Кои са родителите на децата със свастиките? МВР ги търси

Радев пита кой е внушил на момчетата да излязат така
58
Кои са родителите на децата със свастиките? МВР ги търси
Снимка: Facebook

Полицията издирва родителите на двете момчета, татуирани със свастики, които бяха снимани по време на мача Левски – Славия на стадион "Васил Левски".

Кадър на децата на видима възраст под 10 години се появи вчера в публичното пространство и в социалните мрежи. Надписите по телата им гласят "Levski hooligan", ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са гадняри), SW 1999 (Sofia West - на най-влиятелната фракция в агитката на Левски - "София Запад").

Още по темата

Върху гърдите на едното дете има и свастика.

Според МВР шефа Валентин Радев явно на тези деца някой друг им е внушил да се появят в този вид на стадиона.

"Футболните клубове да кажат защо има такива хора, кой ги пуска на стадионите, това са техни хора, а сега ние излизаме лошите, че издирваме родителите. Едни ще ни кажат: "Браво", други ще ги обиждат, но въпросът е къде са всички останали преди нас", скочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
6
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До истина еОсвен това, полицията в момента няма право да търси които и да е защото всички полицай в момента са нелигитимни. Нямат служебни карти което означава, че нямат как да докажат дали са служители на МВР или са напуснали или никога не са били.Така, че и това отпада.И как така решихте всички под един знаменател да слагате? Това не е ли според вас типично за така наречените от вас нацисти? Да определяме една прослойка на обществото като лоша на база на техните виждания и разбирания?
15
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е в Чалгария.И поюуграмотна Мутра е премиер.Красота отвсякъде.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Научният термин за тази прослойка е "лумпенпролетариат". Хора без статус в обществото, без собственост, редовно безработни и занимаващи се с далавери от ден за ден.
13
5
 
8
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До истина еКак пък реши, че щом са нацисти автоматично са алкохолици и наркомани?Това драги е расизъм ако незнаеш!ПП: Хитлер е първия политик които кара учените да намерят доводи за забрана на тютюнопушенето и е първия политик прокарал закон за забрана на продажба на цигари на деца под 18 години и на бременни жени, дори войниците които са непушачи са получавали допълнителни дажби. Защото е искал нацията да има добро здраве. Така, че истинските нацисти не са наркомани!
12
5
 
15
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Да проверят в затворите или сред наркозависимите.100% не са във филхармонията или художествената академия.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно кои са, фенове на Левски!
10
3
 
17
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Хубаво навремето си имаше жителство. Ако го бяха запазили нямаше да се обезличи и обезлюди страната. Демокрацията не е за всеки. Тука не вирее. Тука сме родината на Андрешко и Бай ви ***. И Дочоолу и пр.
9
4
 
11
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Съмнява ли се някой ,че родителите не са алкохолици и наркомани !! Само такива ходят да гледат БГ. чалгари !!
8
5
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ преди 5 години
Родителите на тези деца са от фашистката партия "атака" дъното на обществото.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оня *** с превързаното око да тръгва да ги дири.
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕНГЕТАТА НЕ СА ГАДНЯРИ! ГАДНЯРИ СА ТИЯ КОИТО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ, А ТЕ НАЙ МНОГО ХРАЧАТ ПО ЧЕНГЕТАТА, СПАЗВАЙ ЗАКОНИТЕ! 2 , ТИ СПАЗВАШ ЛИ ЗАКОНИТЕ, КАКВО ГАДОСТИ СИ ВИДЯЛ ОТ ЧЕНГЕТАТА- СИГУРНО СИ ДИЛЪР НА НАРКОТИЦИ, ИЛИ КАРАШ БЕЗ КНИЖКА, А МОЖЕ ДА СИ ХУЛИГАН- ДА БИЕШ, КРАДЕШ, ОБИРАШ, ПРЕСЛЕДВАШ, ДЕБНЕШ, ОБИЖДАШ, МОЖЕ БИ ПРИНУЖДАВАШ НЯКОЯ ЖЕНА ДА ПРОСТИТУИРА А ТИ И ВЗИМАШ ЗАРАБОТКАТА, ОБИРАШ БАНКИ, ИЗНУДВАШ ЗА ПОДКУПИ, ИЛИ КАКВО- ЗАЩОТО АКО ПРАВИШ ТОВА ТЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ЧЕНГЕТАТА СА ГАДНИ.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един древен римлянин е казал - Хляб и Зрелища , а една натурализирана французойка е добавила - Като няма хляб , яжте ПАСТИ .
4
6
 
4
 
! Отговори
ВАСИЛ ЛЕВСКИ преди 5 години
До АнонименТРАЙ СИ БЕ, ПРАСЕ... ХОДИ ДА ПРИПОЗНАВАШ
3
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите на тези две изчадия са неграмотни фИенУвИ на Уески.Фъфлещи провинциалисти от крайните квартали на града които го раздават сУфиянци.
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ченгетата са си гадняри , продажни , мързеливи и каквото още се сетиш .Толкова мързеливи и *** хора няма .Примери има колкото си искаш ... символите за писане са малко !
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТ СЕГА СЕ ВТЪЛПЯВА В ГЛАВИТЕ НА ДЕЦАТА ЧЕ ЧЕНГЕТАТА СА ГАДНЯРИ- ВСИЧКИ ИНДИВИДИ ДА СЕ ЗАВЕДАТ В ЗАТВОРИТЕ И ДА ОГЛЕДАТ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ХОРА, КОИТО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ.