За или против еврото: Очаква ли ни финансов апокалипсис?

Изостанали с приемането на валутата, смята бивш зам.-министър
Обновена: 30 апр 2018 23:17 | 30 апр 2018 22:45,
111

Бизнесменът Николай Дренчев е твърдо против приемането на еврото у нас. Според него това ще доведе до апокалипсис, който ще се изразява в скок на цените, но без скок на заплати и пенсии.

"Нас ни очаква пореден грабеж на публични финанси, какъвто видяхме в края на 20 век", каза Дренчев в студиото на "Денят ON AIR". 

По думите му едни и същи субекти ни примамват в схеми, но обществото ни вече разпознава, че ни водят към поредната измама.

От своя страна Любомир Дацов, който е бивш заместник-министър на финансите обясни, че тезата на бизнесмена е "говорене без покритие", а според самия Дацов България дори е изостанала с приемането на еврото.

"Гърция е един от поредните митове. Там проблемът е в правителството и политиката на правителството", заяви бившият заместник-министър пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че пропадането на гърците е заради неефективно управление на страната и високите разходи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той обясни, че пропадането на гърците е заради неефективно управление на страната и високите разходи"Да защото в България управлението ще кажеш че е цъфнало! 30 години само некадърници, и крадци! Трябва да има референдум и хората да кажат искат ли, или не. Също така да има информация за възможните сценарии преди хората да изберат какво искат. Еврото ще довърши тотално този народ! На 1 януари цените спрямо 31 декември ще бъдат някой двойни, но заплатите същите. Готвят поредният удар
77
13
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Никога повече руски гнет в България!!! А "хубавите" коментари ги изпрати на роднините си!
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зозо, искаш ли да ти изпратя един линк да прочетеш какви "хубави" коментари има за теб. В този сайт са и никога няма да бъдат изтрити. Кажи искаш ли?
75
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До състрадателната джендъроидкаЗоза, ако си загрижена за материалното положение на венецуелците може да направиш дарение от грантаджийските си центове.
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗозоНе знам за кагебейците, но аз не искам ЕЦБ да ми определя колко пари трябва да отделям за издръжката на тарамбуки и амуджи от Афганистан, Кот д'Ивоар, Лесото и Бангладеш.
73
1
 
15
 
! Отговори
СПАРТАК преди 5 години
Докато не се проведе референдум по въпроса нормалните българи ще посрещаме на нож и с погнуса и отвращение идеята за въвеждане на еврото. Точно както Истанбулската конвенция.
72
2
 
10
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
След като толкова напъват за еврото предлагам на гробаджиите и лично на банкянската тиква да го въведат с тригодишен гратисен период през който само и единствено заплатите да се изплащат в евро и да не се приема никъде като официално разплащателно средство в брой. Банките да го обменят със строго ограничен максимален курс над фиксинга и точка. След края на гратисния период - референдум. Да видим тогава кой ще си позволи да вдигне цената на хляба примерно от лев на два.
71
1
 
8
 
! Отговори
ГЪЗозо преди 5 години
Не се прави на умен бе, соррросооиид.
70
9
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Очаква се, според руската пропаганда :))))))))))))))Защото като си под контрола на ЕЦБ няма да могат вече да фалират банки КГБейците!
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
75, САМО НА ТОВА ЛИ ТЕ НАУЧИХА, А ДА СИ ОТГОВАРЯШ КАТО ПОТЪРСИШ ФАКТИТЕ- ЕВРОСТАТ.
68
0
 
1
 
! Отговори
Делян преди 5 години
Целта е да опна кмета тотев
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни ще загубят от по ниските лихви, а също и махане на таксите за транзакция на евро и глей сеа къф реф.
66
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унгария,Чехия и Полша са в ЕС преди нас и изобщо не бързат да влизат да приемат еврото.Пазят държавността си.Но имат политици мислещи с горната си глава,не като българските.
65
6
 
1
 
! Отговори
Кори преди 5 години
Когато стане едно към едно с Европа по-ясно ще се вижда разликата. Това психологически ще натиска държава и работодатели.Народонаселението ще спечели.
64
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта на Партията и нейните многобройни платени от държавната субсидия лобисти из медиите, е да се овладее резервът на валутния борд в евро. Всички други благи приказки са заблуда за населението и народа, за да се хване на въдицата.
63
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те лихвите за обикновения човек няма да се променят. Банките ще имат достъп до евтини заеми от европейската банка нас това като поъребители не знам колко ни засяга. По скоро 1лв. Ще се замести с 1 евро като в гърция. В гърция цените са като в България но в евро, това го е виждал всеки ходил там. Да не ми говорят, че някой ще обменя по курса. Просто с едно решение въвеждат паралелно плащане в евро и обявяване цените в евро и лева за да е по удобно на чужденците и толкова.
62
5
 
13
 
! Отговори
РККА преди 5 години
Преминаване към еврото ще е поредната шашма на поредното крадливо правителство,стабилизирай бюджета с инфлация това е мотото,ако си спомняте при деноминацията как един хляб от 500 лв. се деноминира на 80 ст,и как всяка стока и се набрули по 50/60 процента ей така тънко отгоре от бакали и спекуланти.И доде баба и дедо ще прехвърля наум колко е бил хляба в левче и колко е станал в евро,крадливците ще замажат поредната многомилионна далавера.......
61
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дО # 53:Абе наглец!Този гръцки сценарий,който преживяхме вече стана точно,защото се откъснахме от СССР(Русия) и попаднахме в лапите на западните бандити и тяхната оперативна мърсша Шорош,който използва,обаче,кадри от предишната власт,за да извърши пъкленото си дело!По стар еврейски обичай,да вършат престъпленията си чрез самите гои!За да могат гоите,като теб да лаят срещу други и приписват това все на Русия!
60
0
 
10
 
! Отговори
икономист преди 5 години
До до 40 Не вярваме на професионалисти, не защото не разбираме от нищо, а най-вече защото професионализмът на повечето от тези т. нар. "професионалисти", започна много да девалвира в последно време. Много взеха да се излагат! Малко ли бивши министри(при това финансови) и министър-председатели, загубиха милионите си в КТБ. Как да им вярваме, след като не могат да разпознаят една финансова пирамида?
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Твърдо против. Да се направи референдум. В Германия, което беше 1 марка стана едно евро. Ако могат ще си върнат марката и франка, ама сами се прецакаха. Прекараха ни разни политици да влезем в НАТО и ЕС и сега сърбаме попарата. Крайно време е да се попита народа.