Нинова: Започнахме болезнена промяна и дадохме път на младите

Тя атакува и премиера: Колко струва това "мон шери"?!
12 май 2018 16:46, Василия Пейчева
81
Нинова: Започнахме болезнена промяна и дадохме път на младите
Снимка: БСП

Преди две години новото ръководство на партията започнахме една болезнена промяна, целта на която беше да дадем път на вас, на младите, без да създаваме конфликт между поколенията. Това каза соцлидерката Корнелия Нинова по време на Четвъртата национална конференция на Младежкото обединение на БСП.

Тя заяви, че след две години се усеща резултатът. "Днес много от вас са новите общински и областни председатели, новите депутати, членове на общински и областни съвети", заяви Нинова, цитирана от "Фокус".

"Млади социалисти, вярвам, че нямате sms кога да ръкопляскате", каза още Корнелия Нинова. Тя препоръча на младите хора в партията веднага да се откажат от политиката, ако са се отдали на нея само заради привилегии и облаги.

"Даже нещо повече, очакваме от вас да промените политиката. Днес традиционните политици, статуквото, старите политици, приемат политиката като облага и привилегия. Отказаха да приемат предложението ни сами да направим отстъпка, да се откажем от някои от привилегиите в името на други цели“, каза Нинова.

Тя призова младежите да търсят съмишленици сред българските млади хора, колеги и другари в европейските държави.

"Възхищавам се на реакцията на младите европейци след провеждането на Младежкия европейски форум в България", каза Нинова и отчете, че те са се изправили пред цялото статукво и са казали, че е съсипан многогодишния труд на младите хора.

"Те се възпротивиха на това някой да ги командва и да им натиска копчетата кога да ръкопляскат и кога не. Те се възпротивиха на това, че не бяха участници в политиката. Това са нашите естествени съюзници – млади и смели хора, с които трябва да върнем Европа там, откъдето започна", заяви още лидерката на левицата.

Тя атакува и премиера Бойко Борисов за готвените нови европейски правила за превозвачите.

"Колко струва това "мон шери". Да заличиш цял транспортен бранш на една страна", настоя Нинова.

"Вчера казаха, че днес правителството и Бойко Борисов пишат история. Добре, ако правителството и Бойко Борисов днес защитят българския национален интерес и спрат дискриминационен и несправедлив пакет за мобилност, аз ще съм първата, която ще му стисне ръката. Но се съмнявам", каза соцлидерката.

По думите й българското правителство е изпуснало момента да намери съмишленици и да отстоява каузи, не само българска национална, а европейската за равни възможности.


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Граматик преди 8 месеца
До Анонимен Ти ли точно се изказваш за грамотност?
66
0
 
7
 
! Отговори
дядо Груьо преди 8 месеца
Аз не се съмнявам а съм сигурен,че манипулираш полираните чугунени мозъци само да се докоснеш до властта.
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Червени..... бо кл уци .....
64
1
 
15
 
! Отговори
изнервен преди 8 месеца
До северозападналия. Не 20 пъти, 2 000 пъти трябва да го пишем, и то всеки ден. Защото кошмарите от провалите на бесепарите не трябва да се забравят.
63
0
 
5
 
! Отговори
Винету преди 8 месеца
До 57 и 58. Новината се отнася за БСП, а не за ГЕРБ. Като излезе нещо за ГЕРБ тогава коментирайте тях, а не на всяка манджа мерудия. По същата логика що не пишете и за СДС, ДСБ, ДПС и т. н.
62
0
 
8
 
! Отговори
РККА преди 8 месеца
Другаря Живков тази дебелог,ъза тръ,тла щеше да я спусне с правителствен хеликоптер в центъра на ИДИЛ да я клати целия радикален ислям...
61
5
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 месеца
До Провалилата се БСП Това твое изказване, дословно го чета вече 20-тина пъти за година-две. Смени малко плочата? Знам, че ти пращат на публикация, потруди се поне малко да разнообразиш опорните точки?
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз пък знам бабата на един от малко градче
. Та жената била партизанка женена за колега шумкарин от отряд Чавдар и след 1953 когато се изтрепаха помежду си човешките отпадъци от
Чавдар и Антон Иванов била крайно материално недоволно Че други червени излезли по правилно московско актоално червени ... и ги приказвала едни за знамена на Кирили Методи и тем подобни .. на глупавия си внук който след години ..... станал трол
59
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ми то и сега цели стада моми се натриват на милионерите от ГЕРБ и на техните разгащени синчета.
Женските обичат победителите.
58
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 52

Прав си. Гледам, че ГЕРБ се е превърнал в препълнен контейнер за бо-к-лук.
Те там са все комунисти и комунистически чеда.
57
7
 
2
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 8 месеца
А В ГЕРБ ОТИДОХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ, НАЧЕЛО С ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ БОРИСОВ
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вижте петолъчката и до нея другарката корнела,приватизаторка седесарка когато СДС било силно,сега пребоядисана защото СДС е нещо като нищо,хитра е тая селянка дума да няма,затова пък аз никога няма да гласувам за преименувани и пребоядисани другари-господа и госпожи,деца и внуци на мастити другари!Знам за Лиляна Павлова,за Фандъкова и питам обаче а колко не са като тях и в коя партия са неопетнените!Навсякъде са такива,как иначе мислите ще успеят,но поне малко от малко са по НЕпротивни !
55
0
 
7
 
! Отговори
Някои нямат срам преди 8 месеца
До seira

.......... За една от тези жени се знаело, че като гимназистка веднъж плакала и стигнала до истерия заради това, че на празника на Кирил и Методий дали на друго момиче да носи знамето на бранниците, вместо да го дадат на нея. После баща й отишъл да иска обяснения от директора на гимназията и от ръководството на бранниците. Но след като станала съпруга на партизанин, тази амбициозна мома се уредила да я признаят за АБПФК!
Онова градче е малко и тази история се разказваше дълго.
54
0
 
7
 
! Отговори
От баба си знам преди 8 месеца
До seira

няколко смешни истории за моми от богати семейства, които направили чудеса, за да успеят да се омъжат за простовати момчета от партизанските отряди. Единият дори когато станал големец, продължил чистосърдечно да разказва как "На девети слезнах от Балкана с въшки, зор видях да ги изчистя".
Най-смешното е, че тези жени после до една успели да се вредят за званието АБПФК, уж били посещавали ремсистки кръжоци. Намерили се услужливи хора да им дадат нужните сведения. За една от тях ........
53
4
 
15
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 8 месеца
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
52
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Комунист това е моралния отпадък на човечеството . А някой дето си мисли че има нещо като истински комунист .е просто член на същата секта дето е загрял че има нещо гнило в лидеритеим ама още не можеда повярва че и светите им писания са гадост и мошеничество
51
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Петолъчка, сърп и чук и под мотото :"Колко ни отне демокрацията"

С Москва са се прегърнали, остава само да предложат отново да затворим отвътре границите и да отворят лагерите.
50
3
 
11
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 8 месеца
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон – крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
49
1
 
11
 
! Отговори
Отврат преди 8 месеца
До seira

Аз познавах само един такъв наивник. Бил е нелегален, ял е бой в полицията. След Девети септ. му предложили поста на посланик в една източноевропейска държава. Отказал, защото трябвало да укрепва народната власт в родния си район, където остана до края на живота си. Няма да разказвам как в късния соц неколкократно се случило да бъде обиждан и унижаван именно от "деца на класовия враг", на които помогнал да влязат във ВУЗ /не им разрешавали/, а те после станали "партийци" и големци.
48
3
 
15
 
! Отговори
акъл преди 8 месеца
Партията която налива пари и фалшиви обещания в пенсионерите нон-стоп мислела за младите ? Айде бе.