БСП да остави ГЕРБ... Да се "пържи в собствен сос"

Толкова упорито опозицията блъска властта, че не й дава да падне
2 май 2018 10:00,
58

Действията на БСП срещу управляващите вече не са интересни. Понякога си мисля, че ще спечелят много повече, ако спрат да се появяват и оставят ГЕРБ да се "пържи в собствен сос", да ползва негатива от собствените си гафове. Социалистите толкова упорито блъскат правителството, че не му дават да падне. Това каза в студиото на "България сутрин" изпълнителният директор на "Галъп интернешънъл" Първан Симеонов.
 
По думите му червените са прекалено активни и по този начин дават възможност на управляващите да обяснят всеки свой гаф с оправданието, че това е работа на опозицията.

Пред Bulgaria ON AIR политологът коментира още, че докато БСП се движи в една "предвидима величина", президентът Румен Радев се опитва да бъде острие на цялата опозиция.

"Играта на държавния глава е опасна. От една страна той е избран, за да бъде коректив, а от друга - за да обединява. Социалистите съвсем логично пък се опитват да се "пакетират" с него, тъй като е много висока рейтингова фигура. По този начин обаче му правят мечешка услуга, защото го карат да изглежда партиец", подчерта Първан Симеонов.

Той посочи, че управляващите безспорно виждат конкурент в  лицето на президента и затова се опитват да рушат неговия рейтинг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
12
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Абе другарю,ти защитаваш комунистите,които днес ни управляват(защото те всички са уж бивши комунисти,ама бивш комунист няма),а плюеш по тези,които никога не са били комунисти.Май имаш бели петна в сивото си вещество,от годините ли е,ти си знаеш.
27
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да дойде, г-жа Корнелия Нинова на власт за да видите какво значи израза "да се пържиш в собствен сос"
26
11
 
20
 
! Отговори
Към Анонимен 23 преди 5 години
Кои комунисти? Защото те са предимно в ГЕРБ.
25
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социализма си беше голяма лежачка - трима бачкат, триста лапат. Пък после държавата плаща загубите. Профукаха пенсионния фонд, профукаха златния резерф, продадоха интересите на нацията, натрупаха дълг от 200% БВП - затова никой не искаше да ни отпуска нови заеми и държавата рухна. След соц-а, дойде мизерията, купоните, разрухата и върлуващите банди на огладнелите сътрудници на Държавна сигурност...
24
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първане,ти да се пържиш в собствения си сос заради лъжите които говориш непрекъснато.Ейййй,тия субсидии на ГЕРБ нямат свършване.Кого ли не си напазаруваха.
23
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите направиха дълговете и разсипаха държавата ни, хората превиваха гръб и ги озплащаха. Някой избягаха, защото не искат да плащат дълговете на комунистите. Това трябва да ни е за урок, никога, ама никога да не даваме власт в ръцете на крадливи и гупави люде
22
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-после случихме на президент,но пак не случихме на премиер,затова ще си кретаме все на последното място,дори ни изпревариха африканските страни по доходи.
21
13
 
24
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Лъжеш ли нагло или си приказваш така на ангро,белким някой ти се върже на приказките.За твое сведение,до 1983 год.България нямаше дългове.Те започнаха да се натрупват,когато дойде перестройката на Горбачов и тогавашната власт започна да се спасява,вземайки кредити,които,когато бай Тошо падна бяха 12 милиарда долара.Как пък никой вече 30 години не успя да ги изплати.Нещо повече-всички вземаха още и още за да стигнем до 2016 г.когато ГЕРБ ни загробина наведнъж с 16 милиарда евро.ЕЕЕЕЕЕ?
20
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не случихме на президент и това е!
19
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2007/2008г БСП управлява инфлация 12/13.8%- ВИЖ В НСИ. КОМЕНТАРИИТЕ СА ИЗЛИШНИ, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ОНЯ ГЬОЛ КДЕТО ПОТОПИХА МИЛИАРДИ, А ПОСЛЕ ПАК ВСИЧКИ ИЗГЛАДУВАМЕ И ОБОРУДВАНЕТО, СЛЕД ТОВА И ОНАЯ НЕБАНКА И ПАК ЕДНИ 4 МИЛИАРДА И ПАК ВСИЧКИ, А ВЧЕРА КУРНЕЛИЙКЪ СЪ ПЪНИ МЕТА ПЕРЧЕМ И КАКАНИЖИ ИЗПАДАЙКИ В ГНУСНО ЛИЦЕМЕРИЕ- ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ ОВЛАДЯНИ ОТ ДЕЦА И ВНУЦИ НА ПАРТИЗАНИ СВИКНАЛИ ДА КРАДАТ И УБИВАТ.
18
9
 
23
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Това брадато момче Първанчо ,наговори куп глупости!Това че БСП защитава Президент Радев от непрекъснатите клевети и обиди на лицето Цветан Цветанов и други партийни функционери на ГЕРБ, не е "прилепване "към президента , а борба за истината!Лидерите на ГЕРБ няма как да се пържат в "собствения си сос" , защото на тях не им пука ни за България, ни за народа , а най-малко за пенсионери и беднотия!При всеки техен гаф те сътворяват нов , а стария замитат под килима!Окупирали са цялата медийна система
17
9
 
24
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Тази мантра сме я слушали достатъчно дълго и напоително.За 10 години на власт ГЕРБ изгониха още 1 милион българи от страната,раждаемостта спадна драстично заради мизерията и безработицата,бабите,които през соца с тези 200 лв.си направиха къщи и си купиха апартаменти,сега едвам свързват двата края,а парите им не са мръднали.За сметка на управниците,които станаха милионери и милиардери.
16
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи според този да останат хората да си мълчат и да ги смазват с всеки изминал ден, защото така е удобно на корумпираната власт, която не спира да унижава народа и да действа безнаказано... Що за глупост? Имаме нужда от опозиция и не е важно от коя партия са, а да защитава интересите на обикновените хора! Това, че властта е сляпа и глуха за множеството протести, не означава, че мизерията не съществува и се поддържа именно от управляващите.
15
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е бита карта, отива в Болшой театър за да изпълни танца на загиващия лебед
14
2
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
ВСИЧКИ СА В КЮПА. ЛЕВИ, ДЕСНИ, НЕЗАВИСИМИ БЪРКАТ В ГОЛЯМАТА КАЦА С МЕД. СЕГА ИДВА РЕД И НА ЕВРОТО А СУМАТА ОТ ВАЛУТНИЯ БОРД Е ФАНТАСТИЧНА ЗА КРАДЕНЕ ЦЕЛИ 46 МЛР. ЛЕВА. ТОВА Е ХИМЕРА И БЛЯН ЗА ТЯХ И ТРЕСКАВО ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКАТА ЗА УСВОЯВАНЕТО ИМ. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОЙ ОТ ТЯХ. СЛУШАЙТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ГЛАС САМО. ДРУГОТО 28 ГОДИНИ ГО ПОКАЗАХА КАКВО Е - ВСИЧКО И САМО ЗА ТЯХ. РАЗКОШ, ОХОЛСТВО, БОГАТСТВО И НИЩО ЗА БЪЛГАРИНА. ДАНО БОГ СИ СВЪРШИ ПО БЪРЗО ОТ ТЯХ РАБОТАТА.
13
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социализмът у нас не само се провали, но и остави огромни дългове за нашата бедна държава. Едно поколение българи изплащаше тези дългове и живееше мизерно у нас или в странство. Следващото поколение има възможност да реализира своите мечти за благоденствие и просперитет. Това обаче е възможно само ако не са дава власта на корумпирани политици от партии познати от бзикото минало.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"От къде накъде се пънИте пак.."А вие от къде накъде ни забранявате да се пънИм?
11
21
 
17
 
! Отговори
ист преди 5 години
При БСП на власт очаквайте хипер инфлация, празни магазини и опашки за хляб. Въпреки мизерията червените бабички с двеста лева пенсия ще развяват червени знамена, и ще целуват ръка на Нинова както показаха вчера по телевизията.Разбира се че за националната катастрофа ще обвинят САЩ и ЕС.
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На опозицията това и е работата, да критикува властта,когато стъпи накриво,Първане.А днешната власт направо си ходи накриво и има нужда от коректив не само от БСП,а от всички останали партии,които не са във властта и които никакви ги няма,а иначе като бройка са поне 250.
9
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два пъви ви дава оставка Бойко и какво направихте? Нищо. От къде на къде се пъните пак?