Борисов със самокритика за здравната карта: Ако е било лесно...

Към министрите: Продължавайте, обяснявайте, говорете...
1 юни 2018 15:30,
111
Борисов със самокритика за здравната карта: Ако е било лесно...
Снимка: архив "Булфото"

Премиерът Бойко Борисов демонстрира самокритика по време на последното заседание на правителството. По повод утвърждаването от Министерски съвет на националната здравна карта той казва, че ако е лесно, предишни министри, в ключително и негови, са щели да го направят.

"Ако е било лесно – да са я направили преди нас много. Много правителства са минали и са говорили по тази тема. А и за да съм обективен, ако е било лесно – и предишните наши правителства, другите министри, може и да са го направили и те. Така че продължавай напред и колкото може повече обяснявайте защо това трябва да се случва", казва още Борисов.

Още по темата

Продължавайте, обяснявайте, говорете, напътства министрите си Борисов.

"Ние ще те подкрепим. Оттук нататък продължавай да я налагаш, да обясняваш, да я свързваш с последващите промени, които трябва да се правят.", обръща се той към здравния министър Кирил Ананиев, пише "Труд".

Ананиев отвръща, че мярката е временна и ще важи само до приемането на пакет от документи, който той ще внесе.

"Да, и затова излез и го обяснявай, говорете", казва Борисов. Той дава пример със своето посещение в Пловдив в началото на седмицата.

"В болницата много хубави са станали нещата, хората са доволни. Защото аз питам пациентите и сестрите и санитарите, те най са обективни. Но то и с невъоръжено око се вижда – асансьори на по 30 години едвам са вървели, като почнеш от там. Хареса ми", хвали Борисов свършеното.

След болницата се пренася на пътя Асеновград-Пловдив.

"На Нанков съм разпоредил да провери днес осветлението на трите кръгови. Няма да го познаете въобще този регион като минете, толкова е променен", доволен е той. После заръчва да се осветят новите кръгови движения, за да не стане беля.

"По един локал, както се разбрахме, за да могат там предприятията и бензиностанциите да си работят. Много хубаво става. И продължението 5 км и 300 м, защото сега околовръстното на Пловдив е като полумесец. Тези 5 километра не му дават да се свърже, за да не влизат в града. Така че и това го направете. Но става добре. Пълно е с багери и трактори, работят хората. Така че, чакат го хората и до октомври трябва да го приключим. Макар че, като гледам и по-рано ще свършат.", казва още премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Reptile преди 5 години
Скоро и за 100 души може да турят асансьор, щото имате 2 болници с лекари от Столипиново... Аре налягайте си парцалите в снега, а ние отиваме до Созопол...
82
6
 
8
 
! Отговори
лекари се търсят преди 5 години
Тъ.па.ка. Борисов,подкрепян от обичащите го т..пи народни маси.Поздрави от Швеция,тук в болниците има асансьори за по 34 души!Ха-ха-ха...
81
0
 
5
 
! Отговори
koko преди 5 години
До Да добавя;Много си зле с мисленето. Това го направиха хората които искаха да рзграбят България, и след сценария го направиха. Затова го предадоха, за ескалация на маймуните които са доволни, че има банани и тези които го предадоха после участваха в деленето на баницата! Това бе Човека който искаше да приложи Чешкия модел, но ако бе приложен тзи модел, нямаше как да стане последващото разграбване. но маймуните се радват,че има банани и каквото им кажат и покажат по прозореца, това е!
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВтрещенО, да е само той. Масово клакьори по телевизиите ни корят, че сме малокултурни и небрежни. Зализана "Хипократка", някаква Ива по Он Еър поредно ни убеждава, че не знаем, кога и къде да се лекуваме, а иначе в БГ-то имаме прекрасна,напълно достатъчна здравна помощ. А, не, госпойце, знаем и къде, и кога да се лекуваме, ама ти не знаеш, как те унижава джипито за да ти даде направление, или без него колко ще ти струва лечението - години заплата!!! Щото не сме от НПО! Та намали свирката
79
1
 
12
 
! Отговори
Ива преди 5 години
Всички нормални държави имат много отдавна здравни карти,но мафията в България не позволява това да се случи.Ако има здравни карти няма да могат да си правят далаверите и тоя наглец да не се прави ,че не знае за какво става дума.Абсолютно неспособен е да направи каквато и да е реформа.
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля да бъда извинен но нима Тиква може да мисли че и да си прави самокритика ??
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов, такъв здравен документ се прави не с лопата, та да е трудно, а С ОБИЧ КЪМ ХОРАТА, С ЖАЛОСТ КЪМ БОЛНИТЕ, и не с ужасяващата бюрокрация на НЗОК... Прави се с къртовски труд за изучаване потребностите на хората от НАВРЕМЕННО и ефикасно лечение, в което човекът е СИСТЕМА, ЕДИНЕН ОРГАНИЗЪМ, А НЕ ЧАСТИ, ПЪТЕКИ И НАПРАВЛЕНИЯ за по ЕДИН МЕСЕЦ!!! А човешката система не се лекува в 20 кв. м. центърчета с 1/2 лекар и 1/4 сестра... И да е само това! НО НАЙ-ВАЖНО Е, ЧЕ ЧОВЕК НЕ СЕ ЛЕКУВА С ПОЯЛНИК!
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Някой може ли да изброи 2-3 неща, по които ББ се различава от мутраците"---Да! Може!1. Докато мутраците през 90-те "заседаваха" в някое заведение, Боко им пазеше колите на паркинга; вътре не го пускаха.2. Боко НЯМА КУРАЖА на истински мутрак. Нинова веднаж го покани навън от НС да се разбЕрат като мъже той не излезе :)3. Ако беше мутра от значение за родната мафия, както е лаком и гафи постоянно, отдавна щеше да е при Иво Карамански. 4. ТО И ЗА МУТРА СЕ ИСКА АКЪЛ.
75
3
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Представяте ли си Тиквата да се обеси,оставяйки предсмъртно писмо:."Сбогом,аз бях най-срамния интригант,възкачен на трона, в цялата история на България"?
74
12
 
4
 
! Отговори
Единен подход преди 5 години
САЩ, Великобритания, ЕС и Япония унижават Русия, защото е нагла и бедна, а тя нас, защото сме братя...
73
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия третира Германия и Франция с респект, а България с презрение
72
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не прочетох да се самокритикува за провалените енергийни проекти, за поредното дигане на цени на ток, вода, парно. За това че ни орезили по света.Спирам, защото така може да изпиша една страница.
71
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще блуждаете Борисов, огледайте си обкръжението колко скъпи поръчки изпълняват и какви кариери правят като политици.
70
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Андрешко, Андрешко само с кражби и лъжи няма как да правиш здравеопазване. Недей да се вързваш на пациентката от Пловдив, дето ти рекна, че си велик международник. Горката женица е пациент на психиатрията.
69
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Абе,редактори!Как предавате думите на премиера,че няма нито едно изречение ,което да изразява завършена мисъл." - автентично, автентично! Та грешката не е в редакторите.
68
3
 
6
 
! Отговори
vipg(h)ost преди 5 години
вижте, деца, здравната система не се променя с карти, с картите само се опростява престъпността. меркел и серго не вдеват това, понеже заедно с невменqемиq външен министър на германиq хайко*-байко са безскрупулни чекисти!
67
5
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До гербаджияКорнелия Нинова ще сложим, гербче. Кошмарът на Борисов;))) Тоя е ясно, че новият мин. председател на България ще бъде жена. След провала на Баш Мъжът;)))
66
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитът на Борисов за десет години управление, седем от тях като премиер е следния белот, ***, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, тенис, ***, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, футбол. Боко какво да кажем от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, к
65
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** наричали Василий.......
64
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитът на Борисов за десет години управление, седем от тях като премиер е следния белот, ***, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, тенис, ***, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанстваТова не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем от мияч на колите