С кирка и лопата... Марешки запрята ръкави: Ще запълвам дупки!

Политикът призова жителите на Варна да снимат кратерите по улиците
26 апр 2018 09:15, Анисия Иванова
77

"Уилям Гладстон" е една от улиците във Варна с дълбоки дупки. Оттук започва и кампанията на зам.-председателя на НС и лидер на "Воля" Веселин Марешки за запълване на дупките в града. Според него за оправянето на улицата ще са необходими около 1500 лв.

По негова преценка големите дупки ще отнемат материали за около 200 лв., по-малките - за около стотина.

Кампанията започна от социална мрежа през профила на политика, където той призова жителите на морската ни столица да снимат кратерите по улиците на града и да му ги изпращат.

В типичния си стил той отправи предизвикателство към различни политици.

"На всяко коремно на президента, аз ще запълвам по 10 дупки, на всяка заплата, която върне някой социалист ще запълвам по още 10 дупки, на всеки милион, който Каракачанов не вземе от пенсионерите за ремонта на железа, ще запълвам по още 100 дупки. Обявявам съревнование", отсече пред камерата на Bulgaria ON AIR лидерът на "Воля".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано дойде в София да запълни дупките в по-малките квартали. Всеки ден минавам през кв.Изток и там малко да се отвори дупка и на другата седмица я оправят, а в нашия квартал 3 години вече нищо не са направили и улицата е в кратери.
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни кадърни са ни управляващите, на мама хубавците.Министър председателя вместо да управлява играе мач. Президента вместо да управлява прави коремни.Марешки вместо да пише закони запълва дупките по асфалта.Скъпичко ни излизат тези странични занимания на политиците с техните високи заплати . И бай Иван може да ги върши тея дейности за 400 лева заплата на месец.България е страна в която всеки върши нещо друго а не това за което му плащат.
23
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много му ходи оранжевото елече! Всеки ден да си го носи! Сега чакамме и Цацата да започне да рисува пешеходни пътеки. Поне ще се види, че нещо е свършено!
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а не да чакате някой да ви запълни дупките и оправи тротоаритеСъжалявам, но точно това е работа на общината, за което аз си плащам данъците. Мое задължение след това е да го почиствам редовно и да не си паркирам автомобила отгоре. Иначе нямам нищо против аз да не плащам данъци, но да си избирам коя фирма да ми асфалтира пред къщата - поне контролът ще е както трябва, а не на принципа "наши хора са, през пръсти ще гледаме".
21
3
 
11
 
! Отговори
До Анисия преди 5 години
Пише се "запретва ръкави", а не "запрята ръкави". Тази медия няма ли да си наеме накрая поне един грамотен редактор. Поне проверката на правописа (спел чека) не ви ли подчертава грешките? Ползвайте гугъл!!! Срамота - Журналисти ама друг път!!!
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Магарешки диво изтървано Магаре
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мошеници , така ни управляват като ни Хипнотизират с дупки и малко некачествен асфалт
18
7
 
9
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
Един пълни дупки и 1000 кибика коментират, дали е популист, дали е луд или си прави PR. Кибиците взимайте лопатите и си оправяте селото, а не да чакате някой да ви запълни дупките и оправи тротоарите. Ако градоначалника ви не става оправяте и него с лопатите + трибуквенате еднолична диастия. Никой не ви е крив, че сте кибици мрънкалници.
17
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Популизъм ! Замислете се обаче кой от нас запълни дори една дупка ?
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само не стана ясно момичето с знамето в ръка как ще запълва дупки , баламосването нема граници .....
15
2
 
10
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
"Мисли с мъдрите , но живей с простолюдието" -това казват германците ,но нашите поплювковци зовящи се управници демонстрират пред народа само лицемерие, простащина и профанщината си!
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти вземи първо си асфалтирай плажа и го изчисти. После прави евтин популизъм. 2018 г е срам такъв хаос да има на най хубавата плажна ивица около варна.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки си е едно диво Могаре което трябва да се върже
12
4
 
19
 
! Отговори
Дезинформация преди 5 години
Манипулатор е Марешки , с една дупка си прави буквално Реклама на гърба на бедния Избирател , всички са едни и същи мошеници ГЕРБ Патриоти и др.
11
2
 
11
 
! Отговори
А преди 5 години
КАТО НЕ МОЖЕ ДА ВЪРШИ РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА,ДА ПОПЪЛВА ДУПКИ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПОРЕДИ НА ГЕРБАВИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА,А САМ ТОЙ ЩЕ ХОДИ ЗА ВСЯКА ДУПКА.ТАКА НАВРЕМЕТО СТАРИТЕ *** ПОКАЗВАХА С ЛИЧНИЯ СИ ОПИТ КАК СЕ ПРАВИ,НО ТОГАВА НЯМАШЕ ПАРИ,А СЕГА ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ А ПРАВЯТ ХОРАТА НА БАЛАМИ ЧЕ СА НАРОДНИ ХОРА,И АЗ АКО ИМАМА МИЛИОНИ МОГА ДА ЗАПЪЛНЯ НЯКОЛКО ДУПКИ,НЕ ПОВЕЧЕ ЩОТО СЪМ ПЪЛЕН С ПАРИ И ЧАСТЕН САОЛЕТ,КАКВО МЕ КАТО ИМАМ СТОТИЦИ МАГАЗИНИ И РАБОТНИЦИ,НЕ Е ТОВА РОБАТАТА,ПОРНОГРАФИЯ
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо да напълни дупките млади и стари, а след това да плати и задълженията на държавата- направи като хамериканците- Тръмп блокира плащането относно емисиите и опазването на околната среда, КРАВАРСКИ МИЛИАРДЕР ПОЕМА ПЛАЩАНИЯТА- ГОСПОДИНЪТ ДА ПРОДЪЛЖИ С ДОБРИТЕ ДЕЛА, НЯМА ЛОШО.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е да се използва качествен материал а нашите нямат сметка и затова всяка година се появяват отново дупки
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега и другите ще го последват
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто не мога да повярвам какъв популизъм се вихри в тази държава. Как всички искат да минат за "народни хора" и как номерът им минава всеки път. Властта трябва да си върши работата невидимо (без много шум), но ефективно. Подобни акции пред обективите само доказват колко нищо не работи.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СОКРАТИС- СЪГЛАСНА С ТЕБ, ОЩЕ ПО ВЕЧЕ ЧЕ ТОЯ ОБЯВИ ЧЕ ПЪРВИТЕ ЛАВИЦИ НА АПТЕКИТЕ МУ СА ОТ МЕТАЛ СЪБИРАН ОТ УЛИЦИТЕ/ ЦИТИРАМ ТОЧНО/, А НИЕ СМЕ КАНАРЧЕТА ЗАЩОТО СНОЩИ ПРАВИХ КЕКС, КЕКС,КЕКС....