жени и общински съветник на социалистите Наталия Христова. В дирекция "Хуманитарни дейности" според списъка на ГЕРБ работи майката на председателя на младежкото движение на БСП-Мездра Веселин Петров, Ива Петрова. В дирекция "Общинска собственост" пък бил назначен Цветослав Петков, син на бившия общинар Анета Петкова. Самата Петкова пък била назначена за директор на центъра за личностна подкрепа в Мездра.  

В дирекция "Екология" пък работела Галина Иванова, която е съпруга на местния бизнесмен Мирослав Иванов, подкрепил Събков на изборите.  

В "Счетоводство" била внучката на известен в миналато БСП кмет на Мездра Гено Цеков, Ваня Сиракова.  

Списъкът на ГЕРБ прадължава с назначения в отдел "Връзки с обществеността", строителни техници в общината, секретар на кмета, редактор на общинския вестник, служител в училище и десетки други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА НЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ГЛУПАВИ, А ЗАЩОТО СЕ ЛЪЖАТ ЕДИН ДРУГ И ГЛЕДАТ ДА СЕ ПРЕЦАКАТ. МИСЛЯТ СЕ ЗА МНОГО УМНИ И НАКРАЯ ЯДАТ ХУРКАТА.
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
99% Българите са крадци и лъжци
81
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕДИН И НЕГОВИЯ АВЕР ПЛЮЕ ЗА ШУРОБАДЖАНАЩИНА?
80
3
 
20
 
! Отговори
ОХО преди 6 години
КЪДЕ Е ГРОБ-ТАМ Е ПЪЛНО С ГРОБАРЧЕТА--АБЕ ТИЯ ВСЕ ВЗЕХА НА СЕРИОЗНО ГРОБАРЧЕТАТА--***,ПРОСТИ И НАХАЛНИ ИДИВИТИ--*** СЪЩЕСТВА--ОБЩИНИТЕ КЪДЕТО СА ГРОБ Е ТОТАЛНА РАЗРУХА-КРАДЪТ И С ГЪЗОВЕТЕ СИ....ТАРИКАТИ
79
0
 
12
 
! Отговори
Един от Хаскьой преди 6 години
И при нас е така...Само че тук управлява джукестото герберче Делянчо...
78
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Гаси тока и закривай държавоподобието управлявано от ***!
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България над всичко но не и баджанако! Жалка ни работа!
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръъът-звучно трътна Тоню Трудовака.Фъъъъс-*** фъсна Тоню Шайката.Уаааау-гръмко се оригна Тоню Мумията.И накрая дриииис-нъсра се Тоню Лъйноту.
75
0
 
7
 
! Отговори
димо преди 6 години
Точно така е , службите се предават по наследство от майка на дъщеря , всички конкурси са бутафория , кмета одобрява даже честачките и метачките ката цига....те са на особена почит .
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не е ли по-важно в момента герберугите да кажат кога да чакаме двете министерски оставки след чутовния по скоро комичен гаф,който стана в софийския затвор.
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Антончо и Цецо най-много вярвам.Ей,тв'а е!
72
1
 
11
 
! Отговори
ХАХАХА... преди 6 години
АЗ НЕ ВИЖДАМ НИЩО НЕРЕДНО ТОВА ЧЕ СА ОТ БСП ЛИ ВИ ПРИТЕСНЯВА БЕ ГЕРБАЖИИИ ТЕ КАТО ГЛЕДАМ НЕ СА ОТ УПРАВАТА НА ОБЩИНАТА НЕЩО НЕ ВИ СЕ ВЪРЗВАМ А ВЪВ ВАШИТЕ ОБЩИНИ ВСИЧКИ СА ОТ ГЕРБ НАСИЛА ЗА ДА НЕ СИ ЗАГУБЯТ РАБОТАТА
71
12
 
6
 
! Отговори
ист преди 6 години
Червени кметове имат права да назначават роднини, червени приятели, любовници и активисти, защото това е сто годишна традиция. Другите партии са млади, и не трябва да се корумпират, защото ще им искаме оставката. За офшорковото Ленче ще говорим друг път.
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо при условие е има 1.4 милиона независимо от коя фирма.ЗАла няма това е повече ни интересува отколкото партийните им връзки.И къде е прокуратурата в цялата работа.Защо не се задействала досега.Нали съда е независим там няма как да говорим за партийни назначение.
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зетьо, шуро,това са роднински понятия.От материала става ясно че всички са свързани с партията но не са роднини един спрямо друг.Партийно са избрани добре но това роднинското ще трябва да го обясните къде го видяхте.Друг е въпроса има ли злоупотреби какви са има ли прокуратура , ще има ли затвор за злоупотребилите или само се говори че са престъпници но не са според съда.
68
8
 
7
 
! Отговори
Северозапада преди 6 години
Ами,какво се чудим защо Северозападна България е като пустиня - ето, като разклонено дърво са назначенията в общините им на комунисти и роднините им. Какво правят комунистите на власт ? Как ккаво - крадат! И после "риват" ,че са бедни! Ами ,българи,манете си комунистите от общините и ще рахатясате - и магистрали ще имате , и болници, и сигурност, и бизнес. Сега сте в хватката на комунистите! Вие сте си ги избрали.
67
1
 
15
 
! Отговори
до Антон Тодоров преди 6 години
Къде е Мездра къде ХАСКОВО и родството на депутата бивш министър Делян Добрев. Нещата са кокошка за кон. Къде са 16 000 000 000 несъбрани данъци?
66
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме, че ГЕРБ не вижда нищо лошо в това, когато се отнася за тях. Същевременно предлага да се замени шуро-бадженашки модел с бадженашко-шурейски
65
0
 
10
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Изпуснали Мездра да оглавят, сега ще опищят цялата маала. Яд не яд, да попитам в този ред, местата където винаги е бил "червен" кмета, веднага след махането му по някакви причини, имам предвид не избирателни, на негово място се появява кмет от, коя партия? От Герб... къде са парите пита всеки, къде е държавата ?
64
4
 
23
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
НАП защо отказва да огласи фирмите,които са геили 16 млрд ддс?Да не е държавна тайна?Антон с това да се занимава,а не с кокошкарски истории,