България – доказал се фактор на стабилност!

Десислава Атанасова: Ние сме предвидим партньор
18 апр 2018 22:40,
40


През последната година България доказа, че е фактор на стабилност и на фона на трудната геополитическа обстановка на страната ни може да се разчита като на предвидим партньор в европейската политика. Това коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Државата ни ясно показа още, че може да бъде балансьор, да взима разумни решения с цел да защити не само българския, но и европейския интерес. Вече няколко месеца сме във фокуса на вниманието на Европа и света, тъй като именно у нас се случват преговорните процеси между ЕС и Турция", допълни тя.

Пред Bulgaria ON AIR народният представител от ГЕРБ подчерта, че в рамките на една година от управлението на "Борисов 3" във вътрешнополитически план е налице 4% ръст на икономиката, и ръст на доходите.

А във връзка с борбата с корупцията Десислава Атанасова бе категорична, че антикорупционният закон е успех за България.

"Предстои да бъде попълнен окончателният състав на Антикорупционната комисия. Надявам се, че мерките, които се предприемат в тази насока ще дадат своите резултати, дори и по отношение на превенцията", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
коментар преди 5 години
Тъкмо да помисля сериозно за ГЕРБ, като видя женките им, нещо ми става...
34
0
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Като камък си тежим на дъното, да знаете!
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
г.рберастки стига лъжи жалки и смешни сте никои не ви вярва
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Истина еСтабилни автомагистрали на смъртта!
31
0
 
11
 
! Отговори
nina преди 5 години
"...предвидими...". Не ви ли обижда това, българи? Това значи наведени на всеки, послушни, угодничещи на всички /само не и на народа си/, с преклонена главица - това е да си предвидим! Аз отказвам а ми се лепи такъв етикет!
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представяте ли си, че това природно недоразумение е било министър!!!!!! Без интелект, мисъл, култура, излъчване и грамотност, това същество е решавали държавни проблеми. И Рапона от Банкя я изпраща на амбразурата, да защитава политиката на ГЕРБ????
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой го е казал това, Деса ***. Да, най-стабилно бедни, корумпирани, умиращи, бягащи от такива като тази крадлива ***, с мозък на гугутка. Тази и Цецо Рапоня се борят кой ДС бъде първенец по тъпота и грозотия в ГЕРБ.
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кон на лед да ни го натресе-немаа помръднеме....
27
0
 
20
 
! Отговори
барбара преди 5 години
тази атанасова от дулово не престава да говори глупости.Нека да не й се дава думата, каквото каже е глупост.
26
0
 
24
 
! Отговори
ined преди 5 години
Така сме се окопали на дъното, че сме стабилни като котва
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гьонсуратлъка е запазената марка на ГРОБ и Баце от Банкя.Както бивш шеф на ФБР нарече Трумпета патологичен лъжец така АЗ ви казвам че Боко и ЧИИРЕДЕСЕТТЕ РАЗБОЙНИЦИ са патологични лъжци..По-нагли са от Тръмп с ПЪТИ.
24
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България СТАБИЛНО се е закотвила на дъното във всички класаци и "стабилно"няма мърдане от там.
23
1
 
30
 
! Отговори
Billy Hayes преди 6 години
Много ми е чудно как търпите български уникуми...В САЩ има 330 милиона човека граждани, управляват ги само един сенат и един конгрес = 500 и 400 човека = ОБЩО 900 ЧОВЕКА....ТОВА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕ Е НИИЩООО!!ВСЕ ЕДНО В ПРИ ВАС - ДА ИМА САМО 38 ДЕПУТАТТА !!!В УНГАРИЯ ВИЖТЕ ПАК, УНИКУМИ = 10 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ = 130 ДЕПУТАТА !!!ВИЖТЕ СЕ ВИЕ - УНИКУМИ ОРИЕНТАЛСКИ ! 5 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА СТЕ = А ИМАТЕ 240 АВАНТАДЖИИ-БЕЗПОЛЕЗНИЦИ, ВАШТЕ ДУШМАНИ .
22
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стабилност ? Първи по смъртност в света .Гарантирано от ГЕРП!
21
0
 
22
 
! Отговори
Ревах! преди 6 години
А пък аз съм напълно съгласен с жената! И по-добре, че толкова народ се изниза през терминал 1, щото това за мен са хора, на които чисто и просто им доскуча от стабилност. Щото то всичко стабилно, всичко пълно и равно, обаче те - не! Ако бяха останали тука, щяха да доведат страната до нестабилност с техния авантюризъм и влечение към нещо нестабилно, празно и неравно.
20
1
 
25
 
! Отговори
Общи приказки преди 6 години
Не съм почувствал да ми е зашитет българския интерес. "предвидим партньор" - във всеки един момент е по бели ***. Партийците чуват ли се какво приказват.
19
0
 
26
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
За да си фактор трябва да имаш боеспособна армия, производство и читава икономика.. Те хора не останаха в България, брех тая стабилност?? Една кметица се опита да разкрие малко от корупцията в държавата и набързо я заключиха.. Тури му пепел!
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъртвешка стабилност.
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А във връзка с борбата с корупцията Десислава Атанасова бе категорична, че антикорупционният закон е успех за България."Абе не спират да дишат лепило тези велики анализатори! Как успяват да ни уверят че си държим гащите вдигнати не ми е ясно!
16
0
 
35
 
! Отговори
Чудещ се преди 6 години
И кво и е стабилното?