ГЕРБ за младежката конференция: Напълно успешна!

Бил постигнат диалог между младите и тези, които взимат решения
25 апр 2018 14:00,
27
ГЕРБ за младежката конференция: Напълно успешна!
Снимка: архив, БТА

Управляващите отвърнаха на острите критики на БСП за международната младежка конференция и ги обвиниха в търсене на политическа изгода. Според тях младежката конференция в НДК е била напълно успешна и за първи път е бил постигнат диалог между младите и тези, които взимат решения.

По-рано червената Весела Лечева скочи, че управляващите опростачват политиката и така проведената конференция е унищожила труда на няколко генерации младежи и е показала пълно неуважение към младите.

"За съжаление така се разпростря мрежата от лъжи, че нямаше как да подмине младежките политики. За съжаление нещо толкова съществено бе въвлечено в капана на спекулациите и интригите на БСП", отвърна задочно председателят на младежката структура на ГЕРБ и зам.-външен министър Георг Георгиев.

По думите му така направените внушения за провал на конференцията са направени от тясно партийно ангажирани лица.

Още по темата

"Дали г-жа Мина Кутева, член на УС на Националния младежки форум и дъщеря на народния представител от БСП Антон Кутев, има нещо общо с така направените внушения за международната конференция? Или г-жа Лилия Еленкова, бивш председател на Националния младежки форум и сестра на депутата от 42-то Народно събрание Станислав Владимиров. Случайност ли е, че БСП и младежката им организация излязоха с почти идентична декларация в подкрепа на обвиненията, които чухме от Европейския младежки форум и Националния младежки форум”, запита Георгиев.

"Няма как да правим младите хора на България заложници в една сляпа ревност, защото опозицията не може да прости поредния успех на правителството", продължи той.

Началникът на дирекция "Младежки политики" в Министерството на младежта и спорта Петър Младенов пък отчете конкретните успехи от конференцията.

"Имаше млади хора и представители на институции от над 40 държави, а участниците бяха общо 250. Имаше едно от най-високите младежки представителства, защото имаше конкретен резултат – европейските младежки цели", настоя Младенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Георг ти ли заповяда на всички да станат прави и да ръкопляскат като луди след изказването на Борисов.Вие сте по зле от Северна Корея.
14
1
 
2
 
! Отговори
Гост преди 5 години
А разграничиха ли се от "личното" мнение на Сидеров?
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да мотото бе "Секс наркотици и рокендрол"
12
1
 
16
 
! Отговори
от "Афера" преди 5 години
С целия си акъл, Цветан Цветанов изпратил поздравително писмо, което да бъде прочетено след концерта на Силви Вартан.И 5 хиляди души го освиркали мощно.Дори не оставили диктора да го прочете до края.В същия този ден медиите оповестиха ежегодния Доклад на Държавния департамент на САЩ за състоянието на човешките права по света.В него се посочва влошеното състояние на свободата на словото в България.Сега познайте, колко от телевизиите и официалните медии съобщиха за резила на Цветанов.
11
1
 
4
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Тоя принцип,дядо Петре,го знаем от времето на комунизма-социализма: народът за него го измисли,тогава още нямаше ГЕРБ!
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още една осерация на ГЕРБ. Кой се учудва, че са се на;;;рали, никой. У нас читав човек не остана, а младите в ГЕРБ са интересчии за местенце някъде, за тлъста пачка. Мисленето им показва, че освен чалга, пиене, голи ц;;ци и далавери друго няма. Провала е от международно значение и то по време на Председателството. Ум царува, ум робува, ум патки пасе!! ГербеПедерастка работа.
9
3
 
22
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Отдавна е известно, че Гроб действа на принципа: ти го плюеш, той казва че роса го роси.(въведен от самото начало от НЕПОГРЕШИМИЯ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ)
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това да не е конференцията с разголените танцьорки?Разбира се че е постигнат диалог - младите се кълчат, старите ги гледат!
7
1
 
9
 
! Отговори
Бае ви Прое преди 5 години
Е-ее КАЛЕКО АЛЕКО- хубаво ти бяше преди 50-60 години,га ергенуваше по сокаците!
6
39
 
5
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
ГЕРБ е модерна партия- младите я харесват. БСП са на другата крайност- ретроградно демоде,което се харесва най-вече на пенсионерите.
5
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност големия "проблем" се оказва няколко полуголи момичета танцьорки в заведение, еврогейчетата много са се притеснили от тази гледка.
4
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статия поръчана от Цв. Цветанов
3
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла Европа е възмутена от бандитските оргии на младежките мутри на Герб, от п. р. о. ститутките по коловете и стотиците литри алкохол и простотия, тези пак другите им виновни. Всички младежки организации в Европа се хванаха за главитв те комунистите им виновни пак, маааам ви...
2
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито им лидерите, такива им и еничарчетата!
1
47
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво!Блестящо свършена работа. Всички поставени задачи са изпълнени и преизпълнени. Така се работи.Браво!